It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

2.397 keer bekeken

Urofilie: seksuele opwinding door urine

19 juni 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week gaan wij het hebben over urofilie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

urofilie:
zelfst.naamw. (v)

Het verkrijgen van seksuele opwinding door het ruiken en/of zien van urine.

We nemen je niet in de zeik, want deze week gaan we het echt hebben over plasseks! Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord: De Golden Shower; een classy naam voor het fenomeen waarbij iemand ondergeplast wordt. Dit is een typisch voorbeeld van urofilie. Degene die beplast wordt kan het seksueel opwindend vinden omdat het een vorm van vernedering is (in dat geval valt urofilie onder masochisme). De persoon die op iemand unrineert kan dit seksueel opwindend vinden omdat het een heel machtig gevoel creëert (in dit geval heeft het meer te maken met overheersing en sadisme). Het kan natuurlijk ook gewoon voorkomen dat mensen erg opgewonden raken van urine, zonder een achterliggende gedachte.

“Over iemand heen plassen kan opwindend zijn omdat het een gevoel van macht geeft.”

Deze fetisj kent vele gradaties. Ook opgewonden raken van plas tot je nemen, iemand jouw plas zien drinken, plassen in het openbaar of anderen zien plassen zijn voorbeelden van urofilie.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

7 reacties

  1. Ik raak enorm opgewonden van de geur van gedragen vrouwelijk ondergoed.
    Vooral de mix van plas-, vaginageur en een parfum maakt me wild.

  2. Mijn vrouw en ik vinden het beide opwindend om beplast te worden en over de ander te plassen. Dit doen we dan onder de douche. Ze vindt het ook geil als ik in haar mond plas als ze me pijpt. Van mij mag ze tijdens het beffen in mijn mond plassen, ik krijg dan een behoorlijke erectie als haar plas dan over mijn buik en penis loopt. Soms denk ik dat we niet normaal zijn, maar het blijft opwindend.

    1. Hallo nou jullie zijn heel normaal hoor…heerlijk als je dat samen met je vrouw kan doen…ben jaloers haha gr hans

  3. Lekker, liefst loop ik heel de dag in een volle luier. Van tijd tot tijd doe ik de voorkant los, de geur van urine dringt dan door. De urinegeur welke de hele dag om mij heen hangt is voor mij een lust.

    1. Ik vind het heerlijk dat een vrouw me onder plast. Ook geil en dat doe ik ook ,is een vrouw laten pissen in een glas waarna ik het met een rietje opdrink. Ook best spannend een geurig ongewassen kut dat sterk naar urine ruikt. Daar word ik best geil van .Ik bef dan ook graag geurige kutjes waar het vrouwelijke aroma best aanwezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.584 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij dol op alles wat met Frankrijk te maken heeft? Ben jij dol op Parijs en snap je he-le-maal waarom dit de stad van de liefde is? Dan kan deze dildo in de vorm van de eiffeltoren niet ontbreken in jouw collectie. Overdag kun je hem gewoon…
1.584 keer bekeken