Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

anale sex banner
761.962 keer bekeken

Anale sex: de beste tips voor beginners

5 oktober 2023,

geschreven door

Als je besloten hebt om te experimenteren met anale seks, zou dat in het begin best onwennig kunnen zijn. Van nature reageert de kringspier direct als er iets tegen de sluitspier of in de anus komt: het gaat aanspannen. Toch zal anale stimulatie met voldoende geduld en oefening steeds makkelijker worden. Anaal voorspel kan een heerlijke uitbreiding zijn van je seksuele ervaring en daarom leggen we in deze blog uit hoe jij het beste kunt beginnen!

Bekijk ook:

Misvattingen over anale seks

Nog altijd hebben mensen verkeerde opvattingen als het gaat om anale seks. Zo denken veel mensen dat het pijn moet doen, of dat het vies is.

Dit is verkeerd gedacht, want anale seks is helemaal niet bedoeld om pijn te doen en hoeft ook absoluut geen vieze boel te zijn! Helaas leiden dit soort misvattingen nog altijd tot een onnodig negatief beeld van anale seks.

“Anale seks is helemaal niet bedoeld om pijn te doen of vies te zijn.”

Daarnaast wordt anale seks nog steeds – onterecht – gelinkt aan homoseksualiteit. Veel mannen moeten er daarom niet aan denken. Toch loont het om ook als heteroseksuele man anale stimulatie een kans te geven, omdat mannen er juist zoveel plezier en een geweldig orgasme aan kunnen beleven!

10 anaal voorspel tips

Wanneer iets nieuw of onbekend is, of als je een negatieve eerste ervaring hebt met anale seks, kan het best beangstigend zijn om er (weer) mee te beginnen! Wil je het toch uitproberen? Dan hebben we 10 tips om deze erogene zone te verkennen en om je voor te bereiden op een heerlijk anaal voorspel.

1. Het hoeft geen pijn te doen

Misschien dat je gewoonlijk tijdens de seks geen glijmiddel gebruikt. De vagina produceert immers zelf ook vocht, waardoor glijmiddel niet altijd nodig is.

Echter, bij anale seks is glijmiddel een vereiste. De anus maakt namelijk van nature geen vocht aan. Met glijmiddel zorg je voor een soepele wrijving en kan ook de sluitspier meer gaan ontspannen.

Welk glijmiddel kan ik het beste gebruiken?

Voor anaal voorspel, anale seks en eigenlijk elke vorm van anale stimulatie gebruik je een anaal glijmiddel. Dus niet zomaar een glijmiddel! Anaal glijmiddel heb je zowel op waterbasis als op siliconenbasis, maar er zijn een aantal verschillen.

Glijmiddel op waterbasis is heel prettig in gebruik, maar een nadeel van dit glijmiddel is dat het sneller opdroogt, waardoor je het vaker zult moeten aanbrengen. Een siliconen glijmiddel droogt minder snel op en kan veilig in combinatie met een condoom worden gebruikt.

Let wel dat je siliconen glijmiddel niet in combinatie met een siliconen sextoy gebruikt. Het siliconen glijmiddel kan in dat geval het materiaal beschadigen!

Onze sexperts raden aan…

2. Begin klein

Wanneer je met anale seks wilt beginnen is het raadzaam om het eerst lekker simpel te houden, alvorens je met het echte werk begint. Start met de vingers, tong of een klein seksspeeltje dat is ontworpen voor anale stimulatie.

Om langzaam gewend te raken aan het gevoel van anale seks zou je bijvoorbeeld een buttplug set kunnen aanschaffen. Deze bestaat uit buttplugs van verschillende groottes, waarmee je klein kunt beginnen en geleidelijk naar een groter formaat kunt toewerken.

Onze sexperts raden aan…

3. Ontspannen van de anus

Vooral in het begin zul je de neiging hebben de anus aan te spannen. Om anale seks geen pijn te laten doen is het, naast glijmiddel gebruiken, ook belangrijk dat je leert de anus te ontspannen.

Om je anus te laten ontspannen, kun je hem eerst rustig masseren. Gebruik hiervoor glijmiddel en draai met je vinger zachtjes rondom de anus.

Wist je dat… je de anus ook kan laten ontspannen door een vibrerend speeltje tegenaan te leggen?

Heb je een partner? Dan kan je hem of haar ook vragen om je anus oraal te bevredigen. Vlak voordat je klaarkomt of klaargekomen bent lukt het vaak ook beter om je anus te ontspannen. Dat is een goed moment om hem voorzichtig met een speeltje of met de vingers te stimuleren.

Eventueel kan je hier ook een vibrerend seksspeeltje voor gebruiken! De vibraties kunnen helpen om de anus extra te laten ontspannen.

4. Rustig aan

Dit zou eigenlijk voor zich moeten spreken: doe het vooral rustig aan! Anale seks is niet iets dat je moet haasten. Begin daarom nooit gelijk met penetratie, ook niet als je voldoende glijmiddel hebt aangebracht.

“Anale seks heeft eigenlijk altijd wat anaal voorspel nodig om het lekker soepel te laten verlopen.”
anale seks

5. Je kunt van positie wisselen

Er zijn diverse standjes waarin je kan genieten van anale penetratie. Hoewel Doggystyle een bekende klassieker is, zijn er ook genoeg andere standjes die zich uitstekend lenen voor anale seks.

Je kunt bijvoorbeeld ook op je rug gaan liggen, met opgetrokken knieën. Ook de Cowgirl en Reverse Cowgirl zijn zeer geschikt voor anaal plezier. Door samen verschillende posities te proberen, vinden jullie vanzelf een standje dat voor jullie werkt.

6. Communicatie is een vereiste

De enige manier om te weten wat werkt en wat niet, is om eerlijk te zijn tegenover je partner. Het is belangrijk om je grenzen en wensen aan te geven.

Gaat iets niet helemaal lekker of gaat iets juist wel heel goed? Laat het je partner weten! Hoe meer je partner op de hoogte is van wat wel en niet kan, hoe beter de seks uiteindelijk zal worden.

7. Het is niet vies

De anus en het onderste gedeelte van het rectum bevatten eigenlijk maar weinig fecaal materiaal, wat betekent dat anaal voorspel en anale penetratie niet zo vies zijn als je denkt.

Mocht je toch alle voorbereidingen willen treffen om de kans te verkleinen dat er ontlasting meekomt, kan je een anaal douche gebruiken. Dit is een hulpmiddel om de binnenkant van je anus met water te spoelen en het zo te reinigen.

Onze sexperts raden aan…

9. Het wordt beter wanneer ook andere zones gestimuleerd worden

Veel vrouwen kunnen geen orgasme krijgen van anale seks alleen. Daarvoor dienen ook andere erogene zones, zoals de clitoris of de tepels, te worden gestimuleerd.

Hoewel stimulatie van de clitoris vaak voor een orgasme kan zorgen, kan anale stimulatie het orgasme nog fijner maken! Bij mannen kan naast de prostaat ook het perineum worden gestimuleerd.

“Stimulatie van andere erogene zones, zoals de tepels, clitoris of perineum, kan zorgen voor een nog intensere anale beleving.”

10. Wees er zeker van dat je partner niet met dezelfde vinger ergens anders in gaat

Stop nooit je vinger eerst in de anus en vervolgens in de vagina! De aanwezige bacteriën in de anus zijn namelijk schadelijk voor je vagina en tasten de pH-waarde aan. De kans op een schimmelinfectie of blaasontsteking is dan redelijk groot.

Was je vinger (of zijn penis) eerst met lauw water en eventueel een pH-neutrale zeep, om er zeker van te zijn dat er geen verkeerde bacteriën in de vagina terechtkomen.

Wat is jouw ervaring met anale seks? Deel het met ons in een reactie hieronder!

81 reacties

 1. Is het normaal als je virbrator gebruikt bij annal dat ze regelmatig klaarkomt na een bepaalde tijd haal he ze uit dat er van binnen water achtig diaree uitkomt nadat ik het zag ben ik er vies geworden van mijn parten wat kan ik doen dat het niet meer gebeurd

  1. Hoi N arman,
   Wat je zou kunnen proberen is om van tevoren gebruik te maken van een anaal douche. Hiermee spoel je het darmkanaal schoon met water en verklein je de kans dat er ontlasting mee kan komen tijdens anale seks. Hou er wel rekening mee dat er altijd nog wat kan achterblijven in de darmen, ook nadat je een anaal douche hebt gebruikt. Dat is volkomen normaal.

 2. mijn eerste solo ervaringen met anale sex was beetje grof en GROOT maar met anaalglijmiddel en ontspannen en anaal voorspel lukte het steeds beter en meer. Begon met 40 mm en dan 50 mm maar ook sterke vibratorplug v 57 lukte aardig en nu zonder moeite dus ook ’n uitschieter naar 60 dan 63 en 66 en heel afentoe 70,5 maar die plug was heel flexibel zodat mijn anus samenkneep to 68 ofzoiets maar volgende stap naar 75 a 80 mm is spannend en bewaar ik voor toekomst ?

 3. Ik heb nooit man of vrouw anus geneukt, wel een keer proberen. Misschien heel lekker, ik heb ook besneden man, makkelijk glijden

  1. Hoi An,
   Zolang je voorzichtig te werk gaat, het langzaam opbouwt, genoeg glijmiddel gebruikt en stopt bij pijn, is anale seks zeker niet gevaarlijk (als er sprake is van wederzijdse toestemming en veilig vrijen uiteraard). Anale seks vergt wat meer tijd en voorbereiding, maar dan kan het ook veel seksueel genot opleveren! Als je erover nadenkt om voor de eerste keer anale seks te hebben, begin dan vooral klein en bouw het heel langzaam op. In dit blog vind je nog wat meer handige tips. Het belangrijkste om te onthouden is dat anale seks helemaal oké is zolang jullie je er beide maar goed bij voelen.

  2. Neen, doe het de eerste keer wel zachtjes aan en zorg dat de sluitspier goed ontspannen is. Door eventueel eerst even met glijmiddel de anus te strelen en te vingeren .

 4. İk kan er alleen van dromen om als man anaal genomen te worden door een man
  Ben getrouwd en durf niet aan starten

  1. Het is altijd wennen als je voor de 1ste maal een piemel in je anus voelt ! Maar als je het rustig aan doet …(want een anus is geen vagina)..en genoeg glijmiddel gebruikt …kan het zeker meevallen ! Ik had lang geleden al eens me anaal laten nemen …en toen meer dan 30 jaar niet meer ! Maar ik probeerde via n site in contact te komen met mannen … Het lukte …en in 15 dagen heb ik 10 x een afspraak gehad met verschillende mannen …en het voelde steeds beter aan ..ik voelde dat ik dit miste in mijn sexueel leven …ik denk dat ik eraan verslaafd ben geworden …vandaag heb ik geen anale sex gehad …en ik mis iets …denk dat het piemel is ..

 5. Ik vind anale sex heerlijk samen met mijn vrouw zij verwent mij anaal terwijl ik haar vagina lik vaak komen we dan samen heerlijk klaar.
  We gebruiken zowel vaginale speeltjes als anale speeltjes en voldoende glijmiddel

 6. Als ik dit lees blijkt wel dat ik nog veel moet leren. Ik heb er tot nu toe niet echt van kunnen genieten, maar dat komt denk ik vooral omdat mijn vriendjes niet echt geduldig waren. Ik on me nauwelijks ontspannen en behalve een vinger is er nog niets bij me naar binnen gekunnen.
  Als ik de reacties allemaal lees klinkt het allemaal heerlijk, dus wil dit ook graag nog eens gaan ervaren. Maar waar vind je een kerel die wel het geduld op kan brengen om samen te genieten?

  1. Ik vind het heerlijk om anaal verwent te worden maar het is lastig er een geschikte partner voor te vinden. Bi en Homo mannen zijn ongeduldig is mijn ervaring en niet erg romantisch. Vrouwen zijn vaak welwillend maar hebben van nature niet het gevoel en de drive om een ander lekker te penetreren. Met speeltjes valt het mij altijd tegen, ik wil dat getril helemaal niet maar super zacht en super lief en langzaam gepenetreerd worden door een romantische ridder met een mooie penis.

  2. Je moet het heel langzaam aan doen …niets forceren ! Het was van meer dan 35 jaar geleden dat ik 2x anale seks heb gehad met een man ! Onlangs weer seks had met een man …ik mocht hem juist heel lang pijpen …hij kwam 3x klaar in mijn mond (wat heb ik daar aan?) . De volgende dag had ik met een man van 22 een afspraak om 23uur …Rond 20 me goed anaal gedoucht …en dan een buttplugg in mijn anus gestoken …ongeveer een uur …die persoon kwam dan toe ..ik hem eerst hard pijpen …en toen heeft ie me anaal genomen …het was heerlijk …hij sukkelde wat ..omdat het zijn 1ste keer ..maar de volgende ochtend was het net alsof zijn zaad nog uit mijn kont liep ! Ik weet het nu …ik wil nog juist anale seks..

 7. Mijn eerste keer anaal vond ik geweldig zeker het klaarkomen.
  Voor mijn vriendin was het anders, voelde raar zei ze en soms deed het wat pijn (ik ging niet hard op een neer)

  Als we anale sex hebben is dat meestal lepeltje lepeltje en 1x doggy.

  Welk standje raden jullie aan voor anaal?

 8. Vorige week voor het eerst anaal gedaan. Hoewel ik mijn twijfels had, was het heerlijk. Ik hoor zoveel verhalen over dat het moeilijk gaat in het begin, maar hij gleed zo makkelijk naar binnen nadat hij mij eerst vaginaal geneukt had. We gebruikten geen extra glijmiddel, wel een condoom waar standaard al wat glijmiddel op zit. Is dat voldoende? Of moeten we toch echt glijmiddel erbij gaan gebruiken? Een vriendin zei me dat ik mazzel heb dat ik nu geen last van aambeien heb.

  1. Hoi Joy,

   Een glijmiddel op waterbasis is wel aan te raden! De huid rondom de anus is erg gevoelig en kan makkelijk scheuren. Ook het condoom kan sneller gaan scheuren. Wel is het zo dat opwinding een belangrijke rol speelt bij anale seks. Voldoende voorspel en opwinding zorgen ervoor dat je anus makkelijker ontspant, wat de penetratie ten goede komt.

 9. Heerlijk om te doen. Vooral in standjes waarbij ik in eerste instantie de diepte en het tempo kan bepalen. Laatste keer penetratie met een flinke vibrator geprobeerd…heftig klaargekomen toen

 10. Ik heb sex met 4 bejaarde vrouwen, ze zijn allemaal vriendinnen van elkaar. Via een site ben ik eerst in contact gekomen met een vrouw van 64 jaar, ze had nog nooit anale sex gehad en vroeg mij of ik haar sterretje wow plukken. Ben toen ingegaan op haar vraag, ze vondt het heerlijk en vertelde dat haar vriendinnen dit ook wilde ervaren.De vrouwen zijn 64,68,69 kan je verzekeren dat op anale sex geen leeftijd staat.We spreken nu af dat we om de 4 weken sex hebben elke week 1 vriendin ik gebruik wel een condoom hoor.

 11. Ik vind anale seks heerlijk..ooit eens gehoord dat een ijsklontje in je anus heel opwindend is, heeft iemand hier ervaring mee?

  1. Niet doen had op tv gezien Amerikaans programma in het ziekenhuis door seks..daar hadden ze het vaginaal met ijs gedaan dat liep niet goed af en ze belande in het ziekenhuis

 12. Hallo ik heb een nieuwe vriend .De sex dat we hadden was zalig.Hij heeft meer ervaring dan mij.Hij vroeg of ik anale sex wou proberen ik kan geen neen zeggen .Onze sex is zo zalig.Zo volgende week gaan we proberen.wij zijn zeer open tegen elkaar.De vraag is kan ik ook iets anal doen aan mijn vriend .Ik heb het hem gevraagd of hij dat wilde hij zei je kunt proberen.De vraag is wat kan. Ik doen.

  1. Beste Caroline,

   Anale stimulatie is ook zeker mogelijk bij jouw partner. Je kan allereerst experimenteren met anaal vingeren en het likken van de anus (rimmen). Ook kan je gebruik maken van een prostaat stimulator. Indien jullie ervoor open staan, kunnen jullie ook denken aan pegging. Dit is een vorm van penetratie waarbij de vrouw haar mannelijke partner met een voorbindpenis anaal penetreert.

 13. Hallo zou graag wat tips hebben voor bij mezelf anaal te bevredigen maar zonder toys zijn er andere alternatieven als de vingers is mijn
  Eerste keer

 14. Ik maakte kennis met anale sex jaren geleden. Afspraakje als gaycurious met man. Leuke date champagne. Tot hij rechtoe rechtaan vroeg of ik sex wou. Ik zei ‘we zien wel’ en voor ik het wist zat hij aan mijn lijfje. Ik genoot en liet het me welgevallen de aandacht. Algauw had ik een erectie en zaten we naakt aan elkaar. Ik was zo geil en dat ik zijn paal in mijn mond stopte en hem pijpte … Het voelde zo geil maar zo normaal. We deden een poos allerlei leuke naakte dingen. En toen masseerde hij mijn kontgaatje en gleed zijn natte vinger binnen. Eerst eentje dan twee en drie. Is het lekker ? Ja hijgde ik. Mag ik je neuken ? Botergeil zei ik STOP HEM ERIN ! Mijn eerste echte neukbeurt was een feit. Die nacht hebben we elk mogelijk anaal standje geprobeerd, in huis, in de tuin. Ik ervaarde mijn eerste anaal orgasme, ik stond in brand en had zin in nog meer sex. Ik denk dat we zo’n vier uur geneukt hebben toen hij eindelijk klaar kwam in mij. We eindigde de nacht met een pijpbeurt voor mij en gezamenlijke douche. Nu zoveel jaren later is mijn kontgaatje nog altyd een bron van plezier en orgasmes.

 15. Super lekker!! Mijn vraag is alleen hoe de meesten het doen met klaarkomen van de man…anaal of eruit? Vindt het zelf eng als mn man zou klaarkomen

 16. Voorbereiden is teleurstelling vermijden. Eerst spoel ik met de easytoys douche.
  Wanneer zij tijdens het pijpen, met scrotummassage, ook nog 1- en even later 2 glijmiddelgladde vingers anaal inbrengt is dat gevoel de voor mij ideale anale seks.
  Gewoonlijk likt de wekelijks hiervoor ingehuurde dienstverlenster voordien de anus.
  Een enkele keer wordt verrassenderwijs zelfs spontaan mijn prostaatvocht geloosd.

 17. Mijn man en ik (resp. 65 en 63 jaar) hebben veel plezier met anale sex. We hebben bijna geen vaginale sex meer omdat penetratie in mijn vagina pijn doet. Dit wordt veroorzaakt doordat de vagina wand minder elastisch is geworden bij mij, en omdat mijn man nogal een grote piemel heeft (waar hij erg trots op is) . De lengte is niet het probleem maar de dikte (16 cm omtrek) . Vreemd genoeg heb ik geen probleem om deze nogal dikke piemel door mijn kringspier te krijgen en penetratie van mijn anus voelt heerlijk aan. Ik vind het een zalig gevoel als mijn man zijn piemel volledig naar binnen brengt even wacht en daarna met lange halen op en neer gaat waarbij hij ook telkens even helemaal uit mijn anus komt. Door deze beweging ontstaat een zuigend geluid wat door het ruim aanbrengen van anaal glijmiddel van Easytoys steeds luider wordt wat een heel opwindend geluid is. Als voorspel gebruiken we een redelijk formaat vibrator waardoor mijn anus ontspant. Onze favoriete houding is dat ik met opgetrokken benen op mijn rug lig met mijn billen over de rand van het bed. Mijn man blijft staan of gaat op zijn hurken met twee voeten op de rand van het bed staan. Als ik klaar wil komen houd ik een kleine vibrator tegen mijn kittelaar. We vinden het heerlijk om op deze manier nog van elkaar te genieten

 18. Mijn 1ste evaring was traumatisch. Had seks in bad met me 1str vriendje, was toen 16 ofzo. Door zijn actie heb ik nu litteken weefsel, kon jaren en jaren niet normaal naar de wc zonder bloedbad. Daarnaast heb ik een moeilijke stoelgang. Maar op mijn 21ste had k een vriend met een wat kleinere penis, daar heb ik het hier en daar mee geprobeert. Maar nu k in een hele leuke relatie ben wil k het als onderdeel van onze sex. Komt weinig voor dat k niet het gevoel heb dat k naar de wc hoef(maar niet kan) en die momenten gebruiken we dan om te klooien, als hij er is. Het is 1x gelukt, maar toen werd ik weer misselijk en moesten we stoppen.

  1. balen, niet iedereen heeft fijne ervaringen gehad, hopelijk gaat het ooit nog wel een keer lukken…. een anaal-douche durf ik niet meteen aan te raden, maar ik hoop dat je weer eens plezier ervaart dan pijn

 19. Deze avond een poging ondernemen voor de eerste maal anale sex met mijn vrouw, ik kijk er naar uit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 20. Ik heb gister iemand ingehuurd ze was niet normaal lekker,
  Anaal is geweldig 😉
  Een tip : Laat haar rustig op je penis komen…

 21. Ik heb het gister voor de eerste keer met mijn vriendin geprobeerd, Ze vond het voor de eerste keer een heftig gevoeld maar ook wel heel lekker. Zelf vond ik het een enorm lekker gevoel ik zou het wel elke avond willen 🤤

 22. Anale seks is heerlijk ! Het hoort er gewoon bij is niet meer weg te denken in mijn seksleven.
  Je kunt zoveel meer genieten van je vrijpartij als je anale seks erin betrekt.
  Vooral met wat speeltjes erbij is het genieten .

  1. Top Bram! Anale seks zou bij meer koppels op de menukaart mogen 🙂 Het is iets wat je echt moet ontdekken!

 23. Wat is de oplossing om mijn vrienden geen pijn te krijgen met het anal sex? Heb je misschien speciale product?

  1. Hi Lassaad! Onze tip is om het vooral rustig aan te doen. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en genoeg anale glijmiddel gebruikt. Dit kun je vinden in onze webshop op de volgende pagina.

 24. Mijn vriend en ik hebben ontdekt door met elkaar te praten over wat we lekker vinden, dat we het allebei heerlijk zouden vinden om een keer anaal te proberen.
  Ik heb het zelf wel een keer eerder gedaan met mijn vorige vriend, wat een genot!

  Ik hou enorm veel van deze man, en seks in combinatie met liefde is het aller beste gevoel wat je kan hebben in bed vind ik!

  Voorlopig blijft het alleen bij fantaseren, want hij zit in het buitenland. Maar tijdens te telefoon seks breng ik een seks toy bij mezelf naar binnen, en dat laat ik hem dan zien, tot hij klaarkomt.

  Ik denk dat we het heel rustig aan gaan proberen, elkaars lichaam gaan verkennen, en eerst met een butplug oefenen ;).

  Bedankt voor alle handige tips op de website!

  1. Bedankt voor het compliment! We horen natuurlijk graag dat onze tips hebben geholpen. Het klinkt alsof je al een mooi plan hebt gemaakt! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed met elkaar kunnen praten. Wij horen natuurlijk graag wat jouw ervaringen zijn, wanneer je lief weer terug is uit het buitenland. Hou je ons op de hoogte? 😉

   1. In hoeverre klopt het dat je incontinent kan worden van anale seks? Ik wil het graag proberen maar dit geeft meer angst dan de fabels waar jullie over schreven. Kan dit alleen gebeuren als je te ruw en te snel gaat? Of ook als het lekker en goed voelt?

    1. Hi Jamila,
     Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar de relatie tussen het ontvangen van anale seks en incontinentie. In sommige studies is er inderdaad een verband gevonden, al is niet te zeggen dat anale seks daadwerkelijk leidt tot incontinentie. Mogelijk dat bij regelmatig anale seks ontvangen, er minder spanning op de kringspier staat, waardoor het wat lastiger kan zijn om aandrang te voelen of tegen te houden indien nodig. Echter, laat je hier niet door afschrikken. Er zijn nog altijd veel meer mensen die genieten van anale seks, zonder vervelende gevolgen van dien.

 25. Na een aantal mislukte pogingen, Mocht er hooguit een duim naar binnen.
  Tot ik mijn huidige vriend leerde kennen en die was wat ‘normaler’ geschapen dan zijn voorgangers, WoW wat een genot.
  Moet wel echt super geil zijn dus zeker niet daarmee beginnen. Maar als ik eenmaal op het punt ben, vind ik het misschien nog wel lekkerder dan vaginaal.
  Orgasmes zijn veel heftiger en geeft mij een heel onderdanig gevoel, nooit gedacht dat ik daar stiekem best op kick!

  1. Wat leuk om te lezen dat je er zo toch van geniet, Tam! Uiteindelijk gaat het allemaal om ontdekken: ontdekken wat je wel en juist niet prettig vindt. Bedankt voor het delen van je ervaring! Ik wens je nog veel plezier en genot toe 🙂

  2. Ik kan het wel met jou verhaal eens zijn inmiddels ben ik met me 3 relatie bezig en doe al veel meer dan in de eerst twee relatie , nu heb zijn we dus bezig met anaal maar kom nu nog maar met duim of twee vingers of het puntje van ze lul .
   Op ene van der manier kan ik gewoon niet ontspan ik vindt anaal super lekker wat als ik er een vinger in doe dan vindt ik het heerlijk. Ik ga zie wat dit nog brengt ik denk dat ik het weekend wel zo ver kom. Dat hij er in gaat.

 26. ik ben jos uit wijchen
  ik ben al 21 jaar getrouwd met een vrouw . onze sex is goed maar ik miste iets
  ik heb een man ontmoet waar bij ik al 6 jaar bij thuis kom
  hij vroeg me wat ik dacht van homo s . ik heb daar geen moeite mee
  toen ik hem vroeg wat hij er mee bedoelde . vertelde hij mij dat hij gevoelens heeft voor een man
  hij vroeg of ik het eens wilde uit proberen anale sex
  en we lagen in bed we hadden afgesproken dat het rustig aan zouden gaan doen
  toen hij eenmaal in me zat was het pijnlijk maar na een paar keer vond ik het best een lekker gevoel ik ben alleen de ontvanger ik neem hem niet anaal . we hebben nu zo al 6 jaar anale sex samen als ik tijd heb of thuis ben ga ik naar hem toe . ik voel graag in me . sex met mijn vrouw is toch anders . ik kan het mannen aanraden om het eens anaal te doen

  1. Helemaal waar Jos. na veel omwegen en proberen, kon ik het overlaatst als man voor de eerste keer ervaren….nooit gedacht dat het zo lekker kon zijn. Ik heb er geweldig hard van genoten….

  2. Hoi. Ook ik laat me regelmatig anaal neuken door een man. Ik ervaar het ook als erg lekker. Doe beide neem en geef. En of je dat bi of ho noemt? Nou prima, ben gelukkig getrouwd met een vrouw en zij weet ervan en vindt het ook prima.

  3. Hoi,het klinkt leuk maar m’n vraag of op termijn de anale sluitspier zodanig uitgerekt geraakt dat men zal incontinent geraken vroeg of later,?

   1. Beste Romeo,

    De kans op ontlastingsincontinentie is erg klein. Dat komt omdat hierbij niet alleen de kringspier een rol speelt, maar ook de omliggende bekkenbodenspieren en de zenuwen die deze spieren allemaal aansturen. Oprekken van de kringspier kan enigzins de anus wat doen verslappen (dit hoeft vaak ook niet zo te zijn!), maar zolang de zenuwen en de bekkenbodemspieren nog prima functioneren zal de kans op incontinentie zeer beperkt zijn.

   2. Hoi Romeo,

    Over het algemeen geldt dat anale seks geen direct gevaar vormt voor de werking van de kringspier. Dat gezegd hebbende kan de kringspier wel oprekken of verwond raken door extreme anale stimulatie, zoals fisting of het gebruik van te grote speeltjes. Het is belangrijk om anale stimulatie rustig op te bouwen, aan anaal voorspel te doen en altijd voorzichtig te werk te gaan. Onthoud dat pijn nooit goed is en een teken is om te stoppen of een stapje terug te nemen. Mocht de kringspier wel wat opgerekt zijn dan is het mogelijk om deze spier weer wat sterker te maken door bekkenbodemoefeningen te doen. Maar ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen.

  4. Ik doe elkedag anale sex. Mag niet van geloof maar ik vind het lekker. Dus doe het gewoon. Ik peop wel eerst goed en spoel het goed uit. Ik geniet van genot en kom poepend klaar.

  1. Mannen kunnen zeker klaarkomen door anale stimulatie. Hiervoor dient de prostaat gestimuleerd te worden. Al is het niet zo dat elke man hiervan klaarkomt. Door de samentrekkende beweging die de spieren in het bekken maken, is het voor een aantal vrouwen ook mogelijk om van anale seks klaar te komen. De meeste vrouwen hebben echter ook clitorale stimulatie nodig. Voor mannen is het dus makkelijker.

 27. Ik had het nog nooit gedaan en zij ook niet. Het kwam ineens ter sprake. Ze wilde het wel een keer proberen…… Het dak ging eraf. Had nog nooit een vrouw zo heftig en zo vaak klaar zien komen. Een doorslaand succes! Was in het begin wel wat gevoelig voor d’r maar langzaam opbouwen en op het laatst vol gas. Een aanrader.

  1. Goed om te horen! Wie niet waagt, wie niet wint. Jezelf open stellen voor nieuwe ervaringen, kan je seksleven echt een boost geven!

     1. Zo bang dat er ontlasting op vinger of penis zit…
      Dat houd mij tegen om aan anale sex te beginnen 😥

     2. Hoi Mo,
      Veel mensen zijn bang dat er ontlasting meekomt tijdens anale seks, dus je bent zeker niet alleen. Om het te voorkomen kun je van tevoren een anaal douche gebruiken om je endeldarm schoon te spoelen met water. Doe dit echter niet te vaak, want een anaal douche spoelt niet alleen de slechte bacteriën weg, maar ook de goede. Het gebruik van een anaal douche maakt de kans dat er ontlasting meekomt tijdens de seks heel klein. Hou er rekening wel mee dat het altijd mogelijk is dat er toch een kleine hoeveelheid ontlasting vrij komt tijdens anale seks. Dit is heel normaal en niks om je voor te schamen!

    1. Beste Petra bij de juiste combinatie zal je zeker genieten ik doe altijd heerlijk mijn vrouw beffen en ook haar kontje likken en dan in het tempo en de manier van likken vinger ik ook haar kontje waarop zij heerlijk en lang klaarkom het is maar een tip, veel plezier gewenst

    2. Hoi Petra,
     Misschien moet je eerst zelf met je zelf vingeren voordat je met je partner anaal sex doet . Dan is de kans groter dat het daarzo wat gevoeliger wordt.
     Succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.568 keer bekeken

Geschreven door

De periode van fun and games in de zomerzon is voorbij en de tijd om met je neus in de boeken te zitten is weer begonnen. Maar no worries. Met jouw perfecte study buddy ga jij van je studie een daverend succes maken! De beste study buddy sextoys De j…
1.568 keer bekeken