Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

9.214 keer bekeken

Zó maak je de perfecte foto van jouw billen, een Belfie!

9 mei 2018,

geschreven door

Wie wat tijd heeft doorgebracht op Instagram, weet dat volle ronde billen bij het schoonheidsideaal van deze tijd horen. Maar wanneer je in de spiegel kijkt, dan lijken jouw billen in de verste verte niet op al die Instagram-billen. Gelukkig is het niet langer nodig om teleurgesteld naar de spiegel te staren. Ook jouw billen zijn onweerstaanbaar! Met deze simpele tips zien de foto’s van jouw billen er net zo goed uit als die van de Kardashians. Zó maak jij de beste Belfie (Billen Selfie).

Methode 1 – Beginners Selfie

Voelt het wat onwennig om jouw booty uitgebreid op de kiek te zetten? Dan is deze eerste methode een fijn opwarmertje voor jou. Duw je billen naar achteren, richting de camera. Het principe is simpel, wat dichterbij de camera staat lijkt groter. Door je camera op je billen te richten, lijken deze groter en lijkt je middel smaller. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Methode 2 – De halve draai

Ga nét een beetje gedraaid staan. Zorg ervoor dat je voor ongeveer driekwart bent gedraaid, zodat je billen niet recht tegenover de spiegel staan. Hierdoor creëer je een silhouet, waardoor je billen er meteen al ronder uitzien. Dit effect versterk je door je billen naar achteren uit te steken. Wanneer je booty zich dichter bij de camera bevind dan de rest van je lichaam, ziet deze er instantly groter uit. Win! Ga met één been op je tenen staan. Door dit slechts met één van je twee benen te doen, lijkt je lichaam langer. Doe dit met het been wat het dichtste bij de camera staat. Hierdoor accentueer je de eerste van je twee billen. Kijk nonchalant over je schouder terwijl je een foto neemt van je prachtige billen. Tadaa!

Methode 3 – Op z’n hondjes

Deze techniek is minder gericht op hoe jouw lichaam zich verhoudt tot de camera. Methode drie draait om hoe jouw lichaam zich verhoudt tot zichzelf. Tijd om plaats je nemen op handen en voeten dus 😉 . Zorg ervoor dat je ellebogen het dichtste bij de camera zijn, terwijl je billen het verste weg zijn. Doordat je op je buik ligt, verberg je deze volledig. Hierdoor is alle aandacht gericht op jouw achterste. Buig je rug, zodat je billen hoger komen te liggen. Zorg dat je een soort helling maakt, waarbij je billen het hoogste punt zijn en je hooft het laagste. Duw je billen zo ver omhoog als je kan, je weet dat je goed bezig bent wanneer er lege ruimte onder je lichaam ontstaat.

Bonus tips voor mooie Billen Foto’s!

De onderstaande foto laat heel erg duidelijk zien dat de juiste hoek álles is. Geef het dus niet op wanneer één foto niet helemaal is gelukt. Pas je hoek aan en probeer het nog een keer. Door te oefenen ontdek je het beste welke hoek voor jou goed werkt. Let ook goed op de kleding die je draagt. Jouw billen komen het beste uit wanneer je iets draagt wat je individuele billen accentueert. Bijvoorbeeld een sexy lingerie setje, of yogapants. Wees tot slot niet bang om los te gaan met (instagram) filters. Jij bent natuurlijk al prachtig van jezelf, smaakvolle foto nabewerking kan dat alleen maar extra benadrukken 😉

Ben jij een echte Belfie expert? Wij horen graag over jouw ervaringen in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

335 keer bekeken

Geschreven door

Je hebt een trouwjurk gevonden, de catering is geregeld en je hebt het tafelplan zo in elkaar weten te zetten dat tante Bettie niet in de buurt van oom Karel zit. Maar hoe zit het met de huwelijksnacht? Iedereen weet dat het woord ‘huwelijksnacht…
335 keer bekeken