Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

hoe moet je vingeren
52.508 keer bekeken

10 meest voorkomende seks fantasieën die vrouwen hebben

15 juni 2022,

geschreven door

Elke vrouw heeft wel een seksuele fantasie, maar waar die over gaat houdt ze liever voor zichzelf. Dat weerhield onderzoekers er niet van om dit tot op de bodem uit te zoeken. In ‘The Journal of Sexual Medicine’ doen ze een boekje open over de seks fantasieën van vrouwen. Het is geen verrassing dat een romantische setting 9 van de 10 keer aanwezig is in de erotische droom van een vrouw. Toch zijn de 10 volgende fantasieën misschien wat minder voorspelbaar…

1. Seks in het openbaar

Er is iets spannends en ondeugends aan de gedachte dat je misschien wel betrapt wordt. En dat blijkt, want maar liefst 57,3% fantaseert over seks op een openbare plek. Daar blijft het niet bij, want een verbazingwekkende 81,7% fantaseert over een specifieke openbare plek, zoals het kantoor of een openbaar toilet.

2. Een trio hebben

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Althans, volgens 56,5% van de vrouwen. En dat snappen we maar al te goed; meer lichamen, meer aandacht en meer genot. Opvallend is wel dat een trio in fantasieën vaker uit vrouwen bestaat dan uit mannen. Bijna 37% van de vrouwen fantaseert over een trio met alleen vrouwen en bijna 31% van de vrouwen fantaseert over een trio met twee mannen.

“Opvallend is wel dat een trio in fantasieën vaker uit vrouwen bestaat dan uit mannen.”

3. De Dominant uithangen

Heren, ga er maar aanstaan. Bijna 47% van de vrouwen houdt ervan om in haar fantasieën het zweepje eens in handen te hebben. Spanken en bevelen geven zijn in deze fantasieën erg populair en we kunnen ons heel goed voorstellen waarom. Macht en controle zijn nou eenmaal razend opwindend.

4. Gedomineerd worden

Maar andersom geldt het ook. Een overweldigende 64,6% van de vrouwen fantaseert wel eens dat haar partner de touwtjes in handen neemt. De Fifty Shades of Grey reeks zou daar heel goed iets mee te maken kunnen hebben. Maar afgezien van de populariteit van de bekende films en boeken, kunnen wij ons voorstellen dat het verliezen van je controle ergens ook gewoon supersexy is.

“Een overweldigende 64,6% van de vrouwen fantaseert wel eens dat haar partner de touwtjes in handen neemt.”

5. Seks met een celebrity

Of dat nou Channing Tatum, Harry Styles of Pierce Brosnan is, celebrities zijn hoe dan ook populair als het om de spannende fantasieën van vrouwen gaat. Maar liefst 51,7% van de vrouwen laat wel eens een hete acteur, lekkere zanger of andere begeerlijke bekendheid toe in haar ‘slaapkamer’. En dat is eigenlijk best logisch, want zo nu en dan willen we ons allemaal speciaal voelen. Eerlijk is eerlijk: a celebrity does the job!

“Maar liefst 51,7% van de vrouwen laat wel eens een hete acteur, lekkere zanger of andere begeerlijke bekendheid toe in haar ‘slaapkamer’.”

6. Bedpret met een onbekende

Een heleboel vrouwen vrijen de sterren van de hemel met een totaal onbekende hunk. In hun fantasieën dan wel om precies te zijn. Of ze hem nou in hun gedachten mee naar huis nemen of gewoon ter plekke nemen. Bijna de helft van de vrouwen heeft deze fantasie wel eens. Logisch, want tja… geen verantwoordelijkheden, alleen genot en plezier.

7. Vastgebonden worden

Heel veel mensen zijn niet vies van een beetje BDSM, en vrouwen dus ook niet. Iets meer dan 50% van de vrouwen wordt in haar gedachten wel eens vastgebonden voor seks. En dat begrijpen wij maar al te goed. Want wat is er nou niet sexy aan een beetje kinky onderdanigheid en het uit handen geven van de controle?

“Iets meer dan 50% van de vrouwen wordt in haar gedachten wel eens vastgebonden voor seks.”

8. Lesbische seks

Zo’n 37% van de vrouwen fantaseert wel eens over seks met een vrouw. Ook vrouwen die 100% hetero zijn, maken zich schuldig aan deze fantasie. Het feit dat een vrouw zacht en teder is, zou daar zeker iets mee te maken kunnen hebben! Dat deze fantasie in de top 10 staat is eigenlijk helemaal niet gek. Lesbische seks staat namelijk ook in de top 10 van porno waar vrouwen het meest naar kijken.

9. Seks met een bekende

Wanneer je denkt dat vrouwen alleen fantaseren over hun eigen partner, dan heb je het mis. De buurman, een kennis, een vriend, de postbode; het komt allemaal voor in fantasieën van vrouwen. Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 66% van de vrouwen wel eens fantaseert over een bekende in haar bed. We laten in het midden of het nou de nieuwsgierigheid is of dat het de spanning van het vrijen met een ander is.

“Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 66% van de vrouwen wel eens fantaseert over een bekende in haar bed.”

10. Seks onder dwang

Een verkrachtingsfantasie willen we het niet noemen, maar we kunnen gerust zeggen dat veel vrouwen opgewonden worden van de gedachte dat een woest aantrekkelijke man letterlijk de kleren van hun lijf scheurt. Een kleine 30% van de vrouwen fantaseert wel eens dat ze seks heeft onder dwang. LET OP: fantaseren betekent níet hetzelfde als het daadwerkelijk willen! Het is echter wel fijn om te weten dat het in ieder geval niet raar is als jij zulke fantasieën hebt.

Heb jij als vrouw ook wel eens één of meerdere van deze sexy fantasieën? Vertel ons waar jij graag over fantaseert!

18 reacties

 1. Mijn sexfanasie gaat over de zus van mijn vrouw Sandra van 45 blond haar elke dag komt ze wel voor in mijn fantasie ook als ik met mijn vrouw sex heb ze moest is weten hoe vaak Ik over haar fantaseer mijn vrouw weet dat ik haar lekker vindt en haar zus Sandra weet dat ook en vroeg me pasgeleden of ik wel eens mastruberede en dacht aan haar toen ik vertelde dat ik veel over haar fantaseerde en me flink af trok op haar was ze naar huis toe gegaan en had haar kutje gevingert en het naar mij op gestuurd zo smerig lekker hoor het moet een keer gebeuren met haar dan is de spanning er af zij zou het zo graag willen maar ze wil haar zus niet kwetsen beetje jammer

 2. Fantaseren is zo lekker hoor ik fantaseer veel over de vriendin van mijn vrouw Anja van 42 bruin krullend haar als ze bij ons thuis is ga ik me lekker op zitten geilen op haar ga dan eerst naar bed toe en trek me af en fantaseer over anja Als mijn vrouw dan naar boven toe komt en naast me gaat liggen ben ik super geil en neuk mijn vrouw zo lang en dan nog fantaseer Ik dat anja bij ons in bed ligt moet wel uitkijken dat ik haar naam niet roep tijdens het neuken met mijn vrouw na afloop vraagt ze altijd aan mij of ik anja niet lekker vindt o nou is wel mooi maar meer ook niet moet ik haar vertellen dat ik over haar fantaseer anja wil wel een keer een trio met mijn vrouw en mij denk dat ik alles op tafel gooi bij mijn vrouw en dan zien we wel wat er gebeurt

 3. Ik heb een lekkere mooie vriendin Karin van 23 zwart kort haar sex is goed tussen ons en het is leuk en gezellig bij haar thuis alleen ik heb een probleem en dat is haar moeder iris van 59 blond kort haar cup d lekker stevig lichaam klikt goed tussen ons alleen ze is super smerig lekker en ze ziet er altijd heel mooi uit mijn vriendin weet dat ik haar lekker vindt de laatste tijd fantaseer Ik veel over haar tijdens de sex met mijn vriendin wordt te gek ze is al jaren weduwe en alleen staand zou zo graag een keer een trio met haar doen samen met haar dochter heb het al een keer met mijn vriendin over gehad maar die zou dat niet willen gisteren avond stond ze in de badkamer voor de spiegel in haar paarse doorzichtige slip aan en de deur stond op een kier en ik gluurde stiekem naar binnen toe ooooooomhhh wat was ze lekker zeg ik heb me af staan trekken op de gang en ze hoorde dat en kwam naar me toe en zij wat is dit nou ik vertelde mijn verhaal aan haar o echt waar zij ze zou ik graag willen hoor zij ze zij dat haar dochter niet zou willen o wat jammer nou zeg en ze kwam naar me toe en deed mijn broek uit en haalde mijn nog harde paal tevoorschijn en zij kom maar hier dan zal je even lekker pijpen ooh mmmmmhh kreunde ze mijn vriendin zat in de tuin te lezen en ik werd gepijpt door haar lekkere geile moeder o wat kon ze pijpen zeg ik heb haar toen vol sperma gespoten in haar mond en zij slikte alles door en ze zij volgende week als mijn dochter niet thuis is wil ik dat je me ga neuken hoor en ze ging weg wat nu

  1. Goedendag,

   Graag wilde ik even reageren
   Ieder heeft zijn eigen fantasie of meerdere, en uiteraard kun je deze zelf weer met andere situaties uitbreiden en op die manier levendig houden.

   Ik heb daar bv hele goede ervaringen mee. Het klinkt voor jullie misschien bijzonder . Ik hou het kort maar vind het zelf ook wel heel speciaal en schaam me er niet voor.
   Nu ongeveer 30 jaar ( !! ) geleden is het begonnen. Ik was toen 20. Zo om de twee weken kwam een nicht van mijn moeder langs , even bijkletsen.

   Ze was even oud als mijn moeder , net 50 . Grieta heette ze.
   Een groot deel van de familie was christelijk , niet overdreven , maar in doen en laten rustige in doen en laten rustige onopvallende mensen.

   Grieta en haar man gingen zelfs naar een nog iets meer stijvere kerk. Ik vond het dan ook best bijzonder dat juist Grieta een vlotte , vrolijke dame was.
   Grieta was echt een dame. Altijd deftig elegant gekleed. Mantelpakje , rokje en deftige schoentjes. Echt een madame .

   Haar stijl van kleding was ook wel logisch ..Ze had echt een prachtig figuur en dat wist ze. Haar gezicht en nek de charmante 50 + rimpeltjes maar lichaam en vooral benen als een mannequin van 25-30 jaar .
   Ik begon me dan ook steeds meer in haar te interesseren en wat ik anders bijna nooit deed , probeerde en ging ik als ze er was ik een reden had om ook in de woonkamer te zijn om haar gewoon wat beter te leren kennen.
   De gesprekken met mijn moeder waren altijd netjes en beleefd . Ik voel dingen altijd snel aan en merkte al snel dat Grieta wat ruimdenkender was.

   Ook kwamen bij mij bepaalde prikkels binnen via opmerkingen van haar. En toen ik voor de eerste keer , in een toevallige blik , goed zag hoe ze haar linkerbeen optilde en in een heel sensuele beweging op haar rechterknie bracht ….pff
   In dat korte moment zag ik nog iets wat ik alleen nog maar een paar keer in van die boekjes had gezien. Heel kort maar duidelijk zag ik 2 zwarte bandjes die aan haar kousen vast zaten naar boven liepen. Volgens mij had ze het niet gezien dat ik iets gezien had want zonder te kijken trok ze haar rok iets naar beneden. Ik wist de naam niet eens van die dingen… alleen in die boekjes .

   Die beide 2 momenten zijn toen onbewust als een plaatje in me gebleven en nooit meer weggegaan. Deze 2 momenten zijn natuurlijk het begin geweest van een fantasie van een heel andere orde als over meisjes van mijn leeftijd. Dit wond mij veel meer op , beetje eng en nieuw maar heel fijn , puur en vooral spannend .
   wat ik nog weet van die middag , dat ik zo opgewonden hiervan was meteen naar boven wilde , heb me ingehouden.

   Om een beetje naar het eind te schrijven , ik zou al mijn ervaringen die ik de jaren daarna heb gehad kunnen vertellen, dan ben ik een paar uur verder.

   Vanaf die dag had ik het beeld van haar waar ik op hoopte en eigenlijk ook wel in haar zag bevestigd gekregen. Deze lieve zorgzame nette en deftige dame heeft ook een ondeugende stoute kant. Dat wist zei ook wel van haarzelf en dit liet zij heel bewust , en met kleine maar heel subtiele lichaamstaal toevertrouwde. ( Deze conclusie heb ik pas veel later getrokken)

   En omdat ik haar stoute kant had gezien en accepteerde werd ze voor mij de vrouw voor spannende fantasien. Zij was voor mij ook de perfecte vrouw die in mijn fantasien paste. Een keurig nette elegante dame , die heel slim haar stoute erotische gevoelens en gedachten kon verbergen.
   In mijn fantasien ging ik dus situaties en locaties toevoegen die hier precies in pasten. Niet teveel en terugkerende maar weer met een andere aanleiding.
   – De eerste was in mijn ouderlijk huis , ouders op vakantie dus alleen met haar. ( denk vanwege vertrouwde omgeving )
   – De tweede , een bestaand bekend Hotel en Park , niet ver maar afgelegen met apartementjes. Deze hadden echt mooie rode chique kamers . 1 volle
   nacht geboekt. Ik ging dan alleen bij receptie betalen en sleutel halen. Zou beetje raar lijken ik 20 jaar , zij 50 in appartementje met 1
   tweepersoonsbed.. Ik had bewust 1 volle nacht geboekt .
   Ik wilde met haar standjes doen die ze thuis nog nooit had gedaan maar wel zeer naar verlangde. Ze had thuis een hele lieve man , maar deze dronk
   veel en stiekum. Dat was ook echt zo . Dat wisten we thuis , ze had dat zelf verteld . Zo wist ik ook dat ze iets tekort kwam , en dat zou ik haar die
   nacht oneindig veel geven.
   – Een derde was ook voor de hand liggend . Ze had mijn moeder meegevraagd voor weekendje naar Guernsey en ook al geboekt. mn moeder ging op
   laatst net mee, er was iets. Ik heb haar meteen s’middags gebeld om samen te gaan.
   Hier moest ik bij de receptie heel slim maar heus naar twee aparte bedden , omdat ik mijn moeder ( haha ) een weekendje uit had gegeven. Hier wel
   aan Rollenspel gedacht , maar nee dat was niet chique
   – een vierde was een onverwachte en ongepland vluggertje . Haar zoon woonde en nog steeds in Delft . daar ging ze wel eens heen. mijn broertje
   woonde toen in Rotterdam , toevallig was ze op de middag voor ik met de trein naar Rotterdam zou gaan en zei met haar auto alleen naar Delft .
   Dus zo tuften we die vrijdagmiddag van Groningen naar Delft.
   Niets voorgenomen gewoon rijden. Zij stuurde en ik zat dus voor het eerst naast haar in haar auto. Tijdje gezellig praten , maar in die kleine ruimte
   kon ik mijn ogen niet van haar mooie benen afhouden en door in de auto zat haar rok zo ver opgeschoven en ging dus lekker met mijn hand over
   haar , ze werd al snel nat en ik had een enorme stijve . We waren al op de Veluwe en Iets verderop zijn we een bos ingereden ver genoeg waar het stil
   was. Ik drukte haar tegen een boom , trok haar rok omhoog , schoof haar rood slipje opzij en heb haar zo keihard snel geneukt .. na 20 seconden
   spoot ik een enorme lading over haar heerlijke billen…

   ik ga er nu maar een eind aan breien , anders ga ik veel te lang door

   Toch wil ik nog even een paar zinnen schrijven ter afsluiting.

   Ik heb ( Tante ) ja Tante Grieta noemde ik haar dus van 1990 tot 2003 gekend . Helaas is ze in 2006 door een noodlottig ongeval op 66 jarige leeftijd overleden. Mijn fantasieën heb zeker tot 2000 regelmatig gebruikt. Ik schreef ze toen allemaal op . In 2000 heb ik mijn ex vrouw leren kennen en ja dan moet je dat stukje afsluiten . Eigenlijk ging dat goed , soms kwam iets terug maar het ging snel over. In 2010 zijn we gescheiden. Na een tijdje vond of zag ik iets wat me aan haar herinnerde . Uit respect wilde ik niet meer over haar fantaseren. eerlijk gezegd heb ik me zo af en toe wel eens laten gaan en gefantaseerd over haar zoals ze toen was. Gek genoeg voelde het niet schuldig en was het zoals toen.

   Goed ik kap er mee . Ik wilde mijn verhaal gewoon kwijt . Ik heb Tante Grieta altijd met Respect gezien en zo gehandeld. Ik ben nu ouder en wijzer omdat ik me nu een beetje in de psyche van de mens verdiep, probeer ik dit alles een beetje te begrijpen.
   Denk niet dat een verklaring zo heel moeilijk is.
   Financieel hadden wij een goede jeugd . Mijn ouders waren rechtvaardig maar conservatief . Toen Tante Grieta in beeld kwam , kwam er een vrouw binnen die zelfs kerkelijker was , maar met een frisse vrolijke attitude . Ik vond dat fijn en ja vond haar leuk .

   En sommige mensen hebben dat , maar Tante Grieta had een heel bijzondere sterke Erotische uitstraling . Als ik dicht bij haar zat voelde ik een sterke erotische spanning. Haar ogen straalden dat ook naar me uit. Dat en dan een prachtig gevormd lichaam zorgden voor een intense seksuele aantrekkingskracht .

   Uiteindelijk zijn we nooit met elkaar naar bed geweest . Een keer ben ik op een avond naar haar huis gelopen , ze was toen al 63 , ze was er niet. ben om het huis gelopen keek of er iets open stond , alles dicht. Als er iets open was , had ik zekers direct naar haar slaapkamer gegaan om haar ondergoed te zien en had zekers 1 slipje meegenomen.

   Soms vraag ik me nog af … Hoe zou het zijn geweest als we echt samen naar bed zouden zijn gegaan ,, zou het echt zo fijn zijn als in mijn fantasieën om misschien zelfs nog heftiger . Dan had het 2 kanten op kunnen gaan. Een teleurstelling en einde fantasie of een hartstochtelijke affaire voor misschien nog 5 jaar …

   Al met al heb ik van deze fantasieën geen spijt gehad , de gedachten waren fijn en voelden goed en zullen me nooit een schuldgevoel opleveren ..
   want daar hoef ik me met volle en fijne overtuiging geen zorgen over te maken , daar ik blij ben mijn geheim met iemand heb mogen en kunnen delen…
   En zo kan ik met het volgende mooie slot eindigen:

   Begin 2003 woonde ik samen met mijn latere ex- vrouw., die voor een 4 tal weken in het buitenland zat. Ik was alleen die 4 weken. Ik weet niet meer wat de aanleiding was maar het gaf mij een onrustig gevoel en ik kreeg de dringende behoefte Tante Grieta te bellen. Ik had geen huistelefoon , en mobiel had mijn vriendin mee. Vlakbij ons huis hadden we een telefooncel , een van de laatste groene PTT.
   Haar telefoonnummer had ik jaren geleden een keer op een papiertje geschreven die ik nog steeds in mijn portemonnee had .

   Ik belde trillend haar nummer en ging over en zo ging het toen… ” Met Grieta Meijer. Hallo Tante Grieta , met Arjan uit….. Alles goed ? Ja hoor zei ze , en met jou ook ? Ja … Ehh Tante Grieta .. …. is voor een paar weken weg om papieren te regelen .. Heb je misschien zin om vanavond langs te komen ?? Ohh … nee nu niet meer ( het was al 8 of 9 uur ) Toen kwam het er uit… Nou ik moet je eigenlijk iets vertellen …ohhh … Ja Ik heb fantasieën over en bij je … Ze klonk niet geschrokken en zei “Maar je hebt toch een mooie vrouw ? ” Dat klopt Tante .. maar die fantasiien zijn er al veel langer .. ” Ik had je moeder kunnen zijn… Ja dat weet ik tante .. maar ja iets in jou trekt me gewoon aan… MMM zei ze .. dat heb ik wel vaker gehoord ..

   Toen zei ze de volgende 2 zinnen achter elkaar ( en die heb ik tot nu nog altijd als een Open einde gezien )

   … Maar ik ga geen buitenechtelijke relatie aan… ( Gaf ze hier aan mij aan .. dat als ze toen geen relatie zou hebben… ze er wel open voor zou staan ???

   …. Maar je mag best een keer bij me komen en dan praten we er over……. ( .. Vond ze het idee misschien toch spannend … )

   Is goed Tante doe ik , dan bel ik je .. Fijne Avond nog Dag Arjan

   Dit zal ik dus nooit meer te weten komen , mijn eigen intuïtie zegt me bij het eerste . Tante was gelovig en ik geloof ook zeker dat ze dat uit overtuiging wel zo meent , echter weet ik achteraf dat deze 2e relatie van haar niet zo goed was en 2 maanden later beëindigt zou zijn.

   En bij de tweede : Was ze nieuwsgierig wat ik over haar fantaseerde en dan bij haar alleen thuis…

   het is klaar zo . Dag mensen en succes in de liefde

   ..

 4. Ik ben John 53 en mijn fantasie is om het een keer met 2 oude vrouwen 60+ sex te hebben zie soms van die vrouwen lopen zo lekker fantaseer dan dat ik bij een oude vrouw een klusje doe zo’n lekkere rijpe vrouw met blond haar als ik klaar ben met werken en ik krijg koffie van haar dan zit ook haar vriendin op de bank.allebei zijn ze 60+ en ze dan recht voor zijn raap tegen mij zeggen dat ze geil zijn en een beurt willen hebben van mij o lekker hoor ga tussen de dames zitten en ze gaan me dan om en om pijpen na een tijdje gaan alle kleren uit o die dames zo’n rijp lichaam en heerlijke ballen een behaarde kut en ik ze dan flink ga neuken Ik verlang er zo naar bij deze een oproep aan 2 vrouwen die het wel eens willen met mij grjohn

 5. Mijn sexfantasie is om een keer een trio met de zus van mijn vrouw te hebben owat is ze lekker zwart lang haar cup d 45 mijn vrouw wil dat niet heb haar het gevraagd als ik mijn vrouw ligt te neuken dan fantaseer Ik dat ze er bij komt liggen het wordt steeds erger trek me vaak af en fantaseer dan over haar lekkere zus wat nu grjohn

 6. Mijn fantasie? Al heel lang wil ik seks met een man, met een man, omdat ik ben Bi, ben biseksueel en wil met hem, en ja, hij met mij, seks hebben, elkaar in/bij 69 en dan daar, ja daar, je weet wel waar mijn lul en even verder, mijn anus, en ik bij hem, zijn lul en dat erg bijzondere ¨gaatje¨ waar bij ik voel wat ik doe en en voel wat hij doet, we zijn erg druk met elkaar, met elkaar, omdat wij beiden ook nog onze mond hebben en de geile lezer dezes fantasie, weet dat die beide monden erg prettig ¨passen¨ over elkaars lul.

 7. is het raar dat bijna geen van deze dingen (behalve 1 en 4) voor mij van toepassing is? een hoop mensen fantaseren bijvoorbeeld over een trio maar dat zou ik nooit van mijn leven willen. want ik heb een vriend en bij mij is ook echt dat er niemand aan ons mag zitten.

  1. Hi Lisa,
   Dat is helemaal niet raar! Iedereen heeft weer andere fantasieën. Misschien heb jij wel een hele spannende die helemaal niet in het rijtje staat? En je bent ook zeker niet de enige die niet aan een trio moet denken hoor 🙂

   1. Mijn sexfantasie vind ik eigenlijk niet normaal maar het blijft maar door mijn hoofd gaan heb een vriendin van 22 jaar wat moet ik doen oud haar moeder een gescheiden vrouw van 59 blond haar is zo super smerig lekker en weet dat ze al lang alleen staand is ik zou zo graag een keer een trio met haar doen trek me veel af en fantaseer over haar wordt te gek verlang naar haar rijpe kut

 8. zou iemand mij kunnen vertellen welke app je het beste kunt gebruiken voor het zoeken van een 3de persoon of koppel?

 9. Ik had met mijn ex man een echte bdsm relatie, waarbij ik de onderdanige was. Vooral in onze vrienden en kennissenkring kon dat nogal eens reacties of vragen oproepen. En die veelal geschokte reacties maakte het extra spannend. Zo lopen we op een dag in het centrum van een hele gezellige winkelstad, met zeker 7 of 8 stellen, als er in die groep iemand en weet heeft van onze levensstijl, en eigenlijk heel nieuwsgierig is, maar nu pas met vragen durft te stellen omdat ze zich in een groep veiliger voelt denk ik. Nou kun je daar op twee manieren mee omgaan: zulke vragen acuut afkappen met de belofte er een op een op terug te komen. Of je gaat in op alle vragen en geeft gewoon antwoord, maar dan komen er ook steeds meer vragen. Op een gegeven moment komt de opmerking dat de beste vriend van mijn man ooit eens in gezelschap heeft gezegd dat ik als onderdanige, alles doe wat mijn man mij opdraagt of vraagt. Maar dan ook echt alles, had hij erbij gezegd. Daarop antwoord ik bevestigend, maar voordat ik de kans kreeg uit te leggen dat daar en extreem goede afspraken over bestaan tussen mijn man en mij, maar ook dat ik blind erop vertrouw dat als hij mij iets opdraagt, dat ik dat dan ook veilig kan doen omdat mijn man mij goed in de gaten houdt en beschermd tegen gevaar of eventuele schade, brak er binnen ons clubje acuut een onderlinge discussie uit over hoe geloofwaardig dit verhaal eigenlijk was. Op een gegeven moment roept de echtgenoot van een van mijn vriendinnen, en natuurlijk die ene man die ik niet zo graag mag, maar helemaal accepteer als de keuze van een hele goede vriendin, dat er geen zak van gelooft. Mijn man laat zijn vrouw niet wegzetten als leugenaar, en mengt zich in de discussie. Eerst keek hij mij even aan, en Ik knik bijna onzichtbaar ja, omdat ik niet eens een half woord nodig had om te snappen waarom hij oogcontact zocht. Vooraf wilde mijn man even weten of ik zin had in deze uitdaging of niet. En ik voelde de prettige kriebels al in mijn buik. Mijn loopt naar de betreffende man toe, met de vraag hoezo geloof je haar niet? Daar had ie al niet echt antwoord op, maar hij wilde dan toch iets van bewijs zien. Daarop daagt mijn man hem uit iets te verzinnen. Verder als helemaal uitkleden kwam hij niet, wat mijn man en mij alleen maar deed glimlachen omdat deze zelfde meneer, wanner hij een paar drankjes op heeft, alleen nog maar seks en vrouwen bezig kan zijn. Maar goed, mijn man terug gelopen naar mij en kijkt me heel even streng aan en geeft mij daar ter plekke de opdracht me helemaal uit te kleden. Midden in het centrum van een stad. Op zaterdagmiddag, en voor de grote doorbraak van het internet winkelen. Ik verblik of verbloos niet, en begin me op mijn gemak uit te kleden. Je zult begrijpen dat er binnen een halve minuut een paar honderd mensen naar mijn stripact staat te kijken. Dat viel niet mee omdat ons eigen gezelschap in een halve cirkel om ons heen stond, maar er was nog genoeg te zien. Iedereen keek zijn ogen uit behalve mijn man. Die keek constant om ons heen. Ik had alleen mijn stringetje nog aan en mijn hakken, toen mijn man zei dat ik mijn bloesje weer aan moest trekken, want dat er politie kwam aangelopen. En toen kwam eigenlijk het grappigste deel van dit avontuur, namelijk de confrontatie met de politie. Door het publiek verwezen kwamen er acuut 2 agenten richting onze groep lopen. En ik sta daar tussen onze vrienden en kennissen met niet meer aan als een string, een paar hakken en een blouse dat net helemaal over mijn billen valt. Iedereen met een rood hoofd, behalve mijn man en ik. Die politieagent komt op mij afgelopen en vraagt of wij gezien hebben dat er hier een naakte vrouw stond die zich helemaal had uitgekleed. Ik kijk hem aan, inmiddels met mijn kleding over mijn arm hangend, en zeg doodleuk dat wij die niet gezien hebben. Dus mogen we doorlopen. Je kunt de hilariteit voorstellen toen we eenmaal weer buiten bereik van de betreffende agenten waren. Want werkelijk van alle kanten kwamen er agenten. Op de hoek zijn we op een terrasje gaan zitten om wat te drinken en na te praten. Pas toen hebben we goed uit kunnen leggen, dat dit ook geen dagelijks gebruik was voor ons, maar dat ons seksleven en eigenlijk ons hele leven er wel bij vaarde. Vergat mijn nog tegen mij te zeggen dat ik me weer aan mocht kleden, dus nadien nogeens anderhalf uur in mijn zeer schaarse outfit daar door de stad gelopen. Toen vroeg mijn beste vriendin of ik me vandaag helemaal niet meer aan ging kleden. Daar antwoordde ik naar waarheid op dat ik daarmee wachtte tot ik daar van mijn man weer opdracht voor kreeg. Uiteraard hoorde hij mijn opmerking en verontschuldigde zich zwaar, want hij was in zijn rol als meester ernstig tekort geschoten omdat hij dat was vergeten. Nooit heeft er iemand er in het openbaar iets over gevraagd. Wel zijn twee stellen op ontdekkingstocht gegaan in de wereld van bdsm, en daarover in privé vragen komen stellen. En die genieten er nu nog altijd van. Mijn man zijn een aantal jaren later gescheiden omdat ik zwaar verliefd werd op mijn huidige partner. Die ziet overigens helemaal niks in bdsm, en daar leg ik me bij neer. Maar je mag gerust weten dat ik nog regelmatig mis. Want het maakt je relatie intensiever en liefdevoller. En om nog een misverstand uit de were|d te helpen: Ik had als onderdanige een leven als een god in Frankrijk. Nog altijd denk ik met heel veel warme gevoelens terug aan mijn ex en ben hem dankbaar dat hij mij dit heeft bijgebracht. Mijn zelfvertrouwen dat ik nu in overvloed heb, kreeg ik toen we aan bdsm begonnen. En het heeft me zoveel kracht en vertrouwen gegeven, dat ervoor zorgde dat ik boven mijzelf uit kon stijgen en mijn gevoel blind kon volgen, toen ik bemerkte dat ik verliefd was en het geen bevlieging bleek te zijn. In goed waren we heel snel gescheiden. En beide zijn we wederom hartstikke gelukkig geworden met een nieuwe partner.

 10. Ben netjes getrouwd maar een trio lijkt mij wel een keer leuk (en van mijn vrouw mag 1 keertje vreemdgaan) dus dan maar beter gelijk goed doen:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.123 keer bekeken

Geschreven door

De nieuwste Star Wars film, ‘The Last Jedi’, is sinds afgelopen woensdag in de Nederlandse bioscopen te zien. Vlak voor het uitkomen van de film was de hype zo groot dat deze bijna letterlijk in de ruimte gevoeld kon worden. Het leuke van hypes i…
2.123 keer bekeken
1.706 keer bekeken

Geschreven door

Een cactus heeft eigenlijk best een erotisch uiterlijk. Niet zo heel gek dus, dat ‘dildo cactus’ een veel voorkomende naam is voor verschillende soorten lange, smalle cactussen. Toch weerhouden de stekels de meeste mensen ervan om er bovenop te gaan …
1.706 keer bekeken