Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.786 keer bekeken

14 Valentijnstips voor stelletjes die net samen zijn

25 januari 2023,

geschreven door

Het is bijna Valentijnsdag! De dag waarop jij de liefde laat zien aan je partner of de persoon met wie je sinds kort date. Maar hoe laat je eigenlijk zien dat je echt gek bent op iemand, als je elkaar nog niet zo lang kent? Wij hebben 14 verrassende, sexy en spannende ideeën voor je!

1. Vertel hoe leuk je hem of haar vindt!

We beginnen met een hele makkelijke, maar belangrijke tip: Als je net samen bent of je hebt een oogje op iemand en je bent net begonnen met daten, dan weet die ander misschien nog niet eens hoe leuk je hem of haar vindt. Dan is Valentijnsdag een perfecte gelegenheid om eens te vertellen hoe jij je voelt. Je kan natuurlijk een appje sturen, maar het schrijven van een kaart is veel romantischer én persoonlijker. Het aller intiemst is natuurlijk als jij face-to-face vertelt hoe leuk je iemand vindt als jullie elkaar recht in de ogen aankijken.

Je hoeft geen dichter of woordkunstenaar te zijn. Vertel gewoon open en eerlijk wat je voor diegene voelt. Die bevestiging is namelijk heel erg fijn! Een simpele: “Ik ben heel blij dat ik je ontmoet heb, ik vind dat we heel goed klikken” of “Ik vind je echt leuk” zijn al goed, zolang het maar uit je hart komt.

Tip! Vind je het eng om je gevoelens te uiten? Een romantische kaart op Valentijnsdag is de pérfecte oplossing!

2. Ga op een speciale date

Ben je al een tijdje met iemand aan het daten en hebben jullie alle klassieke afspraakjes al gehad? Dan is het natuurlijk wel eens tijd voor een speciale date! Verras elkaar eens met een romantisch uitje. Ga voor een strandwandeling en een kop chocolademelk. Ga samen paintballen, golfen of paardrijden. Ben je avontuurlijker ingesteld? Ga dan eens samen naar een escaperoom!

3. Verzorg een romantisch diner voor twee

Waarschijnlijk heb je al vaker voor je nieuwe liefje gekookt. Maar op deze dag kan je extra uitpakken. Kook de sterren van de hemel met een speciaal menu. Ga bijvoorbeeld voor een vier-gangen-diner met speciale ingrediënten en een goede fles wijn. Dek de tafel met mooi servies, fancy glazen en kaarsjes en zet een smooth jazz muziekje op de achtergrond. Ga all-out, more is more op deze avond!

4. Verras met een spannend lingeriesetje

Beethe cliché, maar wel lekker. Je hebt als vrouw geen excuus nodig om een speciaal lingeriesetje aan te trekken. Dat kan natuurlijk altijd, maar Valentijnsdag is wel bij uitstek dé dag om je van je beste kant te laten zien in een sexy setje. Ga bijvoorbeeld voor schattig en romantisch rood kant. Wil je het iets verleidelijker? Dan ga je voor een spannend, zwart jarretelsetje gecombineerd met een paar klassieke kousen. Draag jij zelf geen lingerie, maar wil jij je partner er wel graag in zien? Ga dan stiekem opzoek naar zijn of haar maten en verras je lover met een mooi setje. Dan is het voor jullie allebei een erg leuk cadeautje

“Een sexy lingeriesetje is voor jullie állebei een cadeau!”

5. Koop een klein, attent cadeautje

Zijn jullie nog maar net samen? Dan kom je natuurlijk niet meteen aanzetten met een enorm cadeau voor je lover. Die Playstation krijgt hij wel als jullie drie jaar samen zijn. En die dure schoenen voor haar komen ook nog wel een keer. Wil je wel graag een cadeautje kopen? Koop dan een klein, attent cadeautje. Het gaat niet om het bedrag, maar om de moeite die je hebt gedaan. Ga bijvoorbeeld voor een schattige ketting voor haar. Een leuke stropdas voor hem. Of geef elkaar een bon voor een uitje voor jullie samen.  Hoe origineler je idee, hoe meer het gewaardeerd wordt.

6. Verras haar met een mooie bos bloemen

Nee, je bent niet van de oude stempel als je een keer een bos bloemen voor je nieuwe vriendinnetje meeneemt. Vrouwen zijn dol op romantiek en bloemen. Maar als je een beetje origineel wil zijn, ga dan niet voor een standaard bos rode rozen. Kies een mooi boeket in haar lievelingskleur of pak uit met een enorme bos gekleurde rozen. Dat laat zien dat je extra je best hebt gedaan.

Valentijnstips

7. Neem haar mee naar een fancy restaurant

Als jullie al een tijdje aan het daten zijn en je een vrouw aan de haak hebt geslagen die niet vies is van een partijtje koken, dan heb je waarschijnlijk al vaak van haar kookkunsten mogen genieten! Maar jij wil haar natuurlijk ook eens trakteren op een heerlijke maaltijd. Ben je geen held in de keuken? Niet getreurd! Neem haar dan mee naar een fancy restaurant als de omstandigheden dat toelaten. Anders is het net zo leuk om te bestellen bij jullie favoriete restaurant! Vertel haar dat ze haar favoriete jurk aan moet doen (of koop er een voor haar!) en verras haar met vier of vijf gangen.

8. Laat briefjes achter door het hele huis

Zijn jullie al in het stadium van bij elkaar blijven slapen? En heb je zelfs je favoriete onderbroek en je tandenborstel al bij hem laten liggen? Dan is dit de ultieme tip voor jullie! Deze tip kun je het beste uitvoeren als je scharrel of nieuwe vlam aan het douchen is. Sneak stiekem de slaapkamer uit en verstop lieve, kleine briefjes door het hele huis. Wat is er romantischer dan het vinden van een post-it in je koffiemachine? Een kleine notitie tussen je handdoeken of een uitgebreide liefdesbrief tussen je servies? ❤

“Verstop lieve, kleine briefjes door het hele huis.”

9. Verras en verwen elkaar in de slaapkamer

Iedereen houdt ervan om verwend te worden, dat is een feit! Hoe je hem/haar verwend is natuurlijk weer een andere vraag. Geef elkaar met Valentijnsdag eens een special treatment.  Doorbreek jullie vaste routine (als jullie die al hadden), pak uit met toys, kinky standjes of dirty talk.

10. Leer elkaars lichaam kennen met een uitgebreide massage

Zoals al beschreven bij tip 9 is het natuurlijk ontzettend leuk om in de eerste fase van jullie relatie elkaars lichaam beter te leren kennen. Wat is daar een betere gelegenheid voor dan een uitgebreide, sensuele massage. Door je partner uitgebreid te masseren, ontdek je al snel welke plekjes bij hem of haar ontzettend gevoelig zijn. Laat je handen over dat lijf glijden en ontdek wat goed voelt. Wissel af tussen een zachte en harde techniek en gebruik een lekker ruikende massage-olie.

11. Doe een dag alles wat je partner je opdraagt

Laat je partner de hele dag bepalen wat jij moet doen. Bijvoorbeeld welke lingerie je draagt, waar jullie heen gaan en hoe jullie seks hebben. Je partner is voor 24 uur de baas en jij de gehoorzame volger. Bespreek van te voren hoe ver hij/zij mag gaan om ongemakkelijke istuaties te voorkomen. Het is de bedoeling dat het leuk blijft en niet dat jullie knallende ruzie krijgen omdat iemand een grens over gaat!

Valentijn

12. Leer elkaar beter kennen met een sexy vragenspel

Het voordeel van dat je nog maar net met elkaar aan het daten bent, is dat je elkaar nog niet zo heel goed kent. Er bestaat geen leukere manier dan elkaar leren kennen door middel van een sexy vragenspel. Niet alleen zijn er spellen waardoor je meer te weten komt over elkaars seksleven maar er zijn ook spellen die jullie sexy opdrachten geven om elkaar zowel mentaal als op lichamelijk vlak héél goed te leren kennen…

13. Romantische stay in bed day!

Lekker de hele dag in bed liggen en samen genieten van ontbijt op bed is toch heerlijk? Duik samen met je lief de keuken in en zet samen koffie, bak broodjes en pers verse jus. Als alles klaar is, duik je samen weer het bed in om te genieten van jullie zelf gemaakte ontbijtje. En van elkaar natuurlijk. Wil je voor de ultieme lazy ervaring gaan, laat dan eten bestellen. Kies een leuke film of serie uit, houdt de gordijnen dicht en lich de hele dag lekker tegen elkaar aan.

14. Maak plannen voor een romantisch weekendje weg

Wat is er leuker dan plannen maken voor de toekomst? En wat is er mooier dan dat doen met de persoon waarmee je verwacht lang samen te blijven. Plan daarom tijdens Valentijnsdag eens een romantisch weekendje weg voor jullie samen. Vergeet de cliché romantische weekendjes weg naar Parijs of Rome maar ga voor steden als Praag, Milaan, Porto of Kopenhagen. OF dichter bij huis in Brugge of Utrecht! Romantiek vind je niet in een romantische stad, maar bij elkaar!

Wat is het meest romantische wat jij ooit gedaan hebt op Valentijnsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

28.562 keer bekeken

Geschreven door

Als het aankomt op seksspeeltjes komen mannen er al lang niet meer bekaaid vanaf. Het aanbod in masturbatie speeltjes is inmiddels enorm, waardoor het best even kan duren voordat je een beetje zicht hebt op wat er allemaal voor handen is. Omdat elke …
28.562 keer bekeken