Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

902 keer bekeken

Je eigen erotische verhalen schrijven? Zo doe je dat!

21 april 2022,

geschreven door

Lees jij graag erotische verhalen en denk je dat jij dat beter kan? Of hangen je vrienden aan je lippen als jij vertelt over jouw wilde seksleven? Dan is het schrijven van een erotisch verhaal misschien wel wat voor jou! Door een spannend verhaal te schrijven, ontdek je nog beter wat jij lekker vindt, kunnen anderen genieten van jouw verhalen én ben je lekker creatief bezig. In dit artikel leggen wij uit hoe jij je eigen erotische verhalen kan schrijven.

Een erotisch verhaal schrijven

Door het schrijven van een erotisch verhaal kan jij een spannend me-time momentje ervaren. Het zijn alleen jij en je fantasie en in jouw verhaal gaat alles precies zoals jij het wil. Jij bent de baas. En dat is natuurlijk hartstikke sexy. Misschien zijn er wel dingen waar je over fantaseert, maar die je in het echte leven nooit zou durven. Door het op te schrijven kan je het toch een soort van ervaren! We snappen dat je geen idee hebt hoe je met zoiets begint, dus daarom hebben wij een stappenplan voor je gemaakt.

“Misschien zijn er wel dingen waar je over fantaseert, maar die je in het echte leven nooit zou durven.”

✏️Stap #1 Show don’t tell

Eén van de eerste regels die elke journalist of schrijver leert is: show, don’t tell. Dus vertel niet feitelijk wat er gebeurt, maar laat het zien… Laten zien? In tekst? Hoe dan? Nou heel simpel, kijk maar naar het voorbeeld!

Dus zo…

  • Tell: Maxime is geil en heeft het warm en ze wil seks. Ze gaat op Drew zitten en ze hebben seks.
  • Show: Maxime voelt haar hartslag versnellen en haar oren en wangen warm worden. En glinsteren kleine druppeltjes zweet op haar borst en haar pony plakt een beetje vast aan haar klamme voorhoofd. Ze zucht diep. Ze slaat haar benen om Drew en ziet hoe haar nagels in de huid op zijn borst drukken als ze hem vastpakt. Langzaam laat ze zich op hem zakken. Ze kreunt diep als ze hem in haar voelt.

De eerste versie is kort en straight to the point. Maar het is niet heel erg spannend en al helemaal niet prikkelend voor de fantasie, toch? De tweede versie daarentegen, neemt je echt mee in het scenario! Door als schrijver zo veel mogelijk te omschrijven is het voor de lezer alsof hij er echt bij is.  Dit is veel makkelijker dan je denkt! Stel je gewoon voor dat je een film kijkt en precies omschrijft wat je ziet zonder letterlijk te benoemen wat ze aan het doen zijn.

✏️Stap #2 Verrassende volgorde

Je hoeft niet bij het begin te beginnen. Een erotisch verhaal kan je best beginnen op het moment suprême! Begin bijvoorbeeld op het moment dat ze samen naakt in bed liggen. Later vertel je dan door middel van een flashback hoe ze hier gekomen zijn. Zo heb je direct een spannend begin waarmee je de lezer boeit.

erotisch verhaal schrij ven

✏️Stap #3 First impression

Net zoals bij het ontmoeten van nieuwe mensen is een eerste indruk heel belangrijk. Dit heeft een beetje te maken met het punt hierboven. Zorg dat jouw verhaal meteen goed begint. Ja, het is handig om het personage te leren kennen en wat achtergrondinformatie te geven, maar alsjeblieft níet in de eerste alinea! Je eerste alinea (of eigenlijk noem je dat de intro) moet de lezer meteen pakken. Er moet iets spannends gebeuren, het moet een vraag oproepen of de lezer prikkelen om verder te lezen. Pakt jouw intro de lezer niet? Dan is de kans heel erg klein dat deze verder leest.

“De eerste indruk is héél belangrijk!”

✏️Stap #4 Mooie middenweg

De naam zegt het al; een erotisch verhaal moet natuurlijk wel erotisch zijn, maar jij kan zelf helemaal bepalen hoe je dat wil doen. Als je niet zo kinky bent, kan je synoniemen gebruiken die wat minder direct zijn. Ben jij juist van rauw en beestachtig? Dan kan je directere woorden gebruiken. Het is helemaal up to you! Ben jij meer iemand voor “hij verwende mijn gevoeligste plekje met zijn erectie” of gaat jouw hart sneller kloppen van “hij droogneukte mijn clit met zijn harde pik”? Ja… wij hebben zo onze voorkeur, maar het is jouw feestje.

Anyhow… je woordkeuze is ontzettend bepalend voor de sfeer in jouw verhaal, dus denk hier goed over na. Wil jij een romantisch verhaal schrijven over een verliefd koppel dat tedere seks heeft? Dan kan je beter wegblijven van de heftige woorden. “Hij streelde haar teder en fluisterde ‘ik hou van je’ in haar oor terwijl hij zijn pik in haar drukte en haar uren lang neukte” is een beetje gek. Dan klinkt dit beter: “Hij streelde haar teder en fluisterde ‘ik hou van je’ in haar oor terwijl hij zichzelf bij haar naar binnen bracht. Ze bedreven de liefde zoals ze nog nooit eerder gedaan hadden”.

✏️Stap #5 Wij voorspellen dat je niet voorspelbaar moet zijn

Niemand houdt van voorspelbaar. Voorspelbare films zijn stom, voorspelbare seks in real life is saai. In een verhaal is echt alles mogelijk, dus haal dat eruit! Wees creatief en verrassend. Onthoud dat seks in het echt ook niet altijd vlekkeloos en soepel verloopt. In je verhaal mag er dus ook echt wel eens iets fout gaan, zo kan de lezer zich sneller identificeren met de personages én het maakt je verhaal minder voorspelbaar.

✏️Stap #6 Vergeet niet te genieten

Schrijf jij dit verhaal voor je partner? Voor een blog of voor jezelf? Hoe dan ook, het allerbelangrijkste is dat jij er zelf van geniet. Doe lekker wat jij wil. Als jij het niet warm krijgt van je eigen verhaal, dan is het ergens mis gegaan. Misschien lukt het niet in een keer en heb je een paar pogingen nodig, maar uiteindelijk zal het schrijven van erotische verhalen een fijne toevoeging zijn op jouw seksleven!

“Heb jij een erotisch verhaal geschreven dat je graag wil delen? Dat kan hier!

1 reactie

  1. Wij zijn Kevin en Yvon nu 60 jaar en al veertig jaar samen twee dochters en kunnen na al die jaren elkaar nog steeds naar een orgasme vrijen ,We kregen een uitnodiging voor een groot feest in Curaçao van goede kennissen van ons we besloten er een vakantie aan vast te plakken De vakantie was top tegen het eind van de vakantie begon het feest en ontmoeten een jonge Edwin hij was vriendelijk en behulpzaam danste met mijn vrouw en haalde de drankjes we waren in de stemming meer dan in de stemming en knikte naar elkaar we besloten om Edwin mee te nemen naar ons huisje Eenmaal binnen waren snel naakt Yvon genoot van het grote lid van de jonge ze ging achter over liggen spreiden haar benen om Edwin uit te nodigen Hij zat op zijn knieën voor haar en drukte zijn stijve naar binnen en begon te stooten Ik kwam naast hun liggen en begon me af te trekken de eerste druppels vielen op het beddengoed hij stootte Yvon naar een orgasme haalde zijn penis uit de vagina en spoot tot aan haar borsten hebben we nog even naast haar gelegen en vroegen de jonge om naar huis te gaan omdat we nu samen wilden zijn zijn samen tot in de vroege ochtend door gegaan We spraken er over we zochten het niet op het over kwam ons en hebben genoten Dat we op wat oudere leeftijd leeftijd de ervaring rijker Warren op ons toch al goede sex leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

26.786 keer bekeken

Geschreven door

Hoewel de vagina, clitoris, penis en anus de bekendste erogene zones zijn, is de lijst van erogene zones veel langer. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat er nog veel meer verschillende manieren van stimulatie zijn! De tepels zijn voor veel m…
26.786 keer bekeken
9.851 keer bekeken

Geschreven door

Wil jij graag een keer experimenteren met anale stimulatie, maar schrikken de meeste anaal speeltjes jou af? In dat geval is het interessant om je eens te verdiepen in anal beads. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over deze speel…
9.851 keer bekeken