De beste bef technieken uitgelegd!

15 maart 2019 door NaughtyNick   201.929

Om jullie seksleven leuk te houden is het belangrijk om ook naar haar verlangens en wensen te luisteren. Haar oraal bevredigen, mocht je dat nog niet doen, is de meest eenvoudige manier om haar tevreden te houden. Of nouja eenvoudig, er zijn wel de nodige skills voor nodig! Om van jou een echte befkoning te maken hebben we de volgende bef technieken voor je onder elkaar gezet. Leren beffen was nog nooit zo makkelijk!

Voordelen beffen

Beffen is een stuk intiemer dan haar vingeren en zorgt tevens voor meer opwinding. Bovendien heeft niemand last van scherpe nagels, is je tong een stuk zachter en heb je altijd een natuurlijk glijmiddel bij de hand. Wanneer zij jou vertrouwt tussen haar benen kan je haar op deze manier helemaal gek maken.

Beffen is een doeltreffende manier om haar te laten klaarkomen doordat de clitoris direct wordt gestimuleerd. Er zijn maar weinig mannen die hun partner kunnen laten klaarkomen door alleen te penetreren. Door bij haar naar beneden te gaan, laat je daarnaast zien dat jij ook haar plezier belangrijk vindt. Nog een voordeel: wanneer beffen een vast onderdeel van jullie vrijpartij wordt, zal ze nog vaker zin in seks hebben!

beffen

De 7 beste beftechnieken

1. Haar op haar gemak stellen

Het eerste waar je mee begint, is het op het gemak stellen van je bedpartner. Wanneer zij niet relaxt is, lukt het haar ook niet om zich volledig aan jouw acties over te geven. In een prille relatie kunnen vrouwen daarnaast ook onzeker zijn over of alles wel fris genoeg ruikt daar beneden en of jij het er wel mooi uit vindt zien. Vertel haar daarom dat ze er prachtig uitziet, je graag bij haar naar beneden wilt gaan en zin hebt om het haar zo goed mogelijk naar de zin te maken. Door haar onzekerheden weg te nemen, zorg jij ervoor dat zij straks zorgeloos kan genieten!

“In een prille relatie kunnen vrouwen daarnaast ook onzeker zijn over of alles wel fris genoeg ruikt daar beneden en of jij het er wel mooi uit vindt zien.”

2. Kies de juiste positie

Je partner weet waarschijnlijk precies welke positie het meest comfortabel is voor haar om aan te nemen. Mocht ze openstaan voor suggesties, doe dan een kussentje onder haar bips om haar bekken op te tillen. Zo kun jij er wat beter bij en krijg je ook nog eens minder snel last van je nek. Houd haar knieën zover mogelijk uit elkaar zodat je een groter oppervlak hebt om mee te werken.

3. Plagen

Denk niet dat je er makkelijk vanaf komt door je gelijk op haar clitoris te storten. Rustig aan cowboy, eerst een beetje spanning opbouwen! Vermijd de clitoris en vagina nog even en bijt bijvoorbeeld eerst eens zachtjes in haar oor of kus en streel haar nek. Neem hier de tijd voor en ga vervolgens steeds iets verder naar beneden.

“De binnenste en buitenste schaamlippen zijn bij veel vrouwen, evenals de opening van de vagina, erg gevoelig. Vergeet deze dus niet mee te nemen!”

Ben je bij de vagina aangekomen? Kus en/of lik haar dan eerst zachtjes aan de binnenkant van haar dijen en rondom de vagina. De binnenste en buitenste schaamlippen zijn bij veel vrouwen, evenals de opening van de vagina, erg gevoelig. Vergeet deze dus niet mee te nemen! Wanneer je in de buurt bent van de vagina zal de spanning bij haar al behoorlijk zijn toegenomen, is ze zo geil als een pakje boter en kunnen we door naar de clitoris!

beffen

4. De clitoris stimuleren

Wanneer ze genoeg opgewonden is, wordt het tijd om richting de clitoris te gaan. Het allerbelangrijkste is om het in het begin rustig aan te doen zodat je geleidelijk naar haar orgasme kunt toewerken. Begin dus zeker niet te snel. Houd daarnaast in je achterhoofd dat een platte tong heel anders aanvoelt dan het puntje van je tong. Met een platte tong bedek je bijvoorbeeld een groter oppervlak. Een puntige tong daarentegen voelt veel intenser aan en kan beter in een later stadium gehanteerd worden. Je kunt ook voorzichtig met je vingers haar schaamlippen wat spreiden om overal beter bij te kunnen. Wanneer ze vochtig genoeg is, kun je daarnaast ook je vingers gebruiken om haar extra te stimuleren.

“Houd in je achterhoofd dat een platte tong heel anders aanvoelt dan het puntje van je tong.”

Het alfabet en de klok
Misschien heb je ergens gehoord of gelezen dat het likken van het alfabet een goede manier is om erachter te komen welke beweging ze lekker vindt. Je tekent dan als het ware met je tong de letters a t/m z. Dit kun je doen, maar het is erg lastig om te onthouden welke ‘letters’ ze het lekkerst vindt. Probeer anders om haar vagina te zien als een klok en houd in de gaten welke ‘tijdstippen’ haar opwinden.

Vibraties met je mond
Laat haar af en toe ook even weten dat jij het lekker vindt terwijl je bezig bent. Niet alleen windt dit haar nog meer op, de vibraties die van jouw lippen afkomen wanneer je kreunt, stimuleren haar nog eens extra!

5. Luister naar haar lichaam

Beoordeel je bewegingen op basis van haar reactie. Je kunt letten op haar ademhaling en op de manier waarop haar heupen bewegen. Wordt de ademhaling heftiger dan weet je dat je goed bezig bent! Sommige vrouwen vinden het lekkerder wanneer je je puur richt op de clitoris, andere dames genieten meer van stimulatie van de schaamlippen. Houd haar reactie daarom goed in de gaten. Daarnaast vinden veel vrouwen het ook prettig wanneer je tegelijkertijd langs haar borsten en dijen streelt.

“Wordt de ademhaling heftiger dan weet je dat je goed bezig bent!”

6. Opbouwen naar het orgasme

Na verloop van tijd mag het tempo iets omhoog en kan worden toegewerkt naar het orgasme. Wanneer je het gevoel hebt dat ze dicht bij haar hoogtepunt is, ga dan vooral door met wat je aan het doen bent! Het is belangrijk dat je in dit stadium een constant tempo en dezelfde beweging aanhoudt. Houd in gedachte dat het ook kan voorkomen dat ze uiteindelijk toch niet klaarkomt. Wees daarom ook niet te gefocust op haar een orgasme geven. Het belangrijkste is dat zij het lekker vond, orgasme of niet.

7. Nazorg

Is ze klaargekomen? Stop dan met het stimuleren van de clitoris met je tong. De clitoris is op dit moment erg gevoelig en heeft even wat tijd nodig om bij te komen. Nu is het tijd om weer naar boven te kruipen en lekker naast je partner te gaan liggen of jullie spel voort te zetten.

Is het gelukt om je vriendin klaar te laten komen met behulp van bovenstaande technieken? Mis je nog een tip? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

10 reacties op De beste bef technieken uitgelegd!

    • Hoi Diederik,

      Ik zou hier mee uitkijken. De clit is erg gevoelig en je wilt niet het risico lopen dat zij door één actie gelijk uit de mood is. Je kunt er wel voorzichtig aan zuigen en kijken of ze dat prettig vindt.

  • Mij man kan goed beffe,vingeren 2 uur lang met seks hij doet alles, hij wil altijd gepijp woorden daar ben ik goed hij zeg dat altijd tegen mij dat ik kan hem gek maken met pijpen 😵ik heb ook al geslikt de sperm deep throat hij kan goed geluid maken…

  • Spijtig dat bij dit artikel aan de rechtse kan de blokken met recenste artikel en dergelijk het onmogelijk maakt om het artikel te kunnen lezen.

    • Wat vervelend om te horen dat de website niet goed wordt weergegeven, Benny. Ik heb er naar gekeken, maar het is mij niet gelukt om het probleem te reconstrueren. Zou het kunnen dat je een verouderde browser of verouderd besturingssysteem gebruikt (zoals bijvoorbeeld Internet Explorer, of Windows XP)? Dit is waarschijnlijk de oorzaak van het probleem. Wanneer je de nieuwste versie van je browser hebt geïnstalleerd en een besturingssysteem gebruikt wat ondersteund wordt zou je het artikel zonder problemen moeten kunnen lezen. Succes!

  • na wat sleur in de vrijpartijen heb ik de moed kunnen vinden mijn vriendin te beffen. was ik daar maar eerder aan begonnen.zij vindt het heerlijk en ik geniet er enorm van wat je met je tong teweeg kunt brengen! ik weet ook precies hoe ik haar langzaam moet laten komen. als zij komt geniet ik daar zo van dat mijn penis ook op springen staat.kortom mannen, voorzover je het nog niet doet: ga lekker beffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid