Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.485 keer bekeken

Geen zin in seks? De 11 meest gehoorde smoesjes!

8 oktober 2018,

geschreven door

Het overkomt de beste, een keertje geen zin in seks hebben. En als het bijna nooit gebeurt, dan kan je dat best een keer eerlijk zeggen. Maar als je dat om wat voor reden niet durft dan hebben we hier de 11 meest gehoorde smoesjes voor je!

11 ‘geen zin in seks’ smoesjes

1. “Oh, niet vanavond schat, ik ben zo moe.”

Soms ben je gewoon te moe voor lichaamsbeweging, goede nachtrust doet wonderen.

2. “Sorry schat, ik heb hoofdpijn.”

Misschien wel de meest gehoorde smoes aller tijden. Maar wist je dat seks eigenlijk dé perfecte manier is om van kwaaltjes als hoofdpijn af te komen? 😉

3. “Ik wil wel, maar ben daar onder voor maandelijks onderhoud gesloten.”

Niet iedereen houdt van period sex. En als je partner er niet van houdt, dit de ideale maandelijkse smoes.

4. “Het is al zo laat. En ik moet morgenvroeg echt scherp zijn.”

Ook al heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat je na een orgasme de volgende dag scherper bent, is het een goed excuus om direct te gaan slapen.

5. “Ik heb me niet geschoren.”

Vooral dames hechten waarde aan een geschoren lijf, eens ze met jou het bed in willen duiken. Ongeschoren benen zijn nog tot daar aan toe, maar een ongeschoren vagina wordt niet vaak gewaardeerd.

6. “Vanavond niet schat, ik voel me niet zo lekker.”

De smoes waar niemand tegenop kan. Als je niet lekker in je vel zit, zal de seks ook niet geweldig zijn.

7. “Ik voel een verkoudheid opkomen…”

Werkt altijd. Je wilt immers niet je partner aansteken, toch? Gewoon een aspirine nemen en met je zakdoek onder de wol kruipen 😉

8. “Ik heb net gedoucht en mijn haar gewassen.”

Dit excuus kan je niet iedere dag gebruiken, maar werkt prima voor een keer.

9. “Ik heb een schimmelinfectie.”

Reken maar dat met deze zin je partner niet zo snel zal tegenstribbelen. Tenzij hij/zij met een condoom komt aanzetten…

10. “Ik voel me dik en niet zo sexy.”

Grote kans dat je partner je vertelt hoe mooi je bent, misschien brengt dat je toch nog in de juiste stemming!

11. “Ik heb geen zin. Morgen misschien?”

Eigenlijk is dit geen smoes en het is ook helemaal niet raar. Soms heb je gewoon geen zin. En je moet nooit seks gaan hebben tegen je zin in. Helemaal niet erg om het dan even een dagje uit te stellen.  Morgen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Welk smoesje heb jij wel eens gebruikt als jij geen zin in seks had?

1 reactie

  1. Eigenlijk heb ik zover ik mij herinner nooit een smoes bedacht, komt ook niet vaak voor dat ik geen zin heb. Weet ook dat de zin er zo is en ff vlug kan altijd wel. Maar ik heb een partner gehad die zijn libido vanaf dag 1 stuk lager lag. Ik had na de eerste x seks die teleurstellend was, keihard moeten weg rennen. Maar ik dacht heel hoogmoedig, ik leer het hem wel. Nou ik ben zo vaak afgewezen, met smoes of met de waarheid, zelfs erbij dat het echt niet aan mij lag, maar hij het met veel stress gewoon niet kon blablablabla. Al mijn argumenten dat je het dan juist moet doen, veegde hij van tafel. En als we het dan x deden was het 9 vd 10 x veel te snel afgelopen naar mijn idee, heb er wat tranen in het donker en in stilte om gelaten. Mijn zelfbeeld ging langzaam naar de knoppen erdoor. Heb zeker 2 jaar nodig gehad om mezelf weer te worden nadat ik het had uitgemaakt. Nu eindelijk iemand, dat ik wel eens denk pfff klaar hoor nu, ben moe of alles doet zeer. Daar moest ik eerst 40 voor worden. Wij zijn nu 4.5 jaar verder en hij blijft mij verrassen en verbazen, nog nooit meegemaakt dat het alleen maar beter wordt. Alle partners en losse flodders voor hem, dacht ik ook na zeer uitgebreiden sessie, ik zou nog wel een volgende ronde willen.
    Niet willen en eerlijk zijn, smoezen bedenken, het maakt niet uit, maar als het te vaak gebeurt is dat frustrerend en dodelijk voor je relatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.583 keer bekeken

Geschreven door

Inmiddels hebben we bij EasyToys Magazine het nodige aan gekke seksspeeltjes gezien. Een fisting dildo schrikken we dan ook niet meer van. De dubbele fisting dildo die we onlangs op het internet tegenkwamen is echter andere koek en vonden we prima in…
2.583 keer bekeken
1.243 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij klaar voor een heel nieuw avontuur? De machtige Anal Rangers zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! Het zijn ontzettend schattige buttplugs, welke natuurlijk geïnspireerd zijn op de Power Rangers. Perfect voor elke liefhebber van anale …
1.243 keer bekeken