door SassySue

Seks standjes met een vibrator die je geprobeerd moet hebben!

7 september 2021 door SassySue

Seks is nóg beter met een vibrator erbij. Maar welke standjes kun je dan allemaal uitproberen? Zet je schrap, want we hebben er maar liefst 15 spannende seksposities voor je klaar staan! Met deze seks standjes wil je straks nooit meer zonder.

1. The Reacharound

Ga lepeltje-lepeltje liggen waarbij je partner de ‘buitenste lepel’ is. Terwijl hij bij je naar binnen stoot, houdt ‘ie met zijn vrije hand de vibrator tegen je clitoris. Maar natuurlijk kan je het heft ook in eigen handen nemen. Dat is pas intieme en slome seks. We love it!

lepeltje lepeltje

2. The X-Factor

Dit standje is zeker niet alledaags. Jij en je partner gaan allebei op jullie zij liggen met de gezichten tegenover elkaar. Hij glijdt bij jou naar binnen en vervolgens leunen jullie naar achteren zodat jullie lichamen een X vormen. Nu heeft hij de gelegenheid om de vibrator tegen je clit te houden terwijl hij stoot.

Tip: je kunt ter variatie de vibrator ook tegen de onderkant van zijn penis houden. Hij weet niet wat hij meemaakt!

3. The Crouching Tiger, Hidden Vibe

Ga bij de rand van het bed staan en leun met je handen op het matras. Je partner kan op deze manier super makkelijk bij je naar binnen gaan en kan door deze houding je gevoeligste plekje, de G-spot, raken. Jij houdt de vibrator tegen je clitoris dus je kunt hem precies tegen dat plekje houden waar je het lekker vindt. Dit standje maakt het beest in je los. Hot!’

“Je partner kan op deze manier super makkelijk bij je naar binnen gaan en kan door deze houding je gevoeligste plekje, de G-spot, raken.”

4. The Blow Back

Laat je partner op het randje van een stoel zitten. Kniel voor hem en verwen zijn penis met je handen en mond. Wanneer hij goed opgewonden is, plaats je je vinger met een vingervibrator tegen het plekje tussen zijn anus en ballen. Vraag wel eerst even of dit mag.

5. The Fly Away With Me

Bij dit standje ga je op je rug liggen met een kussen onder je kont. Hij knielt tussen je benen in en houdt ze vast terwijl hij bij je naar binnen gaat. Hij gebruikt bij dit standje een vibrerende penisring, waardoor jullie beiden genieten van de trillingen tijdens de penetratie. Oh la la!
tafelblad

6. The Best Girlfriend in the World

Je partner ligt op zijn rug met zijn benen een klein beetje gespreid. Jij gaat naast hem of tussen zijn benen in zitten en geeft hem de pijpbeurt van zijn leven. Lik, zuig en kus zijn jongeheer en laat op een gegeven moment de vibrator tegen zijn perineum aankomen. Terwijl jij doorgaat met zuigen komt hij al trillend tot een heel nieuw hoogtepunt.

7. The Give a Dog a Bone

Ga met je buik op een stevig kussen liggen zodat je kont wat meer omhoog komt. Op deze manier kan je partner heel makkelijk en aangenaam bij je naar binnen glijden. Leg de vibrator tussen je clitoris en het kussen zodat je handen vrij zijn. Kun je je tenminste vastklampen aan de lakens wanneer het té heet wordt.

8. The Mad Dog

Als je dacht dat doggy style niet beter kon worden dan het al was, dan heb je het verkeerd. Nadat je The Mad Dog hebt geprobeerd, piep je wel anders. Houd met één hand de vibrator tegen je clitoris gedrukt terwijl je partner je van achteren neemt. En als je meer van anaal bent dan kan hij ook ander speelgoed – trillend of niet – via de achterdeur naar binnen brengen.

“Als je meer van anaal bent dan kan hij ook ander speelgoed – trillend of niet – via de achterdeur naar binnen brengen.”

standje doggy

9. The Hot Hurdler

Voor dit standje moeten jullie beiden staan. Lift één been en sla die om zijn torso heen. Ben je wat minder lenig? Zet je been dan neer op een stoel. Zet één hand ter ondersteuning op de tafel achter je. Hij penetreert je met zijn penis terwijl de vibrator je clitoris stimuleert. Dé manier om ongelooflijk goed klaar te komen.

10. The Slip ‘n’ Slide

Deze sexpositie is erg glibberig en nat want je staat namelijk onder de douche. Plaats je voet op de rand van het bad, net zoals wanneer je je benen gaat scheren. Je geliefde houdt ter ondersteuning datzelfde been vast. Gebruik één hand om de vibrator tegen je clitoris te houden en de ander sla je stevig om zijn sexy schouders heen. Vergeet niet om een waterproof vibrator te gebruiken, want anders spatten de vonken letterlijk en figuurlijk ervan af.

slip n slide

11. The Couch Crush

Ga bij de bank staan en leun over de armleuning heen. Je handen zet je dus neer op het zitgedeelte van de bank. Plaats een platte vibrator tussen je clitoris en de armleuning (leg even een handdoek eronder). Je geniet van de handsfree vibraties en tegelijkertijd van de penetratie. Ook je partner geniet mee van de trillingen.

12. The Busy Box

Laat je man of vriend op zijn rug liggen terwijl jij bovenop hem gaat zitten, met je gezicht naar hem toe. Jij (of hij) houdt de vibrator tegen je clitoris aan. Ondertussen kan hij met je borsten spelen of je dijen strelen.
busy box standje

13. Pandora’s Box

Bij dit standje ga je op je rug liggen met je benen wijd en houd je een orale vibrator tegen je clit gedrukt. Je partner brengt een of twee gebogen vingers in je vagina en laat je al vingerend en trillend klaarkomen. Dit standje is zó goed dat je nooit meer iets anders wilt als voorspel.

14. Remote Control Fight Club

Jij trek een vibrerend slipje aan en je partner een P-spot stimulator. Je slaat een been om hem heen terwijl je andere been tussen zijn benen in ligt. Pak elkaars afstandsbedieningen erbij en laat het spelletje maar beginnen. Wie pest wie het meest? Degene die als eerste klaarkomt moet voor straf de ander verwennen.

“Pak elkaars afstandsbedieningen erbij en laat het spelletje maar beginnen.”

15. The Fallen Dog

Is het al tijd om anaal te gaan? Geef jezelf dan wat extra stimulatie door een vibrator vaginaal in te brengen. Door de combinatie van anale en vaginale stimulatie kom je gegarandeerd tot een ongekend hoogtepunt.

De juiste vibrator

Zorg dat jullie een niet al te grote vibrator gebruiken, zodat de standjes makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Mini vibrators of vinger vibrators zijn hier uiterst geschikt voor! Je kunt eventueel ook een clitoris vibrator gebruiken, deze speeltjes zijn speciaal gemaakt om je clitoris heerlijk mee te stimuleren.

Deel je ervaring met ons of vertel welke standjes jij nog meer geschikt vindt om met een vibrator te gebruiken! We zijn benieuwd…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid