NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de week: 69

5 mei 2019,

geschreven door

Deze week is het standje van de week standje 69. Standje 69 is een heel bekend standje, misschien wel de één van de meest bekende qua naam. Bij dit standje draait het om orale seks, waarbij beide partners gelijktijdig geven en ontvangen. Je kunt je niet meer aan elkaar bloot geven dan met standje 69. 

Seksstandje: 69

Standje 69

Hoe

Standje 69 is een standje waarbij twee partners omgekeerd van elkaar gepositioneerd zijn, zodat hun mond in de nabijheid van het geslacht van de ander is. Op deze manier is het mogelijk dat beide partners elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen.

Bij dit standje ligt de man op zijn rug en de vrouw ligt bovenop hem, met haar vagina naar zijn gezicht. Zorg wanneer je onderop ligt voor een kussen onder je hoofd, dat maakt het een stuk comfortabeler! Zij kan haar gewicht op haar ellebogen of zijn borst laten rusten, zodat ze haar evenwicht kan behouden. Hij kan zijn knieën buigen en zijn kont wat meer omhoog duwen, zodat zij zijn penis beter kan bevredigen.

Tip! Wanneer je nog niet veel ervaring hebt met orale sex is dit standje geen aanrader

Sextoys combineren met standje 69 

Bij standje 69 hebben beide partners hun handen vrij. Een standje die daarom uitermate geschikt is om een sextoy bij te gebruiken! Zo kan de vrouw zijn perineum of prostaat stimuleren met behulp van een prostaat stimulator. Hij kan met behulp van een vinger vibrator haar clitoris en de plekjes daar omheen extra verwennen.

  • Geen producten gevonden

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe maand betekent een nieuw standje! In deze feestelijke maand die draait om warmte en liefde hebben wij een heel toepasselijk standje voor je! Namelijk: De Kinky Koala. Een super intiem standje dat voelt als een héél intieme knuffel. Sekss…
4.127 keer bekeken