It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

2.964 keer bekeken

De 5 beste tips om aan te geven wat een vrouw wil in bed

23 oktober 2019,

geschreven door

Wij mensen hebben geen moeite om in ons dagelijks leven om dingen te vragen die we graag willen. Op het terras, in de winkel, waar je ook maar komt. Het zou dus behoorlijk makkelijk moeten zijn om onze wensen uit te spreken. Behalve in slaapkamer! Zeker vrouwen vinden het lastig om aan te geven wat ze lekker vinden en wat ze willen dat hun partner doet in bed. Daarom hebben we 5 tips om aan te geven wat een vrouw wil in bed!

Wat een vrouw wil in bed

Nog altijd zijn er mensen die denken dat een vrouw zich hoort te dienen aan de man in de slaapkamer. Een man bepaalt hoe de seks zal zijn en de vrouw hoort zich dan vooral onderdanig op te stellen. Het wordt echt tijd om deze ouderwetse gedachte overboord te gooien, want vrouwen hebben net zoveel recht om optimaal van de seks te mogen genieten zoals zij dat willen. Daarvoor is het wél belangrijk dat vrouwen durven aan te geven wat ze lekker vinden en willen. Voor veel vrouwen is dat nog eng of moeilijk. Een paar tips kunnen dan zeker nuttig zijn!

1. De juiste timing

Wanneer je vindt dat jouw seksleven te weinig variatie kent en teveel wordt bepaald door je partner, is het soms zoeken naar het juiste moment om aan te geven dat je iets mist of graag iets wil toevoegen aan de seks. Ga nooit direct na de seks klagen over dat jij ook graag oraal bevredigd zou willen zijn. Of dat je genoeg hebt van een bepaald seksstandje. Breng het liever op een positieve manier, tijdens de seks zelf. Wind er geen doekjes om en geef direct aan: “ik zou het heerlijk vinden als jij mij nu met je mond gaat bevredigen” of “het lijkt me heel spannend om nu bovenop jou te gaan zitten”.

Tip! Vind je het lastig om het tijdens de seks aan te geven? Dan kan je altijd na de seks (niet direct) aangeven wat je fijne toevoeging zou vinden aan jullie seksleven. Leg nooit de focus op iets dat je mist of iets dat je partner niet goed doet.

2. Wees specifiek

Een man houdt van duidelijkheid, dus laat vooral helder weten wat je graag wil. Noem het beestje bij de naam, ook als je juist iets heel nieuws wil proberen. Wil je bijvoorbeeld experimenteren met anale seks? Of lijkt het je spannend om eens aan bondage te doen? Schroom dan niet om dat gewoon zo recht voor z’n raap te zeggen. Maak het lekker sexy (“het lijkt me echt kinky en opwindend als jij mij eens vastbindt…”) en reken maar dat je partner er net zo open voor staat!

3. Wéét wat je wil. En hoé!

Om duidelijk aan te kunnen geven wat een vrouw wil in bed, is het natuurlijk wel belangrijk om goed te weten wát je als vrouw eigenlijk wil. En hóé je het wil hebben. Je partner kan jou enkel goed bevredigen als jij duidelijk aangeeft hoe hij (of zij) jou kan verwennen. Leer je eigen lichaam kennen en zoek uit wat voor technieken je partner kan toepassen om jou optimaal te plezieren. Hoe meer jij dat duidelijk kan aangeven, hoe meer plezier jouw partner er ook aan zal beleven!

Wist je dat… mannen het vaak ontzettend opwindend vinden als een vrouw assertief is in bed?

4. Loop niet te hard van stapel

Sommige seksuele wensen zullen niet over één nachtje slapen gaan. Denk je bijvoorbeeld aan BDSM? Of wil je graag experimenteren met swingen? Dan is een goede voorbereiding en het stap voor stap aanpakken erg belangrijk. Begin klein en loop vooral niet te hard van stapel. Anders loop je de kans dat door onervarenheid of gebrek aan kennis of communicatie de ervaring een stuk minder leuk uitpakt dan jij voor ogen had.

Wil je beginnen met BDSM? Pak dan niet direct all the way uit. Lees je goed in, want de wereld van BDSM is bijzonder breed. Voeg eerst een klein speeltje toe, zoals een setje zachte handboeien of gebruik een pollepel om te proeven van ‘spanking’.

5. Sta open voor de reactie van je partner

Een conversatie is natuurlijk altijd tweezijdig. Zodra je dus de stap hebt genomen om aan te geven wat je wil, kan je ervan uitgaan dan je partner daar natuurlijk op zal reageren. Misschien heeft hij ook wel seksuele wensen die hij nooit eerder heeft uitgesproken! Of wie weet dat hij helemaal niet zit te wachten op de wensen die jij aankaart. Samen van de seks genieten kan enkel als jullie hierover communiceren. Op deze manier leren jullie elkaars voorkeuren en grenzen kennen. Soms loop je tegen iets aan wat de ander echt niet wil. Het is dan fijn om te bespreken wat een goed alternatief is, zodat het voor beide partner prettig blijft.

Op wat voor manier zou jij duidelijk maken wat jij wil in bed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.354 keer bekeken

Geschreven door

Soms kom je iemand tegen met wie je bizar goede chemistry hebt. Eén blik is genoeg om jou in vuur en vlam te zetten en de seks die jullie hebben is bijna bovennatuurlijk heerlijk. En dan is dat nog een understatement. Deze persoon is niet per se iem…
2.354 keer bekeken
5.844 keer bekeken

Geschreven door

Met ‘de eerste keer’ wordt in de meeste gevallen bedoeld dat je voor het eerst geslachtsgemeenschap hebt met iemand. Hierbij is er sprake van penetratie. Meestal hebben we het dan over penis-in-vagina-seks, maar ook penis-in-anus of seks met iemand v…
5.844 keer bekeken