NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

13.497 keer bekeken

How to… een asslock gebruiken

2 augustus 2022,

geschreven door

De asslock, wie kent hem niet..? Misschien dat het bij jou niet direct een belletje doet rinkelen. In dat geval is het hoog tijd om je kennis te laten maken met dit spannende seksspeeltje voor mannen! Dus, wat is het precies? Een asslock is een combinatie van een penisring en een buttplug. De plug is verbonden aan de cockring met een flexibel bandje. Zo kan de gebruiker tegelijkertijd genieten van penis- en anusstimulatie!

De voordelen van een asslock

Een asslock is een cockring verbonden aan een anaalplug om in te brengen. Asslocks geven mannen de mogelijkheid om het langer vol te houden in bed, mét het plezier van anale stimulatie. De ring wordt om de penis geschoven en zit stevig stevig vast om de basis van de penis. Hierdoor kan er wel bloed naar de penis toe gepompt worden, maar stroomt het minder makkelijk terug. Het resultaat is een stevige en langdurige erectie.

Een penisring kan daarmee ook een oplossing zijn voor mannen met erectieproblemen. Niet alleen de man heeft profijt van een cockring, ook de partner geniet mee van de voordelen! De toevoeging van een anaalplug geeft extra stimulans en zal het orgasme versterken.

“Met een cockring om stroomt het bloed minder makkelijk terug.”

Hoe gebruik je een asslock?

Voorbereiding

Wanneer je een anaalspeeltje gebruikt, is het raadzaam om voldoende glijmiddel te gebruiken. Siliconen seksspeeltjes reageren niet goed op glijmiddel op siliconenbasis. Omdat de meeste asslocks gemaakt zijn van siliconen materiaal, is een anaal glijmiddel op waterbasis dus de beste keuze! Breng het glijmiddel aan op het speeltje, en op en rondom de anus.

Hoe draag je een asslock?

Mannen die normaal een losse cockring en buttplug dragen, kunnen met een asslock deze speeltjes vervangen. Het cockring-gedeelte kan om de penis geschoven worden wanneer deze nog niet stijf is. Je schuift de ring helemaal door, tot aan de basis van de penis. Vervolgens breng je het flexibele verbindingsstuk tussen de benen door, naar achteren. Daarna kan de buttplug voorzichtig naar binnen gebracht worden.

Waar moet je op letten?

Draag een asslock niet langer dan een half uur, om te voorkomen dat de penis afknelt. En nogmaals: voorkom dat je een siliconen glijmiddel gebruikt in combinatie met een siliconen asslock. Dit kan het materiaal van het speeltje aantasten en beschadigen!

Materiaal

De meeste asslocks zijn gemaakt van flexibel en rekbaar siliconen. Dit materiaal voelt zacht en comfortabel aan, wat het erg geschikt maakt voor een beginner. Wie al wat meer ervaring heeft met anale stimulatie en zijn cockringmaat weet, kan ook voor een asslock van metaal gaan! Metaal voelt een stuk steviger aan, is makkelijk schoon te maken en gaat je hele leven mee.

Vibraties

Je hebt ook de keuze tussen een vibrerende of een niet-vibrerende asslock. Wanneer je gaat voor een viberende asslock, heb je een aantal mogelijkheden:

  • Een asslock met een vibrerende penisring
  • Een asslock met een vibrerende buttplug
  • Een asslock met een vibrerende cockring en buttplug

Een asslock met een vibrerende penisring is een uitstekende optie wanneer jij je partner extra wilt stimuleren. Aan de bovenkant van de penisring zit dan een vibrerende bullet, die tijdens penetratie haar clitoris aanraakt. Gaat je voorkeur uit naar extra stimulatie van de anus? Kies dan voor een vibrerende buttplug.

  • Geen producten gevonden

Prostaat

Vrouwen hebben een g-spot, maar mannen zijn ook voorzien van een inwendig genotsknobbeltje! De prostaat (ofwel p-spot) is een klier die vlak onder de blaasuitgang ligt, ongeveer 5 centimeter diep in de anus. Je kunt dit gevoelige plekje met je vingers van binnenuit bereiken, maar er zijn ook speciale asslocks voor prostaatstimulatie. Deze speeltjes hebben een buttplug met een gebogen schacht en een dikke kop om de prostaat mee te masseren. Het stimuleren van de prostaat kan overweldigende orgasmes opleveren!

“Je kunt het plekje met je vingers van binnenuit bereiken, maar er zijn ook speciale asslocks om de p-spot te stimuleren.”

Heb jij een asslock geprobeerd? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Intimiteit is veel meer dan seks. Hoewel de main focus vaak ligt op seks als daad of penetrerende seks, zijn er nog veel meer verschillende manieren om intimiteit te beleven. De manier waarop we naar intimiteit streven, kan voor ieder mens weer versc…
2.037 keer bekeken