Heren, dít is wat vrouwen willen in bed!

9 september 2019 door BettyBoop

De vrouw is doorgaans niet het meest directe geslacht. Veel mannen vinden ‘het vrouwelijk soort’ vaak lastig te peilen. Zeggen ze ‘nee’, dan bedoelen ze misschien wel ‘ja’ of andersom. Ook in bed kan het lastig zijn om te weten hoe je haar nou echt in de zevende hemel kan brengen. Altijd al willen weten wat vrouwen willen in bed? Check dan gauw dit blog!

Wat vrouwen willen in bed

Voorspel

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: sla. nooit. voorspel. over! Nooit! Een vrouw heeft nou eenmaal wat meer tijd nodig om op te warmen. Zo kan het zeker 20 tot 30 minuten duren voordat ze echt turned on is. Bouw daarom de spanning lekker op door haar met je vingers, handen, mond en tong te verwennen. Reken maar dat jij daar ook zeker nog meer van in the mood komt.

Verwen al haar erogene zones

Een vrouw verwennen betekent meer dan louter penetreren of haar clitoris te stimuleren. Een vrouw wordt werkelijk wild als je haar van top tot teen verwend! Maak haar gek met je sensuele lippen op haar gevoelige huid en sla dan vooral haar nek niet over. Geef haar geen zuigzoenen, maar tease haar door haar speels te verleiden. Zo bouw je de spanning op en geef je haar het gevoel dat ze van top tot teen sexy is!

Schroom niet om te kreunen tijdens seks

Kreun een eind weg, of fluister sexy woorden in haar ook. Laat haar blijken dat jij er net zo van geniet als zij. Het geeft een vrouw een waanzinnig bevredigend gevoel als ze weet dat jij geniet van de seks. Met háár! Jou horen kreunen zal haar nog weker maken. Een mindblowing orgasme is on its way!

Wist je dat… mensen die meer kreunen tijdens de seks, doorgaans meer tevreden zijn over hun seksleven?

Hoe verwen jij het liefst een dame? Of hoe kan een man jou helemaal gek maken in bed? Deel het met ons hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid