Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.107 keer bekeken

Geef de bloemetjes water met de penisgieter!

22 september 2017,

geschreven door

Een harde straal in zijn of haar gezicht is leuk, maar genot is zoveel leuker wanneer je het gedoseerd brengt. Met de Soaker Plug van Oxballs verander jij je piemel in een gieter, om naar hartenlust alle mogelijke lichaamssappen over je partner uit te sproeien. Handig wanneer er meerdere personen smeken om een warme traktatie van jouw geslachtsdeel.

soaker plug

Soaker plug

De Soaker Plug is een holle penisplug met een sprinklerkop erop. De 6 gaten aan het uiteinde van de Soaker Plug hebben de perfecte maat om de waterdruk precies goed te houden voor een optimale spraydekking. Perfect voor watersportliefhebbers dus! Heb je nog niet zoveel ervaring met penisplugs? De plug heeft een maat die ook geschikt is om door beginners te gebruiken. De totale lengte van de plug is 5 cm waarvan je maximaal 3,5 cm kunt inbrengen.

Gaat de soaker plug jouw petje te boven, of zou je deze bijzondere dilator juist graag eens uitproberen? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

563 keer bekeken

Geschreven door

Het seizoen van spoken, vampieren en enge films laat nog even op zich wachten. Je moet nog enige tijd wachten tot het weer Halloween is, maar een sextoy is natuurlijk niet seizoensgebonden. In principe zou je het hele jaar door iemand het graf in ku…
563 keer bekeken