Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

984 keer bekeken

Een multi-inzetbare vingervibrator!

30 augustus 2019,

geschreven door

Dit keer een apart seksspeeltje uit ons eigen assortiment. Met de HER Finger Vibe kan jij iedereen om je vinger winden. Zoek met je vingers een erogene zone op en het speeltje doet het werk voor jou!

Een multifunctionele vingervibrator!

De vinger vibrator heeft een verstelbaar riempje waarmee je het speeltje om je vingers bevestigt, bij voorkeur om de wijs- en middelvinger. Beweeg met je vingers over de erogene zones en ervaar de extra stimulatie van de vibraties. Dit kan je solo, maar natuurlijk ook door je partner laten doen!

De vingervibrator heeft 10 verschillende vibratiestanden, waardoor er altijd een standje is wat op dat moment bij jouw ‘mood’ past. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en laat zich na gebruik eenvoudig reinigen. De vibrator is verder geheel waterproof, waardoor hem ook kunt gebruiken in bad of onder de douche. Nice!

“De vibrator is verder geheel waterproof, waardoor je hem ook kunt gebruiken in bad of onder de douche. Nice!”

Ook als vibratorslip gebruiken!

Daarnaast kan je de bandjes van de vinger vibrator ook om je slip heen bevestigen, waardoor je in één keer een vibratieslip in huis hebt! Draag hem bijvoorbeeld tijdens het sporten, werk of tijdens een bioscoopavondje met je partner!

dilator

dilator

Zou jij een vibratorslip in het openbaar durven te dragen? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

970 keer bekeken

Geschreven door

Om maar met de deur in huis te vallen: ik ben Linda en ik val op foute mannen. Van die heerlijke kerels, die poeslief zijn als ze je in bed proberen te lullen, maar daarna keihard op je hart trappen. Van die mannen die geen serieuze relatie willen,…
970 keer bekeken