Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

28.279 keer bekeken

Seksmachine Test: Saddle Deluxe VS Sybian

1 oktober 2016,

geschreven door

De Sybian seksmachine is een revolutionair apparaat dat veel dames een heftig orgasme bezorgt. Maar de Sybian staat nu niet meer alleen aan de top! Naast deze ‘koningin der sextoys’ staat de vergelijkbare, maar nieuwere, seksmachine Saddle Deluxe. Wij vergeleken beide genotszadels. Lees snel verder wanneer je wilt weten welke het best uit onze test is gekomen!

Wat zijn de Sybian en Saddle Deluxe?

Voor dames en heren die nog niet precies weten wat seksmachines zoals de Sybian en Saddle Deluxe zijn: de machine heeft een motor in het zitkussen die intense vibraties doorgeeft aan de dildo bovenop het zitvlak. Ook kan de dildo roteren zodat alle zenuwen binnenin gestimuleerd worden. Veel gelukkige gebruikers beweren nog nooit zo’n heftig orgasme te hebben gehad dan met de Sybian of Saddle.

Naar aanleiding van het gigantische succes werden de flinke apparaten al gauw omgedoopt tot ‘orgasme machines’. Lovende reviews beweren dat werkelijk elke vrouw hier een G-spot orgasme mee kan krijgen. Ook vrouwen die moeilijk tot een hoogtepunt komen. Volgens Lovebotz – het bedrijf achter de Saddle – is het dan ook niet voor niets ’the ride of your life’. Maar welke moet je dan kiezen? Let the rodeo begin!

Werking en functies

Bij de Sybian kun je de machine trapsgewijs harder laten vibreren of roteren door aan de knopjes te draaien. De Saddle werkt ietsje anders en beschikt behalve over een aan knop ook over 4 knopjes waar je de vibraties en standen mee kunt regelen. Er zijn 5 vibratiestanden en 5 pulsatiestanden beschikbaar. Hoe meer je de machine opvoert hoe meer blauwe lampjes er gaan branden aan de zijkanten van de knopjes.

De Sybian laat elk opzetstuk ronddraaien en vibreren. De Saddle Deluxe doet dat ook, maar heeft nog een paar extra mogelijkheden. De penisvormige dildo van de Saddle kan, in tegenstelling tot de opzetstukken van Sybian, omhoog stoten. Ook kan het bovenste deel van de dildo – de eikel – ronddraaien. Meer bewegingen voor nog heftigere orgasmes dus!

WINNAAR: Saddle

De meerdere bewegingsfuncties geven voor ons de doorslag! 1 punt voor de Saddle.

Design

Sybian
Sybian
Saddle Deluxe
Saddle Deluxe

Beide seksmachines zijn groot en hebben een ‘gebogen’ zadel wat ze comfortabel maakt om op te zitten. Ook hebben beide een afneembare dildo. Maar er zijn zeker verschillen! Zo is de Sybian helemaal bekleed met kunstleer in een kleurtje naar keuze, terwijl de Saddle Deluxe een stevige plastic behuizing heeft met een echt lijkend kunstlederen bruin zitvlak in het midden. Hierdoor lijkt de Saddle daadwerkelijk op een zadel. Het is maar wat je het mooiste vindt!

WINNAAR: gelijkspel!

Beide seksmachines hebben een zeer stijlvol design! Daarom is het gelijkspel. Toch willen we nog wel benoemen dat de Saddle wat ons betreft professioneler en mooier is afgewerkt!

Bediening

remote afstandsbediening sybian seksmachine
Sybian Bediening
remote afstandsbediening saddle deluxe
Saddle Deluxe Bediening

Ook in de afstandsbediening zijn grote verschillen te bespeuren. Bij de Sybian kun je rekenen op een flinke afstandsbediening met twee aan- en uitknoppen voor vibraties en rotaties. Met twee draaiknopjes zijn die vibraties en rotaties op te voeren. Makkelijk in gebruik dus!

De Saddle daarentegen heeft een joystickachtige afstandsbediening waar de knopjes zich aan de bovenkant bevinden. Zo kan hij makkelijk met alleen je duim bestuurd worden wanneer je hem vasthoudt. Maar je hoeft hem ook niet vast  te houden: de remote kan op het zitgedeelte vastgemaakt worden, zodat je beide handen vrij hebt. Daarnaast kan de afneembare afstandsbediening door iemand anders bediend worden.

WINNAAR: Saddle

De Saddle heeft behoorlijk wat opties als het om de bediening gaat. Waar de Sybian alleen trilt en roteert, kan de Saddle ook nog stoten! 1 punt voor de Saddle.

Betrouwbaarheid

De Sybian is langer op de markt – sinds 1985(!) – en heeft daarom ook genoeg tijd gehad om eventuele ‘kinderziektes’ eruit te kunnen halen. Dat maakt de Sybian vandaag de dag super betrouwbaar en heel erg goed. Maar dat wil niet zeggen dat de Saddle Deluxe niet betrouwbaar is.

Het bedrijf achter de Saddle heeft jarenlang kunnen toezien hoe de Sybian verbeterde. Daardoor heeft het bedrijf achter de Saddle Deluxe simpelweg de experimentele fase over kunnen slaan en meteen met een zeer goed product kunnen komen. Beter goed gejat dan slecht bedacht zeggen we dan maar!

WINNAAR: gelijkspel!

Beide apparaten werken super goed en zijn dus qua techniek heel betrouwbaar. Dat is voor ons overduidelijk een gelijkspel!

Accessoires / opzetstukken

Beide seksmachines worden geleverd met een opzetstuk. De Sybian heeft er drie: een klein en middelgroot opzetstuk en een opzetstuk met bobbeltje. Ook krijg je hier een opzetbare penissleeve bij en een krukje. Daarnaast zijn er twee rode onderdelen waarmee je het opzetstuk kunt verhogen. Extra opzetstukken zijn bij te bestellen voor €44,95 per stuk.

accessoires sybian sex machine
Sybian Opzetstukken
saddle deluxe accessoire opzetstuk
Saddle Deluxe Opzetstuk

De Saddle heeft in zijn pakket 1 dildo in de vorm van een middelgrote penis. Dit opzetstuk heeft behalve rotatie en vibratie opties dus ook de mogelijkheid om te stoten en de eikel afzonderlijk van de rest te bewegen. De opzetstukken van de Sybian en Saddle zijn overigens allebei gemaakt van TPE: een synthetisch rubber dat flexibel en glad is en snel opwarmt aan je lichaam!

De Saddle is nog maar net op de markt, dus wij verwachten dat ook voor dit apparaat nog losse opzetstukken verkrijgbaar zullen zijn in de toekomst. Voor dit moment wint Sybian deze ronde.

WINNAAR: Sybian

De Sybian heeft behoorlijk wat opzetstukken. Tot de Saddle ook met opzetstukken komt, wint de Sybian!

Prijs

Beide seksmachines zijn niet bepaald goedkoop. Maar ze staan dan ook niet voor niks aan de top van de seksspeeltjes. Toch is de Saddle meer dan €350,- goedkoper. De Sybian kun je bestellen voor €1650,-, terwijl je de Saddle voor €1299,- in huis hebt.

WINNAAR: Saddle

De Saddle is een slordige €350,- goedkoper en dat maakt hem absoluut heel wat betaalbaarder.

Welke is beter? De Sybian of de Saddle Deluxe?

Wij hebben de punten bij elkaar opgeteld. De Saddle Deluxe is volgens onze test de winnaar!

EINDSCORE: Sybian (3) VS Saddle (5)

Dat de Saddle volgens ons de winnaar is, heeft voornamelijk te maken met de vele opties, betere bediening en de aantrekkelijke prijs. Kleine minpuntjes zoals de nog niet beschikbare extra opzetstukken zien we door de vingers.  Dit betekent niet dat we Sybian niet goed vinden, maar deze praktisch ongewijzigde sex machine is wat ons betreft toe aan een update.

Heb je nog vragen of heb je op- of aanmerkingen? Laat het ons hieronder weten in een reactie! Of mocht je zelf één van deze twee sex machines in huis hebben? Laat ons weten wat je ervan vond.

8 reacties

    1. Hoi Berry, je geeft aan dat Raymond niet goed leest, maar hij geeft eerst aan dat hij er 1 heeft aangeschaft. Hoe werkt het stoten van de saddle deluxe? Want op de afstandbediening zie ik enkel de mogelijkheid om vibratie en rotatie af te stemmen, het lijkt er dus op dat Raymond wel gelijk heeft.

  1. Er moet iets komen waardoor een penis zo heftig kan vibreren. anders hebben vrouwen ons mannen straks nooit meer nodig.

    1. Ik heb hem ook! Ik heb deze opengemaakt en er zit maar 1 motor in! Dus draai en stoot functie zit er niet in als er maar 1 motor in zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.450 keer bekeken

Geschreven door

Een goede profielfoto op een datingapp als Tinder of Happn kan doorslaggevend zijn om rechts te swipen. Een interessante bio kan leiden tot een boeiend gesprek of het vinden van een gemeenschappelijke interesse. Maar hoe creëer jij nou hét perfec…
3.450 keer bekeken