Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

De 9 beste gezondheidsvoordelen van seks!

3 september 2018,

geschreven door

Dat seks gezond is, wist we al wel. Het zorgt voor ontspanning en maakt gelukzalige hormonen aan. Maar wist jij dat seks bijvoorbeeld ook heel goed is voor je huid en haar? Seks heeft dus vele gezondheidsvoordelen. Lees hier de beste 10 redenen!

Seks is gezond: 9 gezondheidsvoordelen!

1. Een boost voor het immuunsysteem

Door wekelijks de slaapkamer in te duiken voor een fijne vrijpartij, zorg je voor een goede boost van je weerstand! Door regelmatig te seksen, maakt je lichaam anti-stoffen aan, waardoor je lichaam uiteindelijk beter beschermd is tegen allerlei virussen en ziektekiemen.

2. Meer zin in seks door seks

Er zijn tig redenen die ervoor kunnen zorgen dat je minder zin in seks hebt. Hoe krik jij je libido weer omhoog? Doe meer aan seks! Hoe vaker je seksueel actief bent, hoe meer zin je uiteindelijk krijgt in seks.

3. Goed voor bloed en geest!

Tijdens het hoogtepunt stroomt het bloed sneller door je hele lichaam. Ook naar je hersenen, waardoor je meer focus hebt. En dit effect is zelfs op lange termijn merkbaar! Daarnaast verlaagt seks de bloeddruk. Seks kan dus op den duur de kans op hart- en vaatziekten verminderen.

4. Sexercise

Bij een goede vrijpartij verbrand je al snel 200 calorieën. Een goede reden dus om een sprintje te trekken naar de slaapkamer. Je conditie en je spieren hebben ook baat bij een goede ‘bed-workout’!

5. Een natuurlijke pijnstiller

Laat de aspirine staan. Hoofdpijn, menstruatiekrampen en zelfs chronische rug- en beenpijn nemen af door seks. Zeker als een heerlijke vrijpartij eindigt in een mindblowing orgasme: dit werkt pijnstillend!

“Seks kan hoofdpijn, menstruatiepijn en zelfs chronische pijn doen verminderen!”

6. Less stress

Seks doet het lichaam ontspannen. Solo of met partner is het de ideale manier om je minder gestrest te voelen. Zeker omdat tijdens de seks allerlei gelukmakende stofjes vrij komen, voel jij je al gauw meer ontspannen.

7. Een goede nachtrust

Door de ontspanning die seks teweegbrengt, slaap je ook beter. Het is niet voor niets dat je indut na een goede vrijpartij. Dat komt tevens door vrijkomende stoffen bij het orgasme, zoals prolactine en melatonine. Slaap lekker!

Na een orgasme kan je heerlijk slapen, door vrijkomende stofjes als prolactine en melatonine!

8. Zelfvertrouwen

In een relatie zorgt regelmatige seks voor meer intimiteit. Het geeft een verbondenheid met elkaar die niet alleen goed is voor het samenzijn, maar zeker ook voor jouw zelfvertrouwen.

9. Gezonde huid en haar

Door de betere bloedsomloop die je met seks teweegbrengt, breng je ook meer zuurstof naar je huid en je organen. Dat zorgt voor een mooie glow en een prachtige haarbos. Bij een orgasme krijgt jouw collageenniveau een boost, dus laat die anti-rimpel crème maar in het potje 😉

Welke voordelen van seks merk jij vooral?

1 reactie

  1. door te sexen voeljeje lichamelijk stukken beter. En het vooruitzicht geeft je de hele dag een boast.ttelkens weer het genieten van het klaarkomen van jezelf en partner.kortom zonder sex is het leven aanzienlijk minder prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.625 keer bekeken

Geschreven door

In onze dromen verwerken we een heleboel dingen die ons overkomen, maar wat betekenen ze nou eigenlijk? In het bijzonder: seksdromen! Wij duiken jouw hoofd in en ontleden jouw stomende seksdroom Dromen en jouw onderbewustzijn Na vele onderzoeken zi…
2.625 keer bekeken