NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Standje van de maand: De Teugels in Handen

13 november 2023,

geschreven door

Neem jij graag de leiding, of word je liever door je partner gedomineerd? Wat jouw voorkeur ook is, met het nieuwste standje van de maand: ‘De Teugels in Handen’ kan je geluk niet op! Ontdek gauw hoe dit pikante seksstandje werkt.

Standje van de maand: De Teugels in Handen

standje

  • Categorie: Achterlangs
  • Stimulatie: Vaginaal, anaal, clitoris
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe voer je dit standje uit?

Ga achter elkaar op de knieën zitten en schuif dicht tegen elkaar aan, zodat de ontvanger haar benen op die van de gever kan rusten.

Heb jij deze sessie de teugels in handen? Dan zit jij vlak achter je partner, zodat je met de ene hand haar vagina kan verwennen en met de andere hand je partners haar vast kan houden.

Trek hier (voorzichtig) aan om haar ‘in bedwang te houden’ terwijl je de opwinding geleidelijk opvoert.

Warmgedraaid? Vergeet het genotsknopje niet!

Pijn = fijn

Misschien lees je dit en denk je: aan de haren trekken, dat is toch helemaal niet fijn?

Maar voor veel mensen kan pijn het plezier van seks juist vergroten. Denk bijvoorbeeld aan spanken, wat overigens echt niet meer als zo kinky wordt beschouwd als voorheen.

Let op: Spreek onderling af hoe ruig of voorzichtig jullie met elkaar mogen zijn. Veiligheid en wederzijdse toestemming staan altijd voorop.

Klinkt opwindend? Probeer het gewoon eens uit! En vergeet niet om ook tijdens de seks met elkaar te blijven communiceren.

Toch wat lastig?

Vanuit de basis vereist dit standje dat jullie geknield zitten. Maar merk je dat dit overbelastend is voor de knieën, dan kun je het standje natuurlijk ook (gedeeltelijk) staand uitvoeren.

Het blijft een beetje nattevingerwerk, maar waar het om draait is dat het voor jullie lekker is. Of dat nu zittend, staand, liggend of op de kop is, dat zul je zelf moeten ontdekken 😉

Sextoys combineren met De Teugels in Handen

Heb je aan dit standje de handen nog niet vol? Dan zal het je aangenaam verrassen hoeveel toys je in het spel kunt brengen…

Wat dacht je van een bullet vibrator, een buttplug, of een vibrerend eitje? Veel van deze toys zijn zelfs op afstand bestuurbaar. Wel zo praktisch.

Ontbreekt er toch nog iets? Met een strap-on dildo geef je het standje De Teugels in Handen een hele nieuwe dimensie.

Ben jij geïnspireerd om dit seksstandje uit te proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is altijd goed om te blijven variëren in de slaapkamer. Om je seksrepertoire te vergroten brengen wij elke week een nieuw seksstandje onder de aandacht. Deze week is het standje ‘De Gouden Driehoek’ aan de beurt. Wanneer jij je partner eens…
7.165 keer bekeken