Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.803 keer bekeken

Ho ho ho! De beste tips om in sexy kerststemming te komen

13 december 2023,

geschreven door

Nog even en het is kerst. Dagen die zijn gevuld met lekker eten en drinken met vrienden en familie en tegelijkertijd ook verplichtingen met diezelfde familieleden. Hoe zorg je ervoor dat kerst naast een familiefeest ook leuk en spannend wordt voor jou (en je lief)? Met onze kersttips kom jij helemaal in de stemming voor kerst!

Kom in de stemming voor kerst

Kerst is de perfecte tijd om je samen op te sluiten in huis. Het is koud en donker; wat is er nou fijner dan in de romantische sfeer van kaarsjes en de kerstboom elkaar nog beter te leren kennen? Maar kerst is niet alleen als je een relatie hebt: ook als single kun je er een heerlijke, spannende tijd van maken. Wij geven je de lekkerste tips om in de stemming te komen voor kerst.

Sexy lingerie met een kersttintje

Ho ho ho, hier komt Mrs. Claus! Laat je van je meest sexy kant zien, in een wel heel spannend kerstvrouwpakje. Met kerstlingerie kom je op een sexy en vrolijke manier in de stemming voor kerst. Met gestreepte kousen maak jij je pakje helemaal af. Natuurlijk is er niet alleen lingerie voor haar: ook mannen kunnen zich hullen in feestelijk rood kerstondergoed.

In de aanloop naar kerst ziet de wereld er een stuk gezelliger uit. Dat maakt daten extra leuk.

Daten in kerstsfeer

In de aanloop naar kerst ziet de wereld er een stuk gezelliger uit. Overal branden sfeervolle lampjes. Alleen al een wandeling door de winkelstraat geeft je een warm en cozy gevoel. Je snapt dan ook wel dat daten extra leuk is in deze periode. Met deze tips date jij helemaal in kerststemming. Maar ze zijn niet alleen geschikt als je op date gaat: ze zijn ook perfect als je wat tijd voor jezelf nodig hebt. Quality time in kersttijd!

    • Bezoek het Amsterdam Light Festival: flaneer aan de grachten, of vaar mee op een boot om alle lichtkunstwerken te bewonderen.
    • Ga naar een kerstshow in het tuincentrum. Want zeg nou eerlijk: is er iets gezelligers dan naar kerstdorpen kijken?
    • De ene stad is de andere niet. Wil je écht in de kerststemming komen? Boek dan een tripje naar Londen voor een dag of twee. De straten zijn hier zo uitbundig versierd dat je er uren kunt genieten van alle lampjes.
    • Ga schaatsen! Nederland heeft verschillende vaste kunstijsbanen en in de winter worden er ook speciaal ijsbanen opgebouwd. In Winter Wonderland in Zeist bijvoorbeeld, bij de Winter Garden in Eindhoven of bij het Kurhaus in Scheveningen. Heb je direct een goed excuus om je date vast te grijpen.

kerst stemming

Hang een Satisfyer in je kerstboom

Met de Sattie kerstbal kom je gegarandeerd in de stemming. In een sexy stemming welteverstaan. Deze kerstbal ziet er net zo uit als je favoriete luchtdrukvibrator. Als dat geen goede hint is voor de kerstman…

Kom in de stemming voor kerst met een spannende toy

Geef elkaar een spannende toy cadeau deze kerst. Dat kan een speeltje zijn dat je alleen gebruikt, of jullie samen kunnen gebruiken. Wij zetten alvast een paar vrolijke rode speeltjes voor je op een rijtje.

  • Het Magic Sunday vibratie eitje is een sexy vibrerend eitje dat jullie sexleven naar een hoger niveau tilt. Zij wordt vaginaal gestimuleerd, maar de toy kan ook de clitoris heerlijk verwennen. Extra spannend als de ander het eitje met de speciale app bedient.
  • Geniet van orale simulatie met de automatische orale masturbator van Teazers. Deze luxe masturbator wordt gebruikt door mannen en het kan heel spannend zijn om dat samen te doen. Door de verschillende standen en snelheden beleef je een intens orgasme.
  • De Rabbit vibrator van You2Toys is van alle markten thuis: hij stoot, roteert en verwent je clitoris met zijn konijnenoortjes. Met zijn grote kop stimuleert hij ook nog eens je G-spot. Daarnaast kun je hem opwarmen tot jouw lichaamstemperatuur. Wat wil je nog meer?
  • Een spannende toy die zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden: de Umi smart oplegvibrator van Magic Motion. Deze sexy vibrator gebruik je voor clitorale, vaginale en G-spot stimulatie of voor een heerlijke prostaatmassage.

Verras jezelf met een sexy adventskalender

Heb je geen idee hoe je een keuze moet maken uit al die leuke, lekkere speeltjes? Met een sexy adventskalender hoeft dat ook niet! Deze adventskalender zit zo boordevol met spannende verrassingen dat je in de weken voor kerst elke dag al een cadeautje mag uitpakken. De sexy adventskalender zit boordevol spannende speeltjes en accessoires. De kalender is spannend om samen uit te pakken, maar solo ook heel goed te gebruiken.

Schrijf een erotisch verhaal

Verras je geliefde met een zelfgeschreven erotisch kerstverhaal. Of ook leuk: spreek af dat je voor elkaar een spannend kerstverhaal schrijft. Met een erotisch verhaal in kerstthema kom je zeker in de stemming. Kruip lekker dicht bij elkaar en lees elkaar jullie verhalen voor, of lees ze tegelijkertijd. Inspiratie nodig? Denk aan een romantische sfeer met sneeuw buiten, een knapperende haard binnen, de geur van dennenboom en aardbeien met slagroom en natuurlijk jij en je geliefde die elkaar verwennen. Wil je liever niet zelf schrijven? Je kunt elkaar ook een erotisch verhaal voorlezen.

Kerstverhaal

Maak een kerstwenspot met je spannendste wensen

Het is een soort adventskalender, maar dan anders. Samen met je partner schrijf jij je spannendste wensen, favoriete standjes of meest opwindende fantasieën op losse papiertjes. Deze papiertjes doe je in een grote kom. Elke avond als jullie tijd hebben voor elkaar trek je er één papiertje uit. Je hoeft niet alles uit te voeren: het doel van dit spelletje is om op een relaxte manier elkaar nog beter te leren kennen. Leef je fantasieën uit, beoefen je favoriete standje en bespreek of jouw spannendste wens misschien wel waarheid kan worden.
Hoe ga jij je kerst spannender maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.948 keer bekeken

Geschreven door

Sinterklaasavond ligt op de loer! Weet jij al wat voor cadeautjes je aan je partner gaat schenken? En wat staat er eigenlijk bovenaan jouw stoute wensenlijstje? Om je op weg te helpen, zetten we de meest sexy cadeautips voor je op een rij. Sexy Sinte…
1.948 keer bekeken