Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

669.806 keer bekeken

Hoe moet je beffen? De beste bef technieken! 🍉

6 december 2023,

geschreven door

Beffen (ook wel cunnilingus) is een onderwerp waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn, maar waar niet altijd openlijk over wordt gepraat. Hoe moet je beffen? Om jou op weg te helpen, zetten we de beste bef technieken voor je op een rij!

Wat is beffen?

Het seksueel stimuleren van de vulva (waaronder de schaamlippen en clitoris) door deze te likken, wordt ook wel beffen genoemd. Beffen is een stuk intiemer dan vingeren en zorgt tevens voor meer opwinding. Wist je dat veel vrouwen door beffen sneller een orgasme bereiken, dan bij vingeren of penetratie?

Nog een paar voordelen van een goede befbeurt: niemand heeft last van scherpe nagels, je tong voelt zacht aan en je hebt altijd een natuurlijk glijmiddel bij de hand! Als zij zich op haar gemak voelt terwijl je tussen haar benen bezig bent, kun je haar helemaal gek maken van genot.

“Wanneer beffen een vast onderdeel van jullie vrijpartij wordt, zal ze nog vaker zin in seks hebben!”

Orale seks is een doeltreffende manier om haar te laten klaarkomen doordat de clitoris direct wordt gestimuleerd. Er zijn maar weinig vrouwen die kunnen klaarkomen door enkel penetratie. Door bij haar naar beneden te gaan, laat je zien dat je ook haar plezier (en orgasme!) belangrijk vindt.

De grote vraag luidt natuurlijk: hoe moet je beffen?

hoe moet je beffen

Hoe moet je beffen? de 7 beste bef technieken

1. Stel haar gerust voor het beffen

Voordat je aan orale seks begint, moet je bedpartner lekker comfortabel zijn. Wanneer zij niet relaxed is, lukt het haar ook niet om zich volledig aan jou over te geven. In een prille relatie kunnen vrouwen daarnaast ook onzeker zijn over of alles wel fris genoeg ruikt daar beneden en of jij het er wel mooi uit vindt zien.

Vertel haar dus dat ze er prachtig uitziet, je graag bij haar naar beneden wil gaan en haar het zo goed mogelijk naar de zin wil maken. Door haar onzekerheden weg te nemen, zorg jij ervoor dat zij straks zorgeloos kan genieten!

“In een prille relatie kunnen vrouwen daarnaast ook onzeker zijn over of alles wel fris genoeg ruikt daar beneden en of jij het er wel mooi uit vindt zien.”

2. Kies de juiste positie

Je partner weet waarschijnlijk precies welke positie het meest comfortabel is voor haar om aan te nemen. Mocht ze openstaan voor suggesties, doe dan een kussentje onder haar billen om haar bekken op te tillen.

Zo kun jij er wat beter bij en krijg je ook nog eens minder snel last van je nek. Houd haar knieën zo ver mogelijk uit elkaar, zodat je een groter oppervlak hebt om mee te werken.

Voelt deze houding niet prettig aan, probeer dan een andere positie uit.

3. Plagend beffen

Denk niet dat je er makkelijk vanaf komt door je gelijk op haar clitoris te storten. Rustig aan cowboy, eerst een beetje spanning opbouwen!

Vermijd clitorale stimulatie nog even en bijt bijvoorbeeld eerst eens zachtjes in haar oor of kus en streel haar nek. Neem hier de tijd voor en ga vervolgens steeds iets verder naar beneden.

Ben je bij de vagina aangekomen? Kus en/of lik haar dan eerst zachtjes aan de binnenkant van haar dijen en rondom de vagina. De binnenste en buitenste schaamlippen zijn bij veel vrouwen, evenals de opening van de vagina, gevoelige plekjes. Vergeet deze dus niet bij het beffen 😉

“De binnenste en buitenste schaamlippen zijn bij veel vrouwen, evenals de opening van de vagina, gevoelige zones. Niet vergeten dus!”

Wanneer je in de buurt bent van de vagina zal de spanning bij haar al behoorlijk zijn toegenomen, is ze zo geil als een pakje boter en kunnen we over op clitorale stimulatie.

beffen

4. De clitoris stimuleren

Wanneer ze voldoende opgewonden is, wordt het tijd om richting de clitoris te gaan. Het allerbelangrijkste is om in het begin rustig te beffen, zodat je geleidelijk naar haar hoogtepunt kunt toewerken. Begin dus zeker niet te snel.

Houd ook in je achterhoofd dat een platte tong heel anders aanvoelt dan het puntje van je tong. Met een platte tong bedek je bijvoorbeeld een groter oppervlak. Een puntige tong daarentegen voelt veel intenser aan en kan beter in een later stadium gehanteerd worden.

Je kunt ook voorzichtig met twee vingers haar schaamlippen wat spreiden om overal beter bij te komen. Is ze vochtig genoeg, dan kun je je vingers gebruiken om haar naast het beffen extra te stimuleren.

“Houd in je achterhoofd dat een platte tong heel anders aanvoelt dan het puntje van je tong.”

Misschien heb je ergens gehoord of gelezen dat het likken van het alfabet een goede manier is om erachter te komen welke beweging ze lekker vindt. Je tekent dan als het ware met je tong de letters a t/m z tijdens het beffen. Dit kun je doen, maar het is erg lastig om te onthouden welke ‘letters’ ze het lekkerst vindt.

Probeer eens om haar vagina te zien als een klok en houd in de gaten welke ‘tijdstippen’ haar opwinden. Laat haar af en toe ook even weten dat jij het lekker vindt terwijl je bezig bent. Niet alleen windt dit haar nog meer op, de vibraties die van jouw lippen afkomen wanneer je kreunt, stimuleren haar nog eens extra!

Speeltjes die orale stimulatie nabootsen:

5. Luister naar haar lichaam

Misschien wel een van de belangrijkste technieken bij het beffen is dat je goed let op de verschillende manieren waarop ze op jou reageert. Beoordeel je bewegingen op basis van haar reactie. Je kunt bijvoorbeeld letten op haar ademhaling en op de manier waarop haar heupen bewegen.

“Wordt haar ademhaling heftiger, dan weet je dat je goed bezig bent!”

Sommige vrouwen vinden het lekkerder wanneer je je enkel richt op de clitoris, andere dames genieten juist meer van stimulatie van de schaamlippen. Daarnaast vinden veel vrouwen het ook prettig wanneer je tegelijkertijd langs haar borsten en dijen streelt. Probeer maar eens uit 😉

6. Opbouwen naar het hoogtepunt

Na verloop van tijd mag het tempo iets omhoog en kan worden toegewerkt naar het hoogtepunt. Wanneer je het gevoel hebt dat ze richting het hoogtepunt gaat, ga dan vooral door met wat je aan het doen bent.

Het is belangrijk dat je in dit stadium van het beffen een constant tempo en dezelfde beweging aanhoudt. Houd er rekening mee dat het ook kan voorkomen dat ze uiteindelijk toch niet klaarkomt.

Wees niet té gefocust op haar laten klaarkomen. Het belangrijkste is dat zij het lekker vindt, orgasme of geen orgasme!

7. Nazorg

Is ze dankzij het beffen klaargekomen? Stop dan met het stimuleren van de clitoris met je tong. De clitoris is op dit moment erg gevoelig en heeft even wat tijd nodig om bij te komen.

Dit is jouw moment om weer naar boven te kruipen en lekker naast je partner te gaan liggen… Of om jullie stoute spel voort te zetten.

Bekijk ook:

Is het gelukt om je vriendin klaar te laten komen met behulp van deze bef technieken? Mis je nog een tip? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

28 reacties

  1. Ik ben dol op beffen. Kan het uren volhouden en vind het geil om mijn vrouw te voelen genieten. Ook de smaak vind ik heerlijk. Er gaat geen sex beurt voorbij zonder dat ik haar minstens 20 min heb gebeft. Zij kan er ook behoorlijk nat van worden dan mijn gezicht helemaal onder haar sappen zit

  2. Jullie zullen het misschien gek vinden ,maar ik ben een keer naar een prostituee geweest in Groningen ,ik zelf vind vrouwen verwennen erg fijn zo ook deze dame gebeft , ze zij dat ze nooit klaarkomt bij klanten, maar bij mij toch drie keer ik kreeg ook korting dan loop je toch met een tevrede gevoel weer naar buiten

  3. Wij houden allebei van beffen, de vriendin vindt het super lekker en ik geniet van de kronkels die ze maakt. Ook van de lekkere smaak die ik proef als ze klaarkomt. Gewoon zalig! En daarna volgt er nog een lekkere vrijpartij!!

  4. Als de vrouw klaar is gekomen dan juist moet je met haar neuken dan wordt ze nog gekker wild komt ze nog een keer klaar praat uit ervaring

    1. dit geldt zeker niet voor alle vrouwen, ik spreek uit ervaring. Dus altijd even overleggen met de vrouw! 😉

    2. Mijn vriendin wil na het klaarkomen door mijn gebef zeker nog even keihard geneukt worden, zo snel mogelijk. Echter ben ik zo geil van haar beffen dat ik vaak klaarkom na een paar stoten

      1. Hier hetzelfde .. ze trekt me er meteen op, en is zo geil als boter op die moment. Maar ik kom heel snel klaar dan omdak ik zelf heel opgewonden ben van het beffen!

  5. Mijn ervaring met Beffen is dat het echt per vrouw compleet anders is. Wat voor mij wel altijd goed werkt is het gebruik van toys. Mijn favoriet ”beftoy” is de ”Celebrator” (een opzet stukje voor een elektrische tandenborstel) deze is vrij heftig dus ze moet al aardig opgewonden zijn. Ik gebruik deze dan i.c.m. mijn tong waarbij je de Celebrator tegen mijn tong druk en met mijn tong zoek wat de vrouw fijn vindt. helaas verkopen ze hem niet op deze website, verbeterpuntje? Hoe dan ook erg blij met deze website veel leuk speelgoed voor ons volwassenen ;).

    1. Hi Anoniem! Voor iedere vrouw is dat inderdaad anders. Ik heb de Celebrator even opgezocht en dat ziet er inderdaad wel intens uit. Ik zal eens kijken of wij deze in de toekomst ook kunnen aanbieden op de webshop. Bedankt voor je input en fijn dat je tevreden bent!

  6. Ongelooflijk; worden de tepels in het filmpje wazig gemaakt !? Wie denken jullie dat er kijkt ? In welke tijd leven we ? Back to the middeleeuwen !?

    Welke regels ?

    1. Hoi Timon,

      Het kan inderdaad een beetje overdreven lijken, maar dat zijn youtube richtlijnen. Die hebben wij ook niet verzonnen 😉 Als we dat niet doen, wordt de video offline gehaald.

    1. Dan is het zaak een andere houding aan te nemen, bijv zit in een stoel en jij op de grond ervoor. Of zij op de bedrand en jij ervoor op de grond. Een kussen (of 2) onder haar billen kan ook helpen.

  7. na wat sleur in de vrijpartijen heb ik de moed kunnen vinden mijn vriendin te beffen. was ik daar maar eerder aan begonnen.zij vindt het heerlijk en ik geniet er enorm van wat je met je tong teweeg kunt brengen! ik weet ook precies hoe ik haar langzaam moet laten komen. als zij komt geniet ik daar zo van dat mijn penis ook op springen staat.kortom mannen, voorzover je het nog niet doet: ga lekker beffen.

  8. Spijtig dat bij dit artikel aan de rechtse kan de blokken met recenste artikel en dergelijk het onmogelijk maakt om het artikel te kunnen lezen.

    1. Wat vervelend om te horen dat de website niet goed wordt weergegeven, Benny. Ik heb er naar gekeken, maar het is mij niet gelukt om het probleem te reconstrueren. Zou het kunnen dat je een verouderde browser of verouderd besturingssysteem gebruikt (zoals bijvoorbeeld Internet Explorer, of Windows XP)? Dit is waarschijnlijk de oorzaak van het probleem. Wanneer je de nieuwste versie van je browser hebt geïnstalleerd en een besturingssysteem gebruikt wat ondersteund wordt zou je het artikel zonder problemen moeten kunnen lezen. Succes!

      1. Dit is bij mij ook het geval ! maar als je het enige tijd geeft dan komt alles in orde en gaat de tekst helemaal open en net blog veranderd van breedte!

  9. Mij man kan goed beffe,vingeren 2 uur lang met seks hij doet alles, hij wil altijd gepijp woorden daar ben ik goed hij zeg dat altijd tegen mij dat ik kan hem gek maken met pijpen 😵ik heb ook al geslikt de sperm deep throat hij kan goed geluid maken…

    1. Hoi Diederik,

      Ik zou hier mee uitkijken. De clit is erg gevoelig en je wilt niet het risico lopen dat zij door één actie gelijk uit de mood is. Je kunt er wel voorzichtig aan zuigen en kijken of ze dat prettig vindt.

    2. Lijkt me niet. Jij wil ook niet in je lul gebeten worden en de clitoris is echt heel gevoelig. En dat moet je zo houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

204.703 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij af en toe het gevoel dat het seksleven met jouw lover wel wat pit kan gebruiken? Het spelen van opwindende sex spelletjes is een echte aanrader ‘to spice things up’. Door het spelen van spannende spelletjes vind je elkaar weer helemaal t…
204.703 keer bekeken