Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

22.684 keer bekeken

De beste standjes voor pegging!

7 juni 2020,

geschreven door

Pegging is een interessante optie voor stellen die de rollen een keer willen omdraaien. Bij pegging gebruikt de vrouw een voorbinddildo om de man te penetreren. Om jullie te inspireren hebben we de leukste standjes met een voorbinddildo hieronder uiteengezet. Doe voorzichtig aan en gebruik voldoende glijmiddel!

Cowboy

pegging cowboyHet cowboy standje geeft hem de volledige controle over hoe snel en diep hij de dildo neemt. Het standje is ideaal voor vrouwen die niet helemaal gewend zijn om de controle over te nemen. De cowboy kan zelf zijn pistool in de hand nemen of zijn partner kan hem hierbij een handje helpen. En mannen zijn niet de enige die van een lekker kontje houden 😉 Om de vrouw een ander uitzicht te geven kan het Cowboy standje ook omgedraaid worden!

Tip! Dit is een geweldige positie voor hem om te edgen. De man stopt dan met aftrekken wanneer hij een orgasme voelt opkomen, om na een korte pauze weer verder te masturberen. Zijn orgasme zal intens zijn!

Strap-on Stroke

strap on strokeDe man gaat met zijn rug op bed liggen en houdt zijn benen hoog in de lucht. Deze kunnen door hem of de pegger worden ondersteund.

Het kan voor vrouwen enorm opwindend zijn om hun partner zo kwetsbaar te zien liggen. De vrouw maakt oogcontact met haar partner, waardoor ze goed kan bepalen hoe diep en snel ze kan gaan. De man kan zichzelf aftrekken tijdens het standje, maar de pegger kan dit natuurlijk ook doen!

Doggy Style

doggyDoggy Style mag natuurlijk niet in deze verzameling seksstandjes ontbreken! Voor vrouwen is deze positie fantastisch omdat hij volledig aan haar is overgeleverd. De man gaat op handen en knieën zitten en zijn partner neemt achter hem plaatst. Doe het vooral rustig aan en laat hem aangeven hoe diep en snel de penetratie moet verlopen.

Tip! Gebruiken jullie een dildo met een gebogen punt? Bevestig de dildo dan omgedraaid in het strap-on harnas. Zo zal zijn prostaat optimaal worden gestimuleerd!

Lapdance

lapdance peggingDe lapdance is een andere geweldige positie waarmee hij volledige controle heeft over het plezier. De vrouw gaat op het uiteinde van het bed of tafel zitten, terwijl de man voorzichtig op haar schoot plaatsneemt. Dit kan met het gezicht naar haar toe, maar andersom mag vanzelfsprekend ook.

In deze positie kan zij eenvoudig zijn penis stimuleren om hem naar een krachtig hoogtepunt te brengen. Hij heeft waarschijnlijk nog nooit zo comfortabel in huis gezeten!

P-spot Pegging

p spot peggingDit standje is ideaal voor vrouwen die met een strap-on dildo extra dominant willen uitpakken. De man ligt voorover gebogen op een tafel of bureau. De vrouw komt achterlangs bij hem binnen en kan haar been verhogen door er bijvoorbeeld een krukje bij te pakken. Hierdoor wordt de hoek optimaal voor stimulatie van zijn prostaat. Om haar dominante rol extra te benadrukken, kan natuurlijk ook een flogger of setje boeien bij dit standje gebruikt worden.

Tip! Om het comfortabeler te maken kunnen jullie van te voren een kussen op het bureau of op de tafel leggen.

Wat is jullie favoriete standje met een voorbinddildo? Laat het ons weten in een reactie!

4 reacties

  1. Ik vindt pegging als gever fantastisch, ik ben graag afwisselend dom. Dit geeft me volledige controle en mn partner zo zien genieten is heerlok. Helaas onze dubbele strap-on weg moeten gooien wegens oncomfortabel. Momenteel zoekend naar iets comfi

    1. De strap on harnes van strap me zijn top! Zeer comfortabel en vrouwelijk. Je kunt er verschillende maten dildo’s in stoppen zodat je je partner keer op keer van verassen. Mijn vriendin doet zelf een trileitje in zodat zij ook gestimuleerd wordt terwijl ze mij voorover buigt.

  2. Strap on stroke was genieten geblazen.Was eerst een beetje wennen maar eens op hang was het genieten😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

59.298 keer bekeken

Geschreven door

Wanneer jij voor het eerst seksspeeltjes wilt gebruiken, kan het erg moeilijk zijn om een keuze te maken. Er zijn immers ontelbaar veel soorten! Als je niet zo goed weet waar je op moet letten bij het kopen van een sextoy, kunnen wij je op weg helpen…
59.298 keer bekeken