Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

15.436 keer bekeken

De 6 beste plekken om je sextoy te verstoppen!

31 maart 2021,

geschreven door

Oké, je hebt één of meerdere seksspeeltjes in huis en je kunt je leven niet meer voorstellen zonder. Natuurlijk is dat niets om je voor te schamen, maar toch kan het een beetje awkward zijn wanneer iemand je meest persoonlijke items onverhoopt tegenkomt. Om die reden hebben we een lijstje samengesteld met de beste plekken om je sextoys te verstoppen. Dat scheelt weer een hoop stress wanneer de familie langskomt!

1. In een afgesloten nachtkastje

Heb je een nachtkastje met een lade die op slot kan? Dan is dit de perfecte plek om je sextoy te verstoppen. Zolang je de sleutel ook goed verstopt uiteraard 😉 Je kunt overwegen om een aantal dozen in de lade te plaatsen om de boel een beetje te ordenen.

2. In de kledingkast

Wanneer je maar een paar seksspeeltjes in je collectie hebt, kan je ook overwegen om ze onder je gevouwen kleding te verstoppen. Doe je speeltjes wel van te voren in een aparte zak of een speciaal opbergzakje, zodat je niet elke keer allemaal pluisjes en haar van je sextoys hoeft te halen.

3. Onder het bed

Wanneer je een redelijk grote collectie hebt en de schoenendozen en nachtkastjes de hoeveelheid niet meer aankunnen, is het bed ook een optie! Alleen kleine kinderen kijken af en toe onder het bed, dus wanneer je hier je sextoys stalt zijn ze zeker veilig. Ook voor het bed geldt: bewaar het wel in een plastic zakje, toybag of in een doos om de boel schoon te houden! Voorkom dat je de seksspeeltjes stalt op een plek waar het erg warm kan worden. Het gevaar bestaat anders dat sommige speeltjes aan elkaar vastsmelten over tijd. Het beste is om je seksspeeltjes los van elkaar in een donkere en gesloten ruimte te bewaren.

Let op! Voorkom dat je de seksspeeltjes stalt op een plek waar het erg warm kan worden. Het gevaar bestaat anders dat de speeltjes aan elkaar vastsmelten over tijd.

4. In een schoenendoos

Onlangs nieuwe schoenen gekocht? Gooi je schoenendozen niet weg! Dit zijn natuurlijk de perfecte opbergdoosjes voor je sextoys. Vergeet alleen niet dat je ze hier hebt opgeborgen, want je zult niet de eerste zijn die zijn oude schoenen verkoopt en per ongeluk een vibrator meestuurt 😉 Deze moeder uit Engeland stuurde per ongeluk haar vibrator mee met een doos Timberlands die ze verkocht had via Ebay. Oeps!!

5. In een reiskoffer

Bijna iedereen heeft één of meerdere koffers ergens in huis. Niet echt een plek waar iemand snel in zal kijken, wanneer er geen vakanties op de planning staan. Dit maakt het een goede plek om je seksspeeltjes te verstoppen. Plaats voor de zekerheid nog een paar lagen oude kleding of boeken in de koffer en je weet zeker dat niemand je toys ooit gaat vinden!

6. Gewoon in de vensterbank!

Sommige seksspeeltjes zien er helemaal niet als dusdanig uit en hoef je eigenlijk niet eens te verstoppen. Een glazen dildo of Fleshlight kan je ook prima in de vensterbank leggen wanneer je visite verwacht. Het discrete uiterlijk zorgt ervoor dat je bezoek niks doorheeft!

Waar verstop jij je seksspeeltjes? Deel het met ons in een reactie!

5 reacties

  1. Wij hebben een lade voorzien van een elektronisch slot van een Zweedse meubel gigant. Die kan geopend worden door NFC pasjes of de mobiele telefoon met NFC.

  2. ik heb geen schaamte en wil ze altijd binnen handbereik hebben dus alles ligt in een glazen displaykast waar een normaal mens z’n Swarovski collectie in heeft in mijn slaapkamer

  3. Ik verstop die in mijn beautycase, die gaat op slot 🔐 maar het wordt een beetje krap 😂😂.
    Toys, koorden, handboeien, gel, …. alles zit er in. Behalve het zweepje 😇. Die verstop ik in mijn kleerkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.875 keer bekeken

Geschreven door

Ondanks alle speeltjes die in deze rubriek de revue hebben gepasseerd, blijven we nog altijd opzienbarende seksspeeltjes tegenkomen. Dit keer kwamen we een BDSM-accessoire tegen waarmee jij van je partner een echte blowjob expert kunt maken. Iets waa…
1.875 keer bekeken
1.857 keer bekeken

Geschreven door

De zomer staat weer voor de deur en de eerste warme dagen hebben we inmiddels alweer achter de rug. Aangezien ons zeeklimaatje het niet echt toelaat om langer dan een paar uur in de bakkende zon te zitten, zoekt half Nederland hun verkoeling meestal …
1.857 keer bekeken