Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.591 keer bekeken

6 manieren om je zelfvertrouwen een boost te geven!

9 augustus 2018,

geschreven door

Zelfs de meest zelfverzekerde personen hebben weleens een momentje waarbij ze zich wat minder sexy en zelfverzekerd voelen. Het is moeilijk om je sexy te voelen met een hoop negatieve gedachten in je hoofd. Maar hoe kom je hier weer bovenop? Wij hebben een lijstje met tips die jou weer meer zelfvertrouwen en een sexy gevoel geven!

1. Sexy foto’s

Als het jou even aan zelfvertrouwen ontbreekt, kunnen een paar sexy selfies je humeur weer heel makkelijk opkrikken. Een sexy foto hoeft natuurlijk niet gelijk een naaktfoto te zijn. Doe gewoon iets aan waar jij je sexy en zelfverzekerd in voelt. Het is vervolgens aan jou wat je met de foto’s doet. Stuur ze naar je partner, of iemand waarvan je weet dat je die daar een plezier mee doet. Bewaar ze in ieder geval voor jezelf, zodat je ze kunt bekijken wanneer je zelfvertrouwen een boost kan gebruiken!

selfie

2. Flirt erop los!

Flirten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! De makkelijkste manier om te flirten is veel oogcontact te maken met mensen. Ook weer niet te lang natuurlijk, anders wordt het een beetje ongemakkelijk. Maar je kunt bijvoorbeeld ook subtiel een glimlach laten zien wanneer je een leuk iemand voorbij ziet komen. Op die manier maak je op een positieve manier, zonder dat er gelijk allemaal bijbedoelingen bij zijn, contact met mensen. Je zult merken dat je hier veel positieve reactie op terug krijgt. Mensen lachen naar je, maken een praatje, of geven een knipoog. Dit soort reacties komen weer ten goede komt van jou zelfvertrouwen. En mensen met zelfvertrouwen, die zijn hartstikke sexy!

flirt

3. Sexy lingerie

Of je nu aan het afwassen bent, of gewoon lekker op de bank naar je favoriete serie aan het kijken bent: zorg altijd dat je iets draagt waarin jij je op je best voelt. Misschien is dat voor jou sexy lingerie, een zwoele zomerjurk of je favoriete skinny jeans. Wat het ook is, wanneer jij kleding draagt waarbij je je comfortabel voelt, ben je eerder geneigd om je over te geven en comfortabel te worden met jouw sexy kant. Is het je ooit opgevallen dat wanneer je iets sexy draagt, je hele energie verandert? Laat die chillpants lekker liggen wanneer je thuiskomt, maar doe iets aan waar jij je comfortabel en sexy bij voelt!

  • Geen producten gevonden

4. Doe nieuwe ervaringen op

Om de zoveel tijd nieuwe dingen te proberen, zorgt ervoor dat jouw hersens meer geluksstofjes gaan aanmaken. Doe iets wat je eigenlijk altijd al wou doen, maar nooit eerder het lef voor had. Ga bijvoorbeeld skydiven, een nieuwe taal leren, of beoefen een sport die je al een hele tijd wou doen. Door het aanmaken van endorfines te triggeren heb je directe bevrediging en ook nog eens winst op de lange termijn! Wil je op een leuke en sexy manier achter elkaars wensen en verlangens komen? Dan is een erotisch vragenspel misschien ook iets voor jou. Nieuwe ervaringen in de slaapkamer kunnen zeker voor meer zelfvertrouwen zorgen!

5. Stop met vergelijken

Laten we de feiten onder ogen zien, we leven in een door beelden geobsedeerde wereld. Hoe we ons kleden en gedragen wordt onder andere bepaald door wat we zien op televisie en in de (mode)bladen. Het gevolg is dat we ons gaan meten aan een ideaalbeeld wat helemaal niet overeenkomt met de realiteit. Voorkom dat jij jezelf gaat vergelijken met modellen die leven op slaatjes en een glaasje water. Dit is funest voor je eigen zelfbeeld en je wordt er alleen maar ongelukkiger van. Bedenk daarnaast dat de meeste vrouwen in die zogenaamde blaadjes ook nog eens keihard gefotoshopt worden.

food

6. Ambiance

Maak je van je slaapkamer een plek waar jij je op je gemak voelt en waar je graag wilt zijn. Ruim alle rommel, verschoon je beddengoed en zorg dat het een oase van rust wordt! Plaats daarnaast een paar kaarsjes in je slaapkamer, of leg wat rozenblaadjes op je bed neer. Hoe meer je jezelf toestaat om naakt te zijn, in een omgeving waar je je sexy en empowered voelt, hoe beter jij je voelt over jezelf en hoe beter de seks zal zijn. En geloof het of niet, ook je slaap en immuunsysteem krijgen hierdoor een boost!

Heb jij nog andere dingen waarmee jij je zelfvertrouwen weer een boost geeft? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, mijn vrouw en ik zijn al jaren getrouwd. We zijn dan ook niet de jongsten meer. Met mijn 73 jaar en haar 69 jaar, houden we nog altijd evenveel van elkaar en willen graag van elkaar blijven genieten. We hebben nog steeds seksuele behoe…
32.173 keer bekeken