Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.102 keer bekeken

Geef de bloemetjes water met de penisgieter!

22 september 2017,

geschreven door

Een harde straal in zijn of haar gezicht is leuk, maar genot is zoveel leuker wanneer je het gedoseerd brengt. Met de Soaker Plug van Oxballs verander jij je piemel in een gieter, om naar hartenlust alle mogelijke lichaamssappen over je partner uit te sproeien. Handig wanneer er meerdere personen smeken om een warme traktatie van jouw geslachtsdeel.

soaker plug

Soaker plug

De Soaker Plug is een holle penisplug met een sprinklerkop erop. De 6 gaten aan het uiteinde van de Soaker Plug hebben de perfecte maat om de waterdruk precies goed te houden voor een optimale spraydekking. Perfect voor watersportliefhebbers dus! Heb je nog niet zoveel ervaring met penisplugs? De plug heeft een maat die ook geschikt is om door beginners te gebruiken. De totale lengte van de plug is 5 cm waarvan je maximaal 3,5 cm kunt inbrengen.

Gaat de soaker plug jouw petje te boven, of zou je deze bijzondere dilator juist graag eens uitproberen? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.161 keer bekeken

Geschreven door

Intimiteit en fysiek contact zijn dingen die iedereen nodig heeft in het leven. En ja, daar hoort ook fysiek contact tussen de lakens bij. Is het alweer een tijdje terug dat je seks hebt gehad? Misschien is de vonk tussen jou en je partner niet meer …
2.161 keer bekeken