Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

54.608 keer bekeken

De beste voorspel tips die je moet weten

4 maart 2021,

geschreven door

De kracht van een mindblowing orgasme tijdens de seks zit ‘m vaak niet in de seks, maar in het voorspel! Niet alleen is voorspel een heerlijke warmmaker voor penetratie, veel vrouwen (en ook mannen) hebben nou eenmaal wat tijd nodig om in the mood te komen. En daar zijn vele manieren voor. Wij hebben voor jou de heetste voorspel tips gebundeld!

De beste voorspel tips blogs

Zo verwen jij zijn penis met een mindblowing lingam massage

lingham massageWil jij je man verwennen? Geef hem een overweldigend orgasme met een penis massage – ook wel lingam massage genoemd. Hierbij gebruik je niet alleen je handen voor een simpele hand job. Met deze uitgebreide penis massage leg jij hem echt in de watten. Lees onze tips over hoe jij zo’n lingam massage doet!

Lees hier de volledige blog: Zo verwen jij zijn penis met een mindblowing lingam massage

Een vrouw vingeren. Zo doe je dat!

vrouw vingerenHet vrouwelijke orgasme is complex en soms moeilijk te bereiken. Maar met goed vingerwerk kun jij je vriendin, vrouw of scharrel een onvergetelijk hoogtepunt bezorgen. Het vraagt alleen wel om geduld, aandacht en creativiteit. Leer lekker te vingeren met de onderstaande top tips.

Lees hier de volledige blog: Een vrouw vingeren. Zo doe je dat!

Met deze pijp tips geef jij een geweldige blowjob

Man pijpenSommige vrouwen weten dat ze een pro zijn, maar anderen zijn onzeker over hun blow job skills. Pijpen kan ook op zo veel verschillende manieren, dus het is niet gek dat sommige vrouwen niet weten hoe zij hun partner het beste oraal kunnen verwennen. Lees de onderstaande tips en kom erachter hoe je geweldige blowjobs geeft met deze 6 pijp tips.

Lees hier de volledige blog: Met deze pijp tips geef jij een geweldige blowjob

De beste bef technieken uitgelegd!

een vrouw beffenOm jullie seksleven leuk te houden is het belangrijk om ook naar haar verlangens en wensen te luisteren. Haar oraal bevredigen, mocht je dat nog niet doen, is de meest eenvoudige manier om haar tevreden te houden. Of nouja eenvoudig, er zijn wel de nodige skills voor nodig! Om van jou een echte befkoning te maken hebben we de volgende bef technieken voor je onder elkaar gezet. Leren beffen was nog nooit zo makkelijk!

Lees hier de volledige blog: De beste bef technieken uitgelegd!

De beste tips voor erotische massages verzameld!

erotische massageOp zoek naar wat variatie in de slaapkamer en zijn jullie het standaard voorspel wel een beetje zat? Dan is een erotische massage misschien precies wat jullie zoeken! Om de spanning lekker op de bouwen kunnen jullie veel verschillende delen van elkaars lichaam verwennen. Hier staan de beste tips voor verschillende erotische massages verzameld!

Lees hier de volledige blog: De beste tips voor erotische massages verzameld!

Zo wordt zoenen een fantastisch voorspel!

zoenenVooral in het begin van een relatie doen we niets liever dan zoenen! Een heftige zoensessie mondt dan regelmatig uit in een stomende vrijpartij. Klinkt fantastisch, maar na verloop van tijd zal een vurige zoen steeds minder deel uitmaken van jullie voorspel. Maar een mens is niet gemaakt voor routine, dus af en toe gepassioneerd zoenen kan een behoorlijke boost zijn! Lees hier de beste tips om van zoenen het perfecte voorspel te maken!

Lees hier de volledige blog: Zo wordt zoenen een fantastisch voorspel!

Anaal voorspel – tips voor beginners

anale seksDe eerste keer anaal is voor veel mensen niet direct een geweldige ervaring. Het kan wat onwennig of zelfs onprettig voelen. Anale seks heeft dan ook wat tijd nodig. Ga dus absoluut niet direct voor penetratie! Begin voorzichtig met het verwennen van het uitwendige deel en gebruik, wanneer je er klaar voor bent, een vinger of een kleine anaal toy (met veel glijmiddel!). Na een tijdje zal je merken dat het onwennige gevoel weg gaat en plaats maakt voor een geweldig lekkere, nieuwe sensatie. Dan kan je steeds verder opbouwen, van kleine toys naar grote toys en uiteindelijk anale penetratie met je partner.

Lees hier de volledige blog: Anaal voorspel – tips voor beginners

Dit is alles wat je moet weten over rimmen!

RimmenZelfs de meest onwaarschijnlijke lichaamsdelen kunnen intens genot geven wanneer ze gestimuleerd worden! Rimmen, ook wel baffen, is het stimuleren van de anus met behulp van de tong. Rimmen valt daardoor zowel onder anale als orale seks. In deze blog behandelen we de voordelen van baffen en vertellen we je precies waar je op moet letten!

Lees hier de volledige blog: Dit is alles wat je moet weten over rimmen!

Wat is jouw favoriete soort voorspel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

28.134 keer bekeken

Geschreven door

De gehele maand mei staat in het teken van masturberen! Speciaal voor jou hebben we daarom 31 masturbatie challenges bedacht. Voor elke opdracht die jij afvinkt, kan je één punt verdienen. Daarnaast zijn er ook een aantal bonuspunten te verdienen! …
28.134 keer bekeken