Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

406 keer bekeken

Wil jij EasyToys als jouw sponsor?! Doe mee met de GameOn Sponsorwedstrijd!

20 april 2023,

geschreven door

Ben jij een sporter en speel jij op wedstrijdniveau? Dan moet jij dit horen! Dit is namelijk jouw kans om jezelf of je team te laten sponsoren door EasyToys. Het maakt niet uit hoe goed of slecht je bent of welke sport je doet. Bij EasyToys zijn we er voor iedereen, dus wij vinden ook dat iedereen deze kans moet krijgen.

GameOn!

Nadat wij in 2020 hoofdsponsor werden van FC Emmen, kregen we enorm veel sponsoraanvragen. Zelf zoveel, dat het onmogelijk werd om iedereen te beantwoorden. Daarom hebben we nu deze geweldige kans! Door middel van de GameOn wedstrijd kan jij alleen of met je team strijden voor geweldige prijzen. Na een online stemronde, strijden de beste teams tijdens een geweldige finaledag op 17 juni in het stadion van FC Emmen, De Oude Meerdijk.

Dus wil jij een unieke dag beleven met jouw team en kans maken op geweldige prijzen? Meld je dan aan vóór 7 mei.

Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In een tijd waarin body positivity meer aandacht krijgt dan ooit, zou je verwachten dat de kleur van de vagina het laatste is waar vrouwen zich mee bezig houden maar niets is minder waar. Naast het bleken van de anus, is het bleken van de schaamstree…
2.109 keer bekeken