Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.243 keer bekeken

Sadisme: een fetisj om te pijnigen

1 november 2019,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Sadisme. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

sadisme:
zelfst.naamw. (ook seksualiteit)

Het genoegen beleven aan en bevrediging vinden in het pijnigen en kwellen van anderen.

Het woord sadisme kennen we natuurlijk allemaal wel. Zowel mensen als dieren kunnen een sadist zijn of zich zo voordoen wanneer nodig. De Franse militair en schrijver, Markies de Sade, is de schepper van dit woord! Hij was namelijk een meedogenloze seks verslaafde die in zijn boeken het sadisme beschreef zoals wij dat kennen.

Sadisme is eigenlijk niks meer dan het opzettelijk pijnigen of kwellen van iemand. Hieruit vloeit een genotsbeleving, omdat er macht word ervaren ten opzichte van het ‘slachtoffer’. Sadisme komt vaak voor in de BDSM-cultuur.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.576 keer bekeken

Geschreven door

Misschien is er al een paar jaar gepasseerd, wanneer de sleur langzaam jullie slaapkamer binnen komt sluipen. Snakken jullie naar betere seks? Dan is nú de hoogste tijd om jullie seksleven een oppepper te geven! Maar wat is eigenlijk het geheim acht…
8.576 keer bekeken