Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Seksuoloog Talitha
4.339 keer bekeken

Stel hier jouw vraag aan seksuoloog Talitha

22 november 2017,

geschreven door

Wie is seksuoloog Talitha?

Even voorstellen! Ik ben Talitha Rodenhuis, zelfstandig psycholoog en seksuoloog. In 1989 geboren in Wageningen, maar opgegroeid in Drenthe. Als jong meisje was ik altijd bijzonder geïnteresseerd in hoe mensen zich gedragen en voelen, zowel psychisch als lichamelijk. Ik droomde er altijd van om dokter te worden, maar ik was ook altijd wel het type vriendin aan wie iedereen zijn of haar ei kwijt kon. Ik koos daarom na het behalen van mijn VWO-diploma voor de studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tijdens deze studie maakte ik al eventjes kennis met het vak Seksuologie. Een wetenschap waarbij lichaam en geest perfect samen komen 🙂 . Toen ik mijn masterdiploma haalde, koos ik ervoor om verder te studeren. Ik vertrok naar België om daar aan de  2-jarige masteropleiding in de Seksuologie te beginnen. Een opleiding die ik cum laude heb afgerond.

Momenteel werk ik in de praktijk als psycholoog en werk ik voor EasyToys als seksuoloog, waar ik diverse seksuele vraagstukken met de volle aandacht behandel.

“Seksualiteit is een belangrijk aspect van wie wij zijn en hoe we ons voelen. We moeten dus alle ruimte en vrijheid hebben om dat te kunnen ontdekken, zonder dat we daar over oordelen :)”

seksuologe talitha

Heb jij een vraag over seksualiteit die je graag aan mij wil stellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Voorheen kon je rechtstreeks contact opnemen met Talitha. Dat is nu veranderd, maar uiteraard zijn wij er nog voor al je vragen. Vul onderstaand contactformulier in en wie weet beantwoordt Talitha jouw vraag in een artikel op ons online magazine. Talitha beantwoordt vanaf nu eens per maand een aantal vragen via een artikel. Uiteraard is dit anoniem.”

  1 reactie

  1. Ik vind dat elke vrouw in het echtelijk bed zou moeten zwarte of vuurrode lingerie met jarettellen en netkousen dragen . Er zou veel minder vreemd gegaan worden .

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gerelateerde berichten

  55 keer bekeken

  Geschreven door

  55 keer bekeken
  137 keer bekeken

  Geschreven door

  Wij zijn enorm nieuwsgierig naar jouw nachtkastje! Wat ligt er allemaal in, wat zou je er graag nog in willen opbergen en wat gebeurt er eigenlijk in jouw slaapkamer? Vul onze vragenlijst in en wie weet zie jij jouw verhaal wel terug in onze rubr…
  137 keer bekeken
  4.047 keer bekeken

  Geschreven door

  hr.pinkline { border-top: 2px solid #FA6378; margin-top: -5px; Ben je een woord tegengekomen die je niet kent? Wil je meer weten over een bepaalde term of wil je jouw kennis bijspijkeren? Dan ben je op het juiste stukje internet beland! In het EasyT…
  4.047 keer bekeken