Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

125.451 keer bekeken

Deze 5 nieuwe standjes voor orale seks moet je proberen!

18 augustus 2021,

geschreven door

Ben jij ook zo’n fan van orale seks? Maar zijn jij en je partner soms een beetje klaar met standje 69? Gelukkig zijn er veel meer posities op de standjesmarkt die zich uitstekend lenen voor goede orale verwennerij. Met deze vijf nieuwe standjes voor orale seks zijn jullie de komende tijd sowieso wel zoet!

1. Candy Crush

candy crushDit standje, Candy Crush, is een hele fijne en gemakkelijke positie. In principe hoeft de mannelijke (of vrouwelijke) partner hier weinig moeite te doen waardoor dit standje perfect is voor lazy sunday sex! De man neemt bij dit standje plaats op een stoel. De vrouw gaat op zijn schoot zitten met haar gezicht naar hem toe. Zij tilt haar benen omhoog en legt ze op zijn schouders. De vrouw haar knieën zijn gebogen en bevinden zich ongeveer ter hoogte van zijn gezicht. De man met dit standje gemakkelijk en comfortabel bij haar private parts.

“In principe hoeft de mannelijke (of vrouwelijke) partner hier weinig moeite te doen waardoor dit standje perfect is voor lazy sunday sex!”

2. Over the edge

over the edgeOver-the-edge is een relatief eenvoudig standje waarbij één partner met de rug op het bed of een tafel gaat liggen. Degene die ligt, legt zijn of haar hoofd net over het randje van het bed of tafel zodat de nek naar achteren kan leunen. Je partner kan zo eenvoudig met zijn penis naar binnenglijden. Dit standje is ideaal voor vrouwen die kunnen deepthroaten!

3. De Gouden Driehoek

triangel

Voor De Gouden Driehoek moet je eerst even de woonkamer verbouwen. Je hebt namelijk drie stoelen nodig. Zorg er dus voor dat er drie stoelen op je slaapkamer staan. De drie stoelen zet je neer in de vorm van een driehoek; één stoel is voor je kont en de andere twee voor je voeten. In deze houding zit je dus erg wijdbeens waardoor je partner vrij spel heeft. Je geliefde gaat tussen je benen op zijn knieën zitten. Vanaf hier kan hij goed je clitoris likken en eventueel een vinger bij je naar binnen brengen om je G-spot te stimuleren.

4. De Pisces

piscesDeze positie vergt namelijk wat meer van je lenigheid en uithoudingsvermogen en ook je partner moet hier wat meer moeite doen. Dit standje is heerlijk uitdagend en op deze manier weet je partner precies de fijne plekjes te raken met zijn tong. Ga op je rug op bed liggen en steek je heupen in de lucht. Dit houd je waarschijnlijk niet lang vol dus daarom is het fijn als je partner met zijn handen je rug ondersteunt. Als dit te uitdagend is, dan kun je ook wat kussens onder je heupen leggen om hetzelfde effect te creëren.

5. Facesitting

facesittingJe partner gaat op zijn rug op het bed liggen. Bij dit standje ga jij eigenlijk bovenop zijn gezicht zitten. Hoewel, je zorgt ervoor dat je net een paar centimeter boven zijn gezicht hangt want je wilt je liefje natuurlijk niet verstikken. Je partner houdt met zijn handen je billen vast en jij legt je handen bovenop de zijne zodat hij je kan begeleiden. Je clitoris komt nu ter hoogte van zijn mond. Je partner kan in deze positie goed je billen masseren. Voor nog meer stimulatie kun je je clitoris ook over zijn neus en kin wrijven.

Opgelet! Houd bij dit standje altijd in de gaten of je partner nog genoeg lucht kan krijgen!

Hebben jullie één van de bovenstaande standjes uitgeprobeerd? We zijn erg benieuwd hoe jullie het ervaren hebben! Laat het ons weten in een reactie hieronder.

21 reacties

 1. Facesitting leek me heel opwindend. Het idee dat mijn sexpartner dat zelf voorstelde vind ik geweldig. Het bleek me wel tegen te vallen,omdat ik steeds gehurkt zat en in de dezelfde houding. Die houding werd te snel ongemakkelijk voor me,omdat het op mijn knieën zitten pijnlijk werd.

 2. Dit is zo’n opwindend standje, als ze zin hebt kan ze altijd standje 69 er van maken.
  Ook als zezich omdraaid kan je haar lipjes voller zien worden en open gaan staan.
  Naar orgasme kan ze heerlijk op je komen zitten tot je (beide) een heerlijk orgasme krijgen.
  Genietse…

 3. Alle standjes geprobeerd. Face sitting was zeker voor mij erg geil. Het duurde niet lang of ze begon mijn hele gezicht te neuken en daarna vanzelf op standje 69 uitgekomen. Samen heerlijk klaar gekomen.

 4. We hebben face sitting gedaan
  Erg lekker de vrouw kan mooi mee bewegen en met de clitoris over he gezicht
  Het orgasme is erg heftig

 5. Ja wij hebben ze zo wat allemaal uit geprobeerd .en het beviel ons prima ook op het moment dat ze klaarkomt was een genot om mee te maken.ze bleef er zin in houden wat voor mij ook fijn was want ze pijpte mij ook tot ik klaar kwam en spoot haar recht in het gezicht de sperma gleed haar mond in ze was echt super geil .nog bedankt voor de tip.

 6. Het nadeel van het laatste standje als zij boven je gezicht zit is, dat het geile slijm in je mond loopt als je zuigt

 7. De SexPony is een super mooie houding. De dame heeft alle controle over het spel. Zij beweegt haar poes over het gezicht van de man. De man (ik dus) raakt daar gruwelijk opgewonden van. Ik lik haar daar waar ik haar likken kan. Zelfs mijn neus en kin spelen een belangrijke rol bij de stimulatie van de vrouw. Ik vind het ook super gaaf als de vrouw het hoofd van de man met de handen vasthoudt om het hoofd te sturen waar ik moet likken en te ondersteunen. Vaak raakt de nek enigzins vermoeid wat te kosten gaat aan het genot van de vrouw.
  Als de vrouw het uiteindelijk niet meer houd, laat zij zich subtiel afglijden en kan de man belonen met een innige tongkus terwijl zij haar poes behendig over zijn pik laat zakken. Een spetterend gezamenlijk orgasme is verzekerd.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.923 keer bekeken

Geschreven door

De voorkeuren in seksland zijn verdeeld, maar ieder kinky koppel heeft wel een setje boeien in huis. Heb jij nog ruimte voor uitbreiding of ben jij op zoek naar je eerste set handboeien? Lees dan snel verder, wij hebben zes SM-boeien voor je op een r…
8.923 keer bekeken