door CheekyCharly

How to… een blowjob geven

14 maart 2023 door CheekyCharly

Orale seks geven of krijgen is misschien wel het meest intieme onderdeel van seks met een partner, vergeleken met bijvoorbeeld penetratie dat vrij rauw en soms zelfs afstandeling kan zijn. Je stelt jezelf heel kwetsbaar op als ontvanger én gever. Want als gever kan je te maken hebben met onzekerheden over jouw orale skills. Doe ik het wel goed? Vindt hij dit lekker? Hoe lang moet ik doorgaan? In dit artikel geven wij jou wat basistips om een onvergetelijke blowjob te geven.

Wat is pijpen?

Pijpen, blowjob, zuigen, fellatio, orale seks… er zijn veel namen voor het oraal stimuleren van een penis. En al deze benamingen hebben een andere letterlijke betekenis: een blowjob suggereert iets met blazen, terwijl zuigen het tegenovergestelde betekent. Over het algemeen weten we allemaal wel wat er onder pijpen verstaan wordt. Je neemt een penis in je mond en beweegt op en neer, maar de verschillende namen kunnen het best verwarrend maken! Het is dus niet zo gek dat je onzeker bent of vragen hebt over het geven van orale seks. Wij geven daarom wat tips waarmee jij sowieso van start kan gaan.

Hoe geef je een blowjob?

Je geeft je (seks)partner een blowjob omdat je hém wil verwennen en iets lekkers gunt. Maar vergeet niet dat je seks net zo goed, als niet nog meer, voor jezelf doet! Dus wat je ook doet, jij mag – nee, moet – er zelf ook van genieten. Sommige mensen vinden het helemaal niet fijn om een blowjob te geven en dat is helemaal niet erg. Dan hoef je dat dus ook niet te doen.

Wil jij je partner wél graag een blowjob geven, maar weet je niet zo goed hoe en waar je moet beginnen? Lees dan onze tips.

“Vergeet niet dat je seks vooral voor jezelf doet!”

blowjob

Slow & steady

Zoals bij alle seksuele handelingen met een partner, is slow & steady het toverwoord. Je wil niet meteen met volle kracht op je doel af. Zo trek je dus niet zomaar je (seks)partners broek uit en stopt zijn penis diep in je keel. Nee, tijdens het zoenen glijd je eerst met je hand over zijn penis, vervolgens trek je hem af en dan beweeg je langzaam met je hoofd omlaag. Kus hem ondertussen op zijn kaak, in zijn nek, hals, buik… Als je dan eindelijk aangekomen bent bij zijn penis, ga je alsnog rustig te werk.

Kus eerst zijn liezen en de onderkant van zijn penis. Kus en lik langzaam de schacht van zijn penis en verwen zijn eikel met je tong en natte lippen voordat je zijn penis helemaal in je mond neemt. Beweeg langzaam en houd wat je doet een tijdje vast voor je naar het volgende punt gaat. Zo laat je hem smeken om meer!

Communiceer

Seks is lastig, maar het wordt makkelijker door te communiceren. Geen mens is hetzelfde, dus er bestaat geen magische formule of techniek waar iedereen zo van klaarkomt. Wat de een geweldig vindt, kan voor de ander helemaal niks doen. Dus ook bij het geven van een goede blowjob is communicatie heel belangrijk. De een houdt van snel, de ander van langzaam. Je kan dus best vragen of hij het lekker vindt en of je harder/zachter/sneller/langzamer moet bewegen.

Communiceer zelf ook dat jij het lekker vindt. Kreun dus af en toe en laat zien dat jij hier ook van geniet!

“Geen mens is hetzelfde, dus er bestaat helaas geen magische formule die voor iedereen werkt.”

Een heerlijke traktatie

Nadat je langzaam je weg naar zijn penis hebt gevonden, neem je deze in je mond.  Het fijne is dat je mond van zichzelf vochtig is en tijdens het pijpen alleen maar natter wordt. Dit maakt het voor jou makkelijker en voor hem lekkerder! Vervolgens is het niet alleen een kwestie van op en neer bewegen. Het is een beetje of jij net de lekkerste zuurstok van de wereld hebt ontdekt. Je wil hem helemaal proeven, en terwijl je met je mond van boven naar beneden beweegt, glijdt je tong overal langs. Je wil geen centimeter van dit lekkers missen!

“Het is een beetje of jij net de lekkerste zuurstok van de wereld hebt ontdekt.”

Blowjob

Wel handen, géén tanden

Vergeet bij het geven van een blowjob je handen niet. Gebruik deze om zijn dij te strelen, zijn ballen te verwennen en/of om hem tegelijkertijd af te trekken. Zie je hand als een soort verlengstuk van je mond en beweeg je hand en mond tegelijkertijd. Gebruik nooit je tanden!

Je kan trouwens ook je vrije hand gebruiken om jezelf aan te raken. Pols even voorzichtig wat hij daarvan vindt, maar de meeste mannen vinden het juist heel sexy om te zien hoe jij met jezelf speelt, terwijl je hem pijpt.

Zuigen

Je hoeft niet te doen of je een dikke milkshake naar binnen zuigt, maar een beetje zuigen maakt je blowjob wel beter. Zo maak je je mond strakker waardoor het gevoel voor hem intenser wordt. Als je geen zuigende beweging maakt, is je mond een holle ruimte. Wanneer je wel zuigt, sluit je mond helemaal strak aan om zijn penis. Hoe harder je zuigt, hoe strakker het wordt.

Oogcontact

Probeer tijdens het pijpen af en toe oogcontact te maken. Je zal zien dat hij daardoor nóg meer opgewonden raakt. De aanblik van hoe jij geniet van zijn penis brengt hem vast sneller tot een hoogtepunt. Daarnaast kan jij zo zien hoe hij geniet van jouw kunsten.

Jij bent de baas

Soms merk je dat je partner tijdens het pijpen een beetje meebeweegt. Dat kan fijn zijn en jou helpen met het ritme. Maar sommige mannen zijn iets te fanatiek en duwen hun stijve hard en diep je keel in. Tijdens het pijpen ben jij de baas, dus als jij dat niet fijn vindt kan en moet je dat gewoon zeggen. Vind je dat spannend? Stop dan met de blowjob, kijk hem zwoel aan en zeg: “Ik ben de baas, jij mag niks doen” of “Lig stil en laat mij je maar verwennen.” Zo breng je de boodschap over op een sexy manier.

Wel of niet slikken?

En dan is het moment daar. Je harde werk is niet voor niks geweest en hij staat op het punt om klaar te komen. Bedenk voor jezelf of hij in je mond of op je gezicht mag komen. Dat hoeft namelijk niet! Als jij je daar niet prettig bij voelt, kan je dat gewoon aangeven. Meestal geven mannen wel aan dat ze bijna komen, dan kan je de job verder afmaken met je hand.

Wil je wel dat hij in je mond klaarkomt? Ga dan rustig door met de blowjob. Als je voelt dat hij komt en je het sperma in je mond voelt, stop dan niet direct, maar ga nog eventjes heel rustig door. Zijn sperma komt er namelijk in een paar golven uit en als je te snel stopt, is dat jammer voor de intensiteit van zijn orgasme.

Wat is jouw allerbeste tip voor het geven van een blowjob?

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op How to... een blowjob geven

  • je kan het voor jezelf als vrouw zijnde ook lekker maken door een glijmiddel te gebruiken met een smaakje. waardoor je toch nog wel wat lekkers heb😏

  • Heerlijk om als man een andere man te pijpen. Liefst zolang mogelijk en tot aan zijn ballen in mijn mond. Dit afwisselen met plagend likken van de penis. Verder is het geil als hij mijn mond neukt….slikken heeft mijn voorkeur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid