Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

36.449 keer bekeken

How to… een vagina pomp gebruiken

14 mei 2021,

geschreven door

Een vagina pomp is een speeltje welke je niet in elk nachtkastje zal vinden, maar sommige vrouwen hebben ze wel degelijk liggen. Daarnaast zijn er ook vrouwen gewoon nieuwsgierig. Wil jij je nieuwsgierigheid stillen en een keer een vagina pomp proberen? Maar weet je nog niet zo goed wat het precies doet en hoe het werkt? Geen nood! In dit blog leggen we je het stap voor stap uit.

Wat doet een vaginale pomp met je vagina?

Met een vagina pomp kun je de gehele vagina, schaamlippen of clitoris vacuüm zuigen. Er wordt meer bloed richting de vagina gepompt, waardoor deze opzwelt en de gevoeligheid toeneemt. Elke aanraking wordt zo intenser beleefd! Met de knijpbal of balg kun je de vagina oppompen. Het zuiggedeelte leg je op de gewenste erogene zones om de vagina op te laten zwellen. Let wel op hoe je te werk gaat: je kunt een pomp voor je vagina niet zomaar gebruiken. Volg daarom altijd onderstaande stappen!

Mooiere en vollere schaamlippen

Ook wanneer je als vrouw op zoek bent naar vollere en mooiere schaamlippen of een aantrekkelijkere look voor je partner kunnen deze speeltjes uitkomst bieden. Vrouwen die onzeker zijn over hun schaamlippen kunnen met behulp van de vagina pomp weer meer plezier halen uit het voorspel en seks! De pomp kan zelfs beslissend zijn bij het wel of niet verkrijgen van een orgasme. Door de verhoogde gevoeligheid wordt het voor veel vrouwen mogelijk om sneller tot een seksueel hoogtepunt te komen!

“Met een vagina pomp kun je meer plezier halen uit het voorspel én de seks!”

Voor wie is een vagina pomp geschikt?

Een vagina pomp kan er op het eerste gezicht misschien een beetje indrukwekkend uitzien. Het lijkt niet op een standaard seksspeeltje en het is ook niet te vergelijken met een vibrator. Een vagina pomp heeft (meerdere) knopjes en accessoires.

Voorheen waren vagina pompen alleen te bewonderen tussen alle BDSM-speeltjes, maar dat is verleden tijd. Het genotsspeeltje heeft haar weg gevonden naar de slaapkamer! Een vagina pomp is eigenlijk een heel erg toegankelijk seks speeltje.

vagina pomp

Zo gebruik je een pussy pump:

 1. Breng wat glijmiddel aan op de buitenste rand van de vagina pomp. Hierdoor voelt de pomp niet alleen comfortabeler aan, maar wordt ook het vacuüm makkelijker gecreëerd.
 2. Zorg dat het ventiel van de vagina pomp dicht zit en geen lucht weglaat.
 3. Zet de pomp tegen het gewenste gebied aan. Sommigen passen over de hele vagina, andere pompen vallen alleen over de clitoris.
 4. Houd het zuiggedeelte met een hand vast. Pomp totdat je pussypump goed ‘vast’ zit. Blijf pompen totdat je ziet dat je schaamlippen opzwellen. Het kan een beetje raar voelen, maar mag absoluut geen pijn doen! Let op je huid. Als deze tegen de behuizing aanzit, wordt het pompen lastiger en kun je kneuzingen krijgen.
 5. Draai nu de luchttoevoer weer open. Haal de Pussy Pump voorzichtig weg, en geniet van je gezwollen lippen en de gevoeligheid van je clitoris en/of vagina!

Veiligheidstips

Het is heel belangrijk om een aantal safety tips in het achterhoofd te houden om te voorkomen dat je schade toebrengt aan je vagina. Zeker als je samen met een partner gaat spelen met de pomp of als je een pomp voor het eerst gebruikt. Lees onderstaande tips.

 1. Als het oncomfortabel gaat voelen – stoppen! Het voelt in het begin misschien een beetje vreemd maar gebruik van een pomp zou geen pijn moeten doen.
 2. Ga niet te ver. Tot het maximum pompen zorgt voor mogelijke verwondingen en je beschadigt de Pussy Pump misschien ook.
 3. Het gebruik van een vagina pomp is volledig veilig wanneer je het gebruik beperkt tot een paar minuutjes per dag. Alleen wanneer je de pomp langere tijd en meerdere keren per dag gebruikt kan er een blijvend opgezwollen effect ontstaan.

“Voorkom met deze tips dat je serieuze schade toebrengt aan je vagina.”

 1. Zoek een pomp die het dichts bij de afmetingen van je vagina in de buurt komt om van te voren om teleurstellingen te voorkomen. Een te grote pomp kan aan het gebied rondom je anus beschadigen, een te kleine pomp is vooral heel onhandig omdat je de gewenste gebieden niet bereikt. Je meet je vagina door net boven de clitoris naar het perineum te meten (het stukje tussen je vagina en anus). Meet ook de breedte van beide liezen op. Zoek een pomp met afmetingen die het dichtst bij jouw vagina in de buurt zitten.
 2. Seks en masturberen gaan prima na het pompen, maar gebruik wel voldoende glijmiddel – het vacuüm kan een droog gevoel veroorzaken!

Heb jij nog vragen over het gebruik van een vagina pomp? Of wil jij je ervaring met ons delen? Laat een reactie achter onder dit blog 😉

2 reacties

 1. De binnen kant van de vagina pomp beslaat, word vochtig, wat moet je doen dat erg geen vocht in komt tijdens het pompen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

104.009 keer bekeken

Geschreven door

Zondag is de perfecte dag om weer op te laden voor de komende week, of om bij te komen van een heftige zaterdagavond. Seks is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je vermoeid of ronduit brak bent. Toch is dit waarschijnlijk precie…
104.009 keer bekeken