Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

7.604 keer bekeken

“Missionaris is saai”? Gebruik deze 3 handige tips!

30 mei 2022,

geschreven door

De missionarishouding, wie kent hem niet? Aan de ene kant een klassieker, aan de andere kant het meest basic standje dat er is. Als jij er niet zoveel aan vindt, dan ben je daar niet alleen in. Maar de missionaris heeft veel meer te bieden dan je denkt! 😉

Een misverstandje?

Voor het geval je nog niet bekend bent met missionaris, dit is hoe het werkt: degene die wordt gepenetreerd gaat vlak liggen en degene die penetreert leunt over hem/haar heen.missionarisHoe kan zoiets simpels nou spannend zijn? Juist omdat het zo’n simpele houding is, kun je er allerlei kanten mee op. Er zijn verschillende variaties en combinaties mogelijk. Naast veelzijdig, is missionaris ook heel intiem. Je kunt oogcontact met elkaar maken en elkaars gezichtsuitdrukkingen zien, elkaar zoenen en aanraken hoe je maar wilt!

Nog niet onder de indruk? Lees de volgende tips!

Tip #1. Variaties op missionaris

missionaris

De Krakeling

Bij deze variatie ligt degene die wordt gepenetreerd op zijn/haar zij en klemt één been om de partner heen. Degene die penetreert kan over zijn/haar onderste been heen schuiven.

missionaris

Het Tafelblad

Je kunt de missionarishouding ook eenvoudig met een staande partner uitvoeren; dan krijg je het Tafelblad. Terwijl de ene vlak ligt, bijvoorbeeld op bed of op tafel, staat degene die penetreert rechtovereind, en houdt zich aan hem/haar vast.

missionaris

De Up and Over

Houd je wel van een uitdaging, dan moet je de Up and Over uitproberen! Bij deze variatie leunt degene die penetreert bovenop de dijen van de partner, terwijl zijn/haar benen in de lucht hangen.

Tip #2. Verander de context

Misschien wel de meest eenvoudige manier om missionaris nieuw leven in te blazen, is door de omgeving te veranderen. Een goede ambiance is altijd belangrijk, toch?

  • Doen jullie het altijd op bed, probeer het dan eens op de bank in de woonkamer, of op de keukentafel (daarbij moet één persoon natuurlijk wel staan).
  • Wil je meer spanning, dan zou je missionaris ook op een rustig moment in de tuin of op het balkon uit kunnen proberen!
  • Zijn jullie graag in de buitenlucht? Zoek een afgelegen plekje bij het strand of in de duinen. Vergeet niet wat kussens en doekjes mee te nemen.
  • Wil je er wel uit… maar niet echt? Boek een hotelkamer! In of op de auto kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld op een stille parkeerplaats.

“De tijd en plaats waarin je een standje uitvoert kan ál het verschil maken.”

Hebben jullie altijd seks rond hetzelfde tijdstip, doorbreek de routine dan door een ander moment uit te kiezen. Zo nu en dan is er niks mis met een tussendoortje!

Ook voorspel hoeft niet alleen in de beslotenheid van de slaapkamer plaats te vinden. Maak je partner eens warm terwijl hij/zij aan het werk, of met iets anders bezig is. Stuur eens een uitdagend berichtje of raak je partner hier en daar éven aan. Alleen al door dit te doen wordt simpele seks alweer een stuk aantrekkelijker!

Tip #3. Combineer met sekstoys

Wil je gewoonweg meer stimulatie? Dan bieden seksspeeltjes een wereld aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een vibrator om je clitoris te stimuleren, een buttplug om de P-spot mee te nemen, of een vibrerende cockring als je graag samen wil genieten.

Ja, een nieuwe omgeving is spannend. Maar ook door juist het zicht van je partner te ontnemen, kun je de seks nog opwindender maken. Doe eens een blinddoek om! Doordat je niet weet wat eraan zit te komen, zul je elke kleine beweging nog intenser ervaren. Of maak gebruik van missionaris om te experimenteren met nieuwe sensaties, zoals temperature play.

Heb jij nog goede tips om missionaris spannender te maken? Deel het in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

46.884 keer bekeken

Geschreven door

Beste Talitha, ik wil graag met mijn vriend samen klaarkomen. Het is ons helaas nog nooit gelukt. Wat kunnen we doen? – Priscilla, 22 jaar Beste Priscilla, Samen klaarkomen is niet zo vanzelfsprekend. Zo zijn er genoeg stellen waarbij dat nog nooit …
46.884 keer bekeken