Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

38.460 keer bekeken

“Anale seks door vriendin: pegging. Is dat normaal?”

27 februari 2021,

geschreven door

Beste Talitha, al een tijdje heb ik de wens om mij anaal te laten penetreren door mijn vriendin. Is dat pegging wel normaal? En hoe pak ik dat aan? Ik ben bang dat ze me raar vindt.

– Edwin, 37 jaar

Beste Edwin,

De wens om als man anale seks te ontvangen van je vriendin, is zeker normaal! Vaak wordt anale seks met homoseksualiteit geassocieerd, maar onder heteroseksuele mannen komt het absoluut ook voor.

Pegging is normaal

Als een man anale seks ontvangt van zijn vriendin wordt dat ook wel pegging genoemd. Wist je dat pegging steeds populairder wordt? Sommigen spreken zelfs over een heuze ‘sekstrend’. Hier wordt vaak een strapon, of een voorbindbinddildo, gebruikt. De vrouw bindt deze dan voor en kan hiermee de man anaal penetreren. Naast een voorbinddildo, kan jouw vriendin je ook anaal bevredigen met een anale dildo of vibrator.

Pegging is prettig

Pegging kan zelfs erg fijn zijn voor de man, omdat tijdens anale stimulatie de prostaat kan worden gestimuleerd. De prostaatklier is eigenlijk de ‘mannelijke g-spot’ en ligt tussen de anus en het scrotum in. Dit gebied bevat een uitgebreid netwerk aan zenuwen. Zo ook zenuwen die de erectie en het orgasme reguleren. Een prostaat-massage van binnenuit kan dus resulteren in een intens orgasme.

Kaart het aan bij je vriendin

Je geeft aan dat je bang bent dat je vriendin het raar zal vinden. Pegging is echter iets dat absoluut vaker voorkomt en jij hebt alle recht om een voorkeur voor pegging te hebben. In een goede en stabiele relatie is het belangrijk om de ruimte te krijgen om elkaars seksuele voorkeuren en wensen te bespreken. Laat het daarom ter sprake komen en tast haar reactie af. Er is natuurlijk een kans dat je vriendin niet de gewenste reactie geeft. Maar leg uit dat het normaal is en dat het jou fijn lijkt om het eens uit te proberen. Mocht ze er echt niet voor open staan, respecteer dan wel haar grenzen.

Zo pak je het aan

Als je vriendin toch eenmaal instemt om pegging uit te proberen, is het belangrijk om dit stapsgewijs uit te voeren en rekening te houden met een aantal dingen. Hier zijn enkele tips:

 • Neem de tijd. Bij anale seks is het van essentieel belang om de tijd te nemen. Direct op het doel afgaan, kan namelijk pijnlijke gevolgen hebben. Bouw het daarom langzaam op.
 • Gebruik glijmiddel. De anus maakt van nature geen vocht aan om penetratie gemakkelijk en comfortabel te laten verlopen. Gebruik daarom altijd glijmiddel bij anale seks. Er zijn zelfs anale glijmiddelen te verkrijgen, die speciaal bedoeld zijn voor een zo fijn mogelijke anale ervaring.
 • Communiceer. Ook tijdens de seks is het belangrijk om te blijven communiceren met elkaar. Voor jouw vriendin zal de eerste keer pegging ook nieuw en spannend zijn. Sommige vrouwen weten dan niet zo goed hoe ze het moeten doen. Geef het daarom aan wanneer ze iets doet dat je prettig vindt, of wanneer je juist iets minder prettig vindt. Andersom geldt dat het voor jou ook erg fijn kan zijn om tussendoor te horen hoe jouw vriendin de ervaring beleeft.

Hulpmiddelen

Om anale seks te ervaren kunnen jullie gebruik maken van een aantal hulpmiddelen. Pegging komt voornamelijk voor in de vorm waarbij de vrouw de man met een voorbinddildo, of strapon, penetreert. Er zijn verschillende soorten te verkrijgen:

 • Strapon harnas. Dit vormt de basis. Je kan kiezen voor een harnas met één of twee ringen, waaraan een dildo kan worden bevestigd. Een harnas met twee ringen kan gebruikt worden voor dubbele penetratie, zodat jouw vriendin er ook van kan genieten.
 • Standaard strapon. De standaard strapon is een setje van een harnas met dildo die gebruikt kan worden voor enkele penetratie.
 • Dubbele strapon. Naast de standaard strapon, zijn dubbele strapons te verkrijgen, voor dubbel plezier. Hierbij kan jouw vriendin de dildo aan de binnenzijde zelf vaginaal inbrengen, en penetreert ze jou met het andere uiteinde. Dubbele strapons zijn ook zonder harnas te verkrijgen: de strapless strapon.

Naast het gebruik van strapons, kunnen jullie er ook voor kiezen om eerst te experimenteren met een anale dildo of anale vibrator. Je vriendin kan dit handmatig bij jou anaal naar binnen brengen, om zo te ontdekken wat jij wel of niet prettig vindt.

Heb jij ook een vraag over seksualiteit? Vul dan mijn contactformulier in of laat hieronder een reactie achter. Ik beantwoord hem dan zo spoedig mogelijk.

Wegens privacyredenen is de naam in dit artikel aangepast.

16 reacties

 1. Ben ik raar als ik pegging wil proberen?
  Het lijkt me namelijk supergeil.
  En welke positie is het lekkerste en fijnste.

  1. Tuurlijk niet als je partner het ook wil. Je moet lekker nieuwe dingen proberen, is het niks laat je bij 1 keer. Moet wel spanning hebben in de relatie. En met elkaar bespreken.

 2. Beste tabitha ik heb ook pegging sex met me vriendin is egt heel geil en voral fijn om me heerlijk aan haar over te geven

 3. En wat nou als je vriendin het niet meer wilt omdat ze er onzeker van word omdat hij het zo lekker vind als Daar word gespeeld met hem en als zij hem ook neukt. Wat dan ? Als je relatie veder goed is je leven is compleet je heb een kindje ben bezig voor een 2e maar je vrouw wil dat niet meer doen maar je behoefte is er wel ! Heb niet het geld om 2 x in de week te betalen voor die dienst en heb het liefst van een vrouw maar mijn vrouw wil niet hoe ga je dan iemand vinden ? Ik heb met mijn vrouw er over gesproken over mijn gevoel en gemis en verlangen en heb respect voor haar grens die zij trekt maar zij zegt en als je nou dat bij een ander zoekt ! Alleen dat . Waar kan je in contact komen met vrouwen die deze behoeften hebben maar die geen prostitué zijn.. is er geen forum of page ? Zijn er überhaupt vrouwen die op het web zoeken naar zoiets zonder dat er gelijk geld voor gevraagt te worden . Gewoon vriendschappelijke leuke klik

  1. Wat goed dat jullie hebben gepraat over jullie wensen en grenzen. Contact met pegging kan inderdaad elders – buiten de relatie – gevonden worden, indien dat voor jullie beiden een prima oplossing is. Er zijn websites waarbij op een legale manier gereageerd kan worden op advertenties waar seksuele handelingen in worden aangeboden. Mocht je online geen goede website vinden, dan mag je mij ook een mail sturen, zodat je daar wat meer over kan voorlichten 🙂

   1. Hoi talita dan zou ik ook graag hierover door jou geïnformeerd worden. Ik zoek dat namelijk ook maar steeds weer loop ik tegen de zelfde muur op van list en bedrog en geld kloperij en daar baal ik behoorlijk van.
    Dus jou hulp is ook bij mij zeer welkom.
    Gr roy

 4. Erg lekker, genomen worden door een vrouw. Wij gebruiken zowel Strapon als strapless dildo.
  Het geeft een heerlijk gevoel als hij langs de prostaat gaat, vaak loopt het vocht al uit de penis zonder penis stimulatie. Zeer erotisch en opwindend is ook het contact met heup en dijen tegen mijn billen.

   1. Hallo ik heb al vaak ervan gelezen maar waar kan je kontje laten peggen wil dat wel eens perfect ervaren
    Ik zoek iemand die dat zo wil doen zondef geld kwestie just voor de fun

 5. Zou graag in contact willen komen met een vrouw voor pegging maar ja, in de supermarkt loop ik haar niet tegen het lijf … 1x meegemaakt, smaakt naar meer !

  1. Wie weet kom je vanzelf een dame tegen die ervoor open staat, Ron 🙂 Het is populairder dan je denkt. Mocht je met een dame samen zijn, kan je het vanzelf eens rustig met haar bespreken 🙂

   1. Ik zou me ook graag laten peggen door een vrouw. Kan iemand mij daarmee helpen? Ik ben een jongeman van 28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.573 keer bekeken

Geschreven door

Je denkt dat je iemand door en door kent, totdat je samen op vakantie gaat en de hel losbreekt! Vooruit, dat klinkt misschien een beetje overdreven. Mogelijk heb jij zelfs helemaal niks aan hem of haar op te merken… Maar wat zegt dat dan over jou a…
1.573 keer bekeken