Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.237 keer bekeken

De beste sex toys voor vakantie sex!

11 juli 2018,

geschreven door

Een weekendje weg, een relaxte strandvakantie, een avontuurlijke reis of een waanzinnige wintersport. Wat anders dan seks maakt jouw reis nog leuker? Een seksspeeltje! Lees in deze blog alles over de meest geschikte sex toys voor de beste vakantie sex, om jouw reis helemaal onvergetelijk te maken. 

Ik ga op reis en neem mee… glijmiddel

Naast de gebruikelijke vakantie checklist, is het handig om goed na te denken over welke hulpmiddelen jij het beste mee kan nemen op reis voor geweldige vakantie sex. Wat mag dan niet ontbreken? Glijmiddel! Stress, een veranderend klimaat, eventueel tijdsverschil, een jetlag of ‘reizigersziekte’ kunnen behoorlijk vervelend zijn. Zo heeft het ook invloed op het produceren van natuurlijk glijmiddel. Handig om zelf extra mee te nemen dus!

Ga je op reis met het vliegtuig? Stop het glijmiddel dan in je ruimbagage. Vloeistoffen of gels van meer dan 100 ml worden namelijk niet toegestaan in je handbagage. Tenzij je voor een kleiner flesje gaat natuurlijk 🙂

Tip! Geef aan jouw verre reis een extra exotisch tintje, door een glijmiddel met smaakje mee te nemen!

De beste vakantie sex toys voor haar

Vakantie sex toys must haves

Een luchtdruk vibrator is momenteel een van de meest populaire speeltjes voor haar. Door middel van luchtdrukgolven wordt op een subtiele manier de clitoris gestimuleerd. Gevolg? Razendsnel tot een intens hoogtepunt komen! Ook vrouwen die normaal gesproken moeite hebben met klaarkomen, hebben vaak baat bij deze revolutionaire technologie. Een absolute must have dus!

Womanizer en Satisfyer, die beiden kwalitatief de best beoordeelde luchtdruk vibrators op naam hebben staan, hebben speciaal voor de reizende dames een reis-editie ontwikkeld: de Womanizer 2Go en de Satisfyer Pro Traveler. Meenemen in je bagage dus!

Handig en compact: de mini vibrator

mini vibrator

 

De mini vibrator is hét perfecte speeltje om makkelijk in je tas overal mee naar toe te nemen. Het neemt amper ruimte in beslag en het weegt nauwelijks iets. Bijkomend voordeel: het speeltje heeft vaak een discreet uiterlijk. Mocht de douane dit seksspeeltje uit jouw tas halen, zal niemand weten wat het werkelijk is!

Een betoverende reis met de wand vibrator

wand vibrator

 

Ook een wand vibrator kan prima mee op reis. Hoewel het apparaat wat meer ruimte in beslag neemt én meer weegt, is het een fijne toy die niet mag ontbreken. Tover die nacht met je vakantielief om in een onvergetelijke avond vol vakantie sex! En mocht het niet zover komen, dan kan je het nog altijd gebruiken voor een fijne massage 😉

De beste vakantie sex toys voor hem

Een masturbator is bij uitstek dé ideale toy voor mannen om mee te nemen op reis. Veel masturbators hebben een discreet design, waardoor je niet eens direct ziet wat het daadwerkelijk is. Neem bijvoorbeeld de bekende masturbators van Fleshlight. Maar ook de FPPR is een compacte masturbator die makkelijk in jouw reistas mee kan!

Nog idealer zijn de compacte masturbator eitjes van Tenga. De Tenga Egg is een handige wegwerp masturbator, vermomd in een eierdopje. Haal het meegeleverde glijmiddel uit het ei en je bent good to go!

Sex toys op vakantie – extra tips

  • Oplaadbare toys zijn erg geschikt om mee te nemen. Ze zijn stil en je hoeft geen batterijen mee op sleeptouw te nemen. Zorg wel dat je hem op tijd oplaadt.
  • Neem je toch een toy mee die op batterijen werkt? Haal de batterijen er dan uit om eventuele problemen op het vliegveld te voorkomen. Je kan altijd batterijen voorbij de douane of op plaats van bestemming kopen.
  • Neem geen dure of luxe sex toys mee op vakantie. Het zou zonde zijn als jouw juweeltje de reis niet overleeft. Vakantie sex is ook al geweldig met een minder luxe speeltje!
  • Stop je seksspeeltje in je ruimbagage, in plaats van de handbagage.

Wat is jouw favoriete seksspeeltje voor de beste vakantie sex?

2 reacties

  1. Goede tips wel, ik heb een keer een Genmu MIssy Touch in mijn hand baggage gestopt, daar werd de douanier niet vrolijk van.

    Gelukkig was het rustig op het vliegveld, dus niemand achter mij. Volgende keer toch maar inchecken :-p

    1. gelukkig stond er niemand achter, maar door de hele douane herkend te worden met een speeltje… ik zou door de grond zakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

71.023 keer bekeken

Geschreven door

Ben je op zoek naar een leuke cockring maar weet je niet welke maat je moet kiezen? Dan ben je bij de goede blog beland! Om te bepalen welke maat voor jou het meest geschikt is, hebben wij een handig stappenplan gemaakt. Volg onderstaand schema en je…
71.023 keer bekeken