Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

23.400 keer bekeken

How to… perineum stimulatie op diverse manieren

6 september 2022,

geschreven door

Een erogene zone die vaak wordt vergeten en daardoor overgeslagen, is het perineum! Dit is het gevoelige gedeelte tussen de anus en het scrotum/de vagina-opening. Vooral (maar niet exclusief) mannen genieten van perineum stimulatie. Hoe stimuleer je het perineum precies?

Waarom het perineum een erogene zone is

Het perineum (ook wel dam/banus, brug, of bilnaad) is het stukje huid en spieren dat bij mannen tussen de anus en het scrotum ligt. Bij vrouwen ligt het tussen de anus en de vagina-opening. Vooral bij mannen is dit een zeer gevoelig plekje, doordat er een hoop zenuwuiteinden samenkomen. Daarnaast heeft de penis ook een inwendig gedeelte, dat zich ter hoogte van het perineum bevindt.

Wist je dat… je een erectie kan krijgen door druk uit te oefenen op het perineum?

Niet alleen wordt het inwendige deel van de penis gestimuleerd bij perineum stimulatie. Ook de prostaat kan op die manier – uitwendig – gemasseerd worden, aangezien deze enkele centimeters boven het perineum ligt. Een stevige druk op het perineum kan dus een fijne prostaat stimulatie teweegbrengen. Deze intense sensatie kan zelfs leiden tot een bijzonder orgasme.

Perineum stimulatie, hoe doe je dat?

Perineum massage

Je kan het perineum eenvoudig stimuleren met je eigen vingers. Ook kan de partner zijn of haar vingers gebruiken voor een perineum massage. Om het perineum optimaal te stimuleren, is het goed om te ontdekken welk gedeelte van het perineum het meest gevoelig is.

  1. Plaats één of twee vingers op het perineum – direct achter het scrotum – en zet druk op de huid.
  2. Houd deze druk enkele seconde vast, om vervolgens los te laten.
  3. Voer nu dezelfde druk uit, maar dan op een ander stukje huid van het perineum. Schuif bijvoorbeeld de vingers meer richting de anus.

Ontdek op deze wijze waar het gevoeligste plekje ligt, om vervolgens deze spot verder te masseren. Dat kan door middel van een drukkende, draaiende of stuwende beweging.

Tip! De beste houding voor een perineum massage is door op de rug te liggen met opgetrokken knieën.

Perineum stimuleren met een seksspeeltje

Naast het masseren van het perineum met jouw of je partners vingers, kan je het perineum uitstekend stimuleren door middel van een sextoy.

We-Vibe Verge

Er zijn verschillende vibrerende penisringen verkrijgbaar die zo ontworpen zijn dat het perineum gelijktijdig gestimuleerd wordt. De Verge van We-Vibe is een daar één van: een luxe druppelvormige cockring. Niet alleen zorgt deze penisring ervoor dat de penis langdurig stijf blijft, ook kan de Verge zo gedragen worden dat de ‘druppel’ tegen het perineum rust. Daarvoor dient de ring om zowel de penis als het scrotum te worden gelegd.  Een veelzijdig speeltje dus!

Prostaat stimulator met perineum stimulatie

Voor mannen die graag willen genieten van zowel prostaat- als perineum stimulatie, is een prostaat stimulator met speciale perineum stimulatie zeer geschikt. Dit anaal speeltje heeft een uniek design waarbij de prostaat en perineum optimaal worden geprikkeld. Het stimuleren van de prostaat en perineum – gelijktijdig – kan resulteren in een bijzonder, intens orgasme.

Breng het speeltje anaal in, met de gebogen kop naar de buikzijde gewezen. Door middel van de ring kan het speeltje makkelijk worden in- en uitgebracht. Naarmate het speeltje verder wordt ingebracht, komt het extra stimulerende gedeelte te rusten op het perineum.

Een siliconen tongetje

Een unieke manier om het perineum te prikkelen, is door gebruik te maken van deze heerlijke stimulator. Dit speeltje is eigenlijk gemaakt voor clitoris stimulatie, maar werkt perfect voor alle vormen van externe stimulatie. Het siliconen opzetstukje beweegt net als een echte tong over het perineum, waardoor de sensatie goed vergeleken kan worden met dat van een rimjob. De verwarmende functie van het speeltje laat de ervaring nog realistischer aanvoelen.

Ben je op zoek naar een makkelijk speeltje dat jouw perineum kan stimuleren? Maak dan gebruik van een mini vibrator of een compacte wand vibrator. Deze kan je eenvoudig tegen het perineum plaatsen.

Geschikte seksspeeltjes voor perineum stimulatie

Ga jij perineum stimulatie uitproberen? Deel jouw ervaring in de reacties!

3 reacties

  1. Gisteravond voor het eerst uitgebreid het perineum van mijn vriend gestimuleerd, dit eindigde uiteindelijk in een mega orgasme
    Vaak zet ik er tijdens het pijpen, er een vinger stevig op en verander de druk af en toe. Gister liet hij merken dat wat ik even deed (stevig rondjes draaien) wel erg geil vond en dat ik vooral niet mocht stoppen.
    Ik was verrast aangezien ik absoluut geen prostaat massage mag geven (hij weet niet wat ie mist) Maar dat is volgens mij meer zijn ego die vindt dat dit niet voor hetero mannen is. Hij werd zo vreselijk geil van wat ik deed, dat ik dat weer super geil vond! Hij was er stil van naderhand! Hahaha en dat gebeurt niet zo vaak

    1. Geweldig Tamara, dat jij je partner deze hotspot hebt laten ontdekken! Het stimuleren van het perineum kan inderdaad tot een heviger orgasme leiden. Super ook dat hij je heeft laat weten dat dit voor herhaling vatbaar was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

13.576 keer bekeken

Geschreven door

Ultiem genot in het bad of onder de douche is een van de meest voorkomende seksfantasieën, maar het hoeft zeker niet bij een fantasie te blijven. Met een waterdichte vibrator en andere producten die seks in de badkamer een realiteit maken, ervaar je…
13.576 keer bekeken