Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

19.563 keer bekeken

12 manieren om een blowjob onvergetelijk te maken!

6 december 2020,

geschreven door

Een blowjob is voor de meesten onder ons heerlijk om te geven en fantastisch om te krijgen. Toch kan door steeds maar dezelfde handelingen deze orale verwennerij een beetje saai worden. Nou niet getreurd. Wij hebben dé tips hoe jij de ultieme pijpbeurt geeft en hoe jouw mond zijn favoriete plek op aarde wordt. 

Vijf sleutelelementen

De perfecte pijpbeurt heeft vijf sleutelelementen, namelijk warmte, nattigheid, gretigheid, herhaling en minstens één verrassingsmanoeuvre. Deze winnende combinatie kan je ook nog eens perfectioneren waardoor het leuker wordt om te geven én te kregen. Wedden dat hij je gaat smeken om meer?

#1 Hot spot

Sla het hele voorspel niet over! Ook niet wanneer de beste vriend van manlief zo rechtop staat als het vrijheidsbeeld. Jij beslist wanneer hij zijn broek kan uit trekken! Terwijl hij van excitement bijna uit zijn boxer knapt, dryhump jij zachtjes met je hand over zijn schacht. Plaats, terwijl de penis nog met katoen bekleed is, je lippen rond de eikel en blaas warme lucht om hem én deze hotspot nog hotter te maken.

#2 Rapunzel, where u at?

Heb jij lang haar? Gebruik het dan als kietelaar om het gebied rondom zijn penis te strelen. Ga langs zijn dijen, testikels, billen, buik en heel af en toe over zijn eikel om hem gek te maken van verlangen. Heb jij geen lang haar? Gebruik dan een kietelaar van veren of siliconen.

#3 Van V to P

Ben jij een bofkont en heeft jouw vent van die sexy V-Vormige spierlijnen? Niet alleen jij bent dan een geluksvogel! Deze spierlijnen die van zijn heupen tot lies lopen, zijn zeer gevoelig. Werk je een weg naar beneden en kus elke centimeter die je passeert voordat je begint aan het hoofdgerecht.

“De V-vormige spierlijnen die van zijn heupen tot lies lopen, zijn zeer gevoelig.”

#4 The wetter, the better

Hoe natter, hoe beter is een echte blowjob mantra. Laat je speeksel vrij over zijn schacht en testikels en blow him away. Wanneer je last hebt van een droge mond, kan je ook gebruik maken van een goed glijmiddel.

#5 Zoem, Zoem, Zoem

Nee, dit is geen typo! Wij begrijpen dat je geen bij bent, maar zoemen kan echt. Wanneer je gaat neuriën en kreunen van plezier, zal dit ook kleine zoemende trillingen rondom zijn schacht veroorzaken, wat weer resulteert in een gevoel wat hij nog niet eerder heeft meegemaakt.

#6 Brutale trillingen

Vind jij het lastig om geluiden te maken tijdens deze seksuele handeling? Houd dan een vibrator tegen je wang aan, terwijl zijn joystick in jouw mond zit. Geloof mij; it makes every suck count 😉

#7 Strijkkwartet

Ga op zoek naar de frenulum! Deze staat ook wel bekend als het toompje en is het riempje wat de eikel met de voorhuid verbindt. Snap je? Als je op zoekt gaat vind je hem wel. Anyway, de frenulum kan je een beetje zien als de clitoris van de penis. Wanneer je met het puntje van je tong de juiste snaar raakt, zal je man tonen uitkramen waar jij het bestaan niet van wist.

#8 Red alert!

Deze tip is om zijn ogen nog wat meer de kost te geven! Elke man zwicht voor de kleur rood. Doe je haar in een knot of strijk het achter je oren, zodat je partner kan zien hoe jij hem oraal verwent. Een laag rode lippenstift is als een rode vlag voor een stier; het maakt hem wild!

#9 Stimuleer zijn P-spot

De prostaat wordt niet voor niets de mannelijke G-spot genoemd. Schuif langzaam een vinger in zijn anus, doe dit met genoeg glijmiddel! Na ongeveer 5 centimeter voel je een soort vlezige heuvel die qua gevoel vergelijkbaar is met jouw G-spot (lichtjes verhoogd en gerimpeld). Maak stevige kom-hier bewegingen en bezorg jouw man een diep en intens orgasme.

#10 Deepthroat voor dummies

Iedereen weet dat deepthroaten hem helemaal gek kan maken, maar wellicht is dat niet aan jou besteed. Niet getreurd, wij zijn hier immers om jou te helpen. Smeer je handpalm in met speeksel of glijmiddel en maak een ringvorm met je wijsvinger en duim. (Zoals deze emoji eigenlijk ) Plaats vervolgens je vingers op je open lippen en fake it till you make it! Dit zal de illusie wekken dat je hem deep throat, maar bespaart jou een hoop kokhalsneigingen.

“Maak een ringvorm met je wijsvinger en duim. Plaats vervolgens je vingers op je open lippen en fake it till you make it.”

 

#11 Variatie is niet altijd key!

Natuurlijk is het goed om te variëren in het hele orale spel, maar wanneer je partner bijna een hoogtepunt bereikt moet je vooral blijven doen wat je aan het doen was! Denk maar aan het moment dat je zelf bijna aan een climax zit, eentonigheid is dan ineens het enige wat jij wil!

#12 Bitterzoet

Zit zijn orgasme er aan te komen, maar ben jij niet zo’n fan van doorslikken vanwege de bijzondere en soms bittere smaak van sperma? Neem dan zijn penis dieper in je mond. De meeste smaakpapillen bevinden zich aan de voorkant van onze tong, dus je zult met deze techniek minder proeven.
Heb jij nog meer tips voor een onvergetelijke blowjob? Laat het ons weten in de comments!

2 reacties

  1. Ik vind sperma echt te smerig. Ik ben daar gewoon eerlijk in en kom met andere oplossingen. Bv met zijn eikel langs mijn clitje tot we allebei tegelijk klaarkomen of op het bijna laatste moment aan zijn ballen zuigen. Succes gegarandeerd zonder sperma slikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Fijne seks is lang niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Veel dames krijgen wel eens te maken met pijn bij het vrijen of met een pijnlijke vagina. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Benieuwd hoe een pijnlijke vagina ontstaat en wat je kan doen? …
2.816 keer bekeken