Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

19.195 keer bekeken

How to… een dubbele dildo gebruiken

8 maart 2021,

geschreven door

Wij kunnen ons voorstellen dat een dubbele dildo er vrij intimiderend uitziet. De kans is hierdoor aanwezig dat jij dit speeltje tot nu toe links hebt laten liggen. Dat is hartstikke zonde, want een dubbele dildo is een geweldig speeltje om solo én samen veel plezier aan te beleven. Daarom leggen we in dit artikel uit wat er zo geweldig is aan dubbele dildo’s en hoe je een dubbele dildo gebruikt. 

In dit artikel lees je:

Wat kan je doen met een dubbele dildo?

De mogelijkheden met een dubbele dildo zijn eindeloos! Je kan een dubbele dildo zowel vaginaal als anaal gebruiken. Gebruik hem in je eentje, bijvoorbeeld om te ervaren hoe het is om dubbel gepenetreerd te worden. Of gebruik hem samen, zodat jij en je partner elkaar kunnen verwennen. Daarnaast kun je een dubbele dildo in veel verschillende standjes gebruiken, het is een sextoy die zich perfect leent voor eindeloze experimenten. Enorm intrigerend, zo’n dubbele dildo. Maar stiekem ook wel intimiderend; want waar begin je als alles mogelijk is? Wij leggen je de basics uit, zodat je weet waar je mee kan beginnen wanneer je samen of solo aan de slag wil met een dubbele dildo.

dubbele dildo standjes

De voorbereiding

Goede seks vraagt om goede voorbereiding, seks met een dubbele dildo is hier zeker geen uitzondering op. Zorg er in ieder geval voor dat je voldoende glijmiddel bij de hand hebt. Ben je van plan om jouw dildo ook anaal te gebruiken? Kies dan voor een speciaal anaal glijmiddel. Hierdoor kun je optimaal genieten van de ervaring. Check van te voren ook altijd van welk materiaal jouw sextoy gemaakt is. Is jouw toy gemaakt van siliconen? Dan kun je geen glijmiddel op siliconen-basis gebruiken, deze tast jouw siliconen toy namelijk aan. Weet je niet zeker waar jouw speeltje van gemaakt is? Kies dan voor een glijmiddel op waterbasis. Gebruik zo veel glijmiddel als je nodig hebt. Dit verbetert niet alleen je ervaring, het verkleint ook de kans op sex injuries.

Glijmiddel, check! Het tweede deel van een goede voorbereiding op seks met een dubbele dildo bestaat uit goed voorspel. Zorg ervoor dat jij en je eventuele partner voldoende opgewonden zijn. Dat maakt de seks véél leuker en ook nog eens makkelijker. Besluiten jullie samen seks te hebben met een dubbele dildo? Gebruik het voorspel dan om aan elkaar te vertellen wat je graag wil en wat niet. Dat is opwindend én praktisch. Wil je anale seks hebben? Vergeet dan zeker de anus niet tijdens het voorspel.

Solo-sex met een dubbele dildo

Een dubbele dildo is zeer geschikt om te gebruiken voor een goede potje solo-seks. Er zijn verschillende dubbele dildo’s verkrijgbaar, waarvan de één geschikter is voor solo-seks dan de ander. Maar hier geldt natuurlijk ook dat persoonlijke voorkeur een grote rol speelt. Een dubbele dildo met zuignap is het makkelijkste om solo te gebruiken, een dubbele dildo in U-vorm is een goede tweede. Verderop in dit artikel gaan we dieper in op de verschillende soorten dubbele dildo’s 😉

Jij hebt natuurlijk plenty glijmiddel bij de hand en ondertussen ben je ook al enorm opgewonden. Breng één van de twee uiteinden van de dildo in, in de vagina of anus. Vervolgens breng je voorzichtig het tweede uiteinde in. Wees niet te zuinig met glijmiddel, vooral wanneer je voor anale penetratie gaat. De anus produceert namelijk geen natuurlijk glijmiddel. Overhaast niks, het is geen wedstrijd! Zorg ervoor dat je ontspannen bent en ga rustig te werk. Experimenteer met wat goed voelt en wat niet, word vrienden met je nieuwe speeltje!

zuignap

 

# 1 U-vormige dubbele dildo

Wanneer je een U-vormige dildo hebt, kun je de bocht in de dildo perfect gebruiken als handvat. Dit lukt het beste wanneer je op je rug of buik ligt.

#2 Dubbele dildo met zuignap

Ben jij de gelukkige eigenaar van een dubbele dildo met zuignap? Dan kun je deze op veel verschillende manieren gebruiken. De zuignap kun je op elke gladde ondergrond bevestigen. Kies bijvoorbeeld voor de badkamervloer, een stoel of een spiegel. Zo kun je eindeloos wisselen in de standjes die je probeert. Even een tipje voor die spiegel: zorg dat deze goed vast zit aan de muur, want je wil jezelf lekker kunnen bekijken, maar je wil niet dat je de hele spiegel van de muur trekt!

lesbische seks

Samen een dubbele dildo gebruiken

Samen een dubbele dildo gebruiken, erg eenvoudig kinkt dat niet. Het vereist enige oefening, maar samen genieten van een dubbele dildo is niet zo lastig als het lijkt! Het mooie van een dubbele dildo is dat elk stel gebruik kan maken van dit speeltje. Je kan een dubbele dildo namelijk vaginaal en anaal gebruiken.

Tip! Wil je een uiteinde van je dildo vaginaal gebruiken, nadat je deze anaal hebt gebruikt? Maak deze dan altijd eerst schoon om nare infecties te voorkomen!

Standjes

De volgende standjes zijn zeer geschikt om uit te voeren wanneer je weinig tot geen ervaring hebt met dubbele dildo’s. Wanneer je enige ervaring hebt opgedaan zal je al snel merken dat er nog veel meer mogelijkheden zijn, experimenteer dus vooral naar hartenlust!

#1 Face to face

Bij dit standje zit je met je gezicht naar je partner toe, met je benen wijd. Jij en je partner brengen één voor één de uiteinden van de dubbele dildo in. Neem alle tijd, het is geen wedstrijd! Doe het vooral rustig aan wanneer je de dildo anaal inbrengt, gebruik glijmiddel en forceer niks. Wanneer alles op zijn plek zit, kun je jezelf en elkaar penetreren door met je heupen van voor naar achter te bewegen. Probeer uit wat jij en je partner fijn vinden.

#2 Butt to butt

Dit standje is bijna het omgekeerde Face to face standje. Jij en je partner zitten op handen en knieën, met jullie billen naar elkaar gericht. Breng één voor één de uiteinden van de dildo in. Doe het rustig aan, gebruik voldoende glijmiddel en forceer niks. Zit de dildo bij jullie beiden op zijn plek, dan kun je jezelf en elkaar penetreren door licht door je knieën te buigen. Begin voorzichtig en bouw het langzaam op, blijf met elkaar communiceren zodat je samen kan ontdekken wat werkt en wat niet.

#3 Doggy Style

Neem de houding aan die je ook aan zou nemen wanneer je de ‘normale’ Doggy Style positie zou uitvoeren. Jij of je partner zit op handen en knieën, terwijl de ander achter de partner zit of staat. De achterste persoon brengt eerst één uiteinde van de dildo in. Vervolgens kan de achterste persoon de voorste persoon penetreren met het overgebleven uiteinde. Dit kan zowel vaginaal, als anaal. Wanneer dit standje door een hetero stel wordt uitgevoerd, waarbij de vrouw de man anaal penetreert, wordt dit ook wel pegging genoemd. Vergeet ook bij dit standje het glijmiddel niet 😉

dubbele dildo's

De beste dubbele dildo voor jou

Welke dubbele dildo het beste bij jou past, is vooral afhankelijk van wat je met je dildo wil gaan doen. Wil je jouw dubbele dildo vooral gebruiken voor solo-seks? Of ben je op zoek naar het perfecte speeltje om samen te gebruiken? Wat natuurlijk ook kan, is dat je een fijne sextoy zoekt om solo én samen te gebruiken. Hieronder vind je de verschillende types dubbele dildo’s uit ons assortiment in een handig overzicht. Zo zie je meteen welke dildo het beste bij jou en jouw wensen past.

U-vorm dildo

Een U-vorm dildo is geschikt om solo of met je partner te gebruiken. De bocht is goed gebruiken als handvat. Daarnaast heeft deze soort dildo vaak een uiteinde dat smaller is dan de ander, het dunne gedeelte kan je dan makkelijker gebruiken voor anale penetratie. Niet helemaal fan van deze kleur? Geen probleem want deze toys zijn er in verschillende kleuren én maten!

Rechte dubbele dildo

De rechte dubbele dildo is erg geschikt om samen te gebruiken. Jij en je partner kunnen tegelijkertijd een uiteinde inbrengen. Dit soort is flexibel, dus er zijn heel veel mogelijkheden voor plezier. Ook deze toy kan je in verschillende maten en kleuren vinden. Van klein en fijn, tot heftig en enorm!

Dubbele dildo met zuignap

Een zuignap dildo is de ideale toy voor solo gebruik. Omdat de toy vast blijft staan op de grond, een stoel, de badrand of noem maar op, heb jij je handen volledig vrij om andere plekjes op je lichaam te verwennen. Ook lijkt het op deze manier misschien iets meer of je seks hebt met een partner. De meeste zuignap dildo’s kan je trouwens bevestigen in een pegging harnas zodat ook je partner er wat aan heeft!

Pegging dildo

Een pegging dildo wordt ook wel een voorbind dildo genoemd. Deze heb je in verschillende vormen en maten. De dubbele dildo’s voor pegging worden ook wel strap-ons genoemd. Je hebt deze in verschillende varianten. Bij de ene versie zitten de beide dildo’s in een harnas dat gedragen wordt door de gever. Bij de andere versie brengt de vrouw een gedeelte vaginaal in en met het andere deel kan zij haar partner penetreren.

Heb jij nog een goede tip voor lekkere seks met een dubbele dildo? Deel hem in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

18.454 keer bekeken

Geschreven door

Een sexschommel is dé koppeltoy om wat meer schwung aan je seksleven te geven en verveling tussen de lakens tegen te gaan. Niet alleen kun je met een sexschommel diverse nieuwe standjes uitproberen, je bereikt gegarandeerd nieuwe hoogtes. ;) In dit …
18.454 keer bekeken