door NaughtyNick

Get ready for the Year of the PLAY! – ga jouw PLAY-adventure aan en word een beest in bed!

22 april 2021 door NaughtyNick

Get ready for the Year of the PLAY! EasyToys verandert vanaf 1 mei in een echte PLAYground waar we jou alle tools geven om je seksleven nog interessanter, leuker en spannender te maken. Ga op zoek naar je eigen genot, behaal het hoogste niveau aan OOH’s en AAH’s en JA JAA JAAA’S, beheers iedere rilling in jouw eigen lichaam of dat van je partner en word een beest in bed voor spetterend vuurwerk tussen de lakens.

Year of the PLAY – stippel jouw eigen Pleasure Quest uit!

The Year of the PLAY staat in het teken van spelen op jouw manier! En met spelen bedoelen wij natuurlijk alles wat met seks te maken heeft. Seks draait om plezier, het is intiem, brengt mensen bij elkaar en het tovert vaak een lach op ons gezicht. Seks betekent experimenteren, leren en genieten. Samen spelen, samen delen, dat vinden we heerlijk. Of we het nu alleen doen, samen met onze partners, onze lovers, scharrels of gewoon met onze flirt, we doen het dol- en dolgraag.

“Seks draait om plezier, het is intiem, brengt mensen bij elkaar en het tovert vaak een lach op ons gezicht. Seks betekent experimenteren, leren en genieten.”

In de PLAYground word je uitgenodigd om te deel te nemen aan je eigen ‘Pleasure Quest’, waarin jij jezelf kunt uitdagen om nog meer uit je liefdes- en seksleven te halen. Elke maand introduceren we een nieuw thema en reiken we nieuwe handvaten uit om verder te komen in jouw persoonlijke seksuele ontdekkingsreis!

Boost je sexy kennis, ontdek nieuwe technieken om jouw seksleven pikanter te maken dan ooit en krijg exclusieve toegang tot onze PLAYground, lessen en workshops.

Wat kan je verwachten? Een kleine sneak peek…

Vanaf 1 mei kunnen jullie aan de slag met het eerste hoofdstuk van Year of the Play: Solo Play

  • 1 Mei: Solo PLAY (Masturbatiemaand)
  • 1 Juni: Summer PLAY

timeline yotp

Stap aan boord en ga jouw PLAY-adventure aan en word een beest in bed! Op welk terrein zou jij nog stappen willen maken?

Reageer

Gerelateerde berichten

5 reacties op Get ready for the Year of the PLAY! – ga jouw PLAY-adventure aan en word een beest in bed!

  • Ben ik de enige die niet snapt hoe je hier nu aan mee doet? Hoe je kans maakt op een jaar gratis toys? Ik snap de boodschap niet

  • Hoe kan men mee instappen in the year of the play? Ik overloop constant de posts als ik op “lees meer” klik

    • Ha Tine! Waar zie jij precies ‘lees meer’ staan? Dan kan ik checken waar de fout zit. Groet, Suzanne

  • Na jaren een kut seksleven gehad te hebben in een relatie is het nu tijd om voor mijzelf te kiezen en alles alleen zelf te ontdekken. Te ontdekken wat ik zelf heel fijn vind en om nieuwe dingen te leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid