Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de week: Facesitting

4 augustus 2019,

geschreven door

Een nieuwe week, een nieuw Standje van de week! Dit keer lichten wij graag het Facesitting standje toe. Facesitting is een seksstandje waarbij de vrouw op het gezicht van de man gaat zitten. Zo nu en dan moet de vrouw even haar dominante kant laten zegevieren en daar is deze positie perfect voor!  

Seksstandje: Facesitting

facesitting

 • Categorie: Orale sex, woman on top
 • Stimulatie: Vaginaal, clitoris, anaal
 • Penetratie: Geen
 • Niveau: Gemiddeld

Hoe

Wanneer je als man je vrouw een plezier wil doen, is dit seksstandje het proberen waard! De man ligt op zijn rug, met de benen tegen elkaar en met de handen op zijn buik. Hij hoeft alleen zijn mond het werk laten doen. De vrouw hurkt vervolgens boven het hoofd van haar partner en steunt op haar knieën.

Zijn hoofd bevindt zich nu tussen haar benen. Zij kan haar handen laten rusten op het lichaam van haar partner ter ondersteuning. De man kan tijdens dit standje in plaats van de vagina of clitoris, ook de anus stimuleren met zijn tong.

Sextoys combineren met dit standje

Een tong vibrator is het ideale seksspeeltje voor dit standje! Een tong vibrator schuif je over je tong heen en geeft een extra dimensie aan jullie orale spel. De vrouw kan haar tepels stimuleren met een mini vibrator of een setje tepelklemmen.

Ben jij fan van dit standje? Deel het met ons in een reactie!

3 reacties

 1. dit is het lekkerste standje haar kut op mijn mond en dan ook meteen maar lekker rimmen mag van mij elke dag ben 68 jaarvoor mij nooit meer iets anders ..

 2. Het is héérlijk als zij op m’n gezicht zit!

  Want ook al is zij niet licht van gewicht – dat is het laatste waar het mij om gaat.

  Het gaat mij om háár genot, want hoe meer zij geniet van mij, hoe meer ik geniet van haar!

  Een tongvibrator weiger ik, want anders betekent het dat ze niet van mij geniet, en evenmin ben ik een voorstander van het gebruik van een mini vibrator of tepelklemmen, of hoe jullie die dingen ook noemen.

  Als mijn vrouw op mijn gezicht zit, dan gaan mijn handen naar boven en leg ik ze op haar borsten; op haar repels die steeds harder worden, daar het logische gevolg wil dat meneer beneden ook al harder wordt!

  Dus geniet ik van genot, als je snapt wat ik bedoel…

  Waarna ze mooi naar achteren gaat, mij in zich neemt, om de positie van mijn cowgirl in te nemen!

  Cause I’m a poor lonesome cowboy…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.150 keer bekeken

Geschreven door

Deze maand nemen we het thema ‘hoe meer, hoe beter’ even als voorbeeld. Want we bespreken deze keer weer een trio standje! Sommige dingen zijn nou eenmaal lekkerder als je het kan delen, dus hey ho, let’s go! Lees snel verder en ontdek alles over het…
6.150 keer bekeken