door CheekyCharly

Bizarre seksfeitjes over dieren

25 juli 2020 door CheekyCharly

Soms kijk je naar dieren en dan denk je: ‘het zijn net mensen’. Na het lezen van dit artikel denk je daar waarschijnlijk heel anders over, want dieren zijn toch een partijtje gestoord als het aankomt op seks! Ongelofelijk, wat een beesten zijn het. Je zou verwachten dat wij bij EasyToys nergens meer van opkijken, nou think again!

1.  Kinky spinnenseks

Familie van de kruisspin, de Araneus pallidus, houdt van hele ruwe seks. Tijdens het paren hangt het achterlijf van het mannetje vlak bij de giftige kaken van het vrouwtje. Tijdens de daad bijt zij hem dood en eet hem op, terwijl ze nog seks hebben! Nou… Christian Gray lijkt een preuts lammetje bij dit verhaal.

2. Fake penis

Er is een klein groepje dieren waarbij ook het vrouwtje een penis heeft. Dat wist je vast nog niet, hè? Onder andere de vrouwtjes van de olifant en de hyena hebben zo’n penis. Omdat het eigenlijk een hele grote vagina is en geen ‘officiële’ penis wordt het een pseudo-penis genoemd. Bij deze dieren kan je dus niet aan het geslachtsdeel zien of het een mannetje of een vrouwtje is. Bij hyena’s worden de jongen zelfs geboren via de pseudo-penis! Je kan je voorstellen dat dit voor zowel moeder als jong geen pretje is. Helaas overleven veel hyena jongen de bevalling dan ook niet…

“De vrouwtjes van de olifant en de hyena hebben een pseudo-penis.”

3. Seks = life

Als vrouwelijke fretten loops zijn en niet gedekt worden gaan ze dood. Dit komt door aplastische anemie, een aandoening waarbij het beenmerg te weinig bloedcellen aanmaakt. Dit zorgt ervoor dat het frettenvrouwtje dit zonder medische ingreep niet overleeft. Vrij dramatisch en verdrietig dit.

4. Jij gaat nergens heen

Het schaatsenrijdermannetje (een klein insectje dat op het water leeft) heeft een paar voelsprieten ontwikkeld die hij in de ogen van het vrouwtje steekt tijdens de seks, om te voorkomen dat ze de benen neemt. Effe rustaaahg!

5. Slakken orgie

Wist je dat slakken tweeslachtig, oftewel hermafrodiet zijn? Dat wil zeggen dat ze een mannelijke én vrouwelijk geslachtsorganen hebben. Zo wordt paren wel erg makkelijk, want ze kunnen het met iedereen doen. En dat doen ze dan ook, want slakken zijn niet vies van een slijmerige orgie!

“Slakken hebben mannelijke én vrouwelijke geslachtsorganen.”

6. Inktvis Incognito

Er is een soort inktvis, waarbij het vrouwtje zich kan voordoen als een mannetje. Ze verandert dan haar kleur naar de kleur van de mannelijke variant van de soort. Op deze manier kan zij zich beschermen tegen ongewenst gedrag van opdringerige mannetjes. Wow. Just, wow…

7. Do it Yourself

De mannetjes van de Kaapse grondeekhoorn zijn hele geile beestjes die zichzelf regelmatig oraal verwennen. Ze hebben dan in verhouding ook een erg grote penis. Eerlijk antwoorden: als het kon, zou jij jezelf dan oraal bevredigen?

8. Één keer, nooit meer

Het vrouwtje van de waterjuffer, een soort libelle, is niet zo dol op seks. Gelukkig heeft zij een héél handig orgaan. Dit orgaan slaat het sperma na één keer seks op voor de rest van haar leven! Als ze dan vruchtbaar is en wil voortplanten, heeft ze het sperma gewoon al bij zich. Nou, dat is handig.

Welk feitje vond jij het meest bizar?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Bizarre seksfeitjes over dieren

  • Christian Grey is sowiezo een beetje een gestoord lammetje met de gevaarlijke en storende relatie die hij maakt. Groot sm fan hier, maar Anastasia heeft geen idee hoe gevaarlijk hun relatie is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid