Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.763 keer bekeken

Wanneer deep throaten jou niet diep genoeg kan

10 augustus 2018,

geschreven door

De befaamde Fleshlight kennen we allemaal inmiddels wel. Hartstikke leuk natuurlijk, zo’n masturbator die op een porno pussy lijkt. Maar wat nou als je de doorsnee masturbators wel zo’n beetje hebt uitgespeeld? Dan is het tijd voor een stapje verder! Zoals bijvoorbeeld deze geweldige Fuck your Face masturbator!
fuck my face

Fuck my face

Kan het Deep Throaten voor jou niet diep genoeg? Geef je jouw vriendin graag eens een klap in haar gezicht terwijl ze je pijpt, maar is ze hier niet zo over te spreken? Wil je weten hoe het voelt om de luchtpijp te penetreren? Dan is dit hét speeltje voor jou. Deze masturbator biedt jou al deze ervaringen, op een compleet vrouw-vriendelijke manier.

De Fuck my Face masturbator is voorzien van een prachtige bos haar én echt knipperende ogen. Ook kun je de masturbator gemakkelijk aan een vlak oppervlak bevestigen. Bijvoorbeeld aan de muur van de badkamer. De keel van de Fuck my Face is lekker diep, zodat je de echte deep throat ervaring kan beleven. Een geweldige masturbaror dus! Het enige puntje van kritiek wat wij hebben, is de naam. Fuck my Face is niet echt een naam die tot de verbeelding spreekt. Wij dachten meer aan ‘Aafke’, of ‘Sabrina’. Wanneer je iemand gaat face-fucken, dan moet je minstens elkaars voornamen kennen toch?

fuck my face

Een masturbator die je niet rond moet laten slingeren

Het is natuurlijk wel wat luguber, zo’n hoofd. Daarom lijkt het ons verstandig om deze masturbator na gebruik goed op te bergen. Laat hem dus niet na een potje masturberen in de douche hangen. Tenzij je jouw huisgenoten de stuipen op het lijf wil jagen. Dit seksspeeltje kan je wel gebruiken voor briljant kattenkwaad. Zet hem bijvoorbeeld eens in de koelkast, à la ‘The Voices’

fuck my face

Kies jouw favoriet

De Fuck my Face is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De blonde versie die we in dit artikel laten zien en een brunette. Je kan dus zelfs kiezen, zodat dit popje helemaal naar jouw smaak is. Heb jij al een naam verzonnen voor jouw nieuwe favoriete masturbator?

Staat deze masturbator al op jouw verlanglijstje?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.701 keer bekeken

Geschreven door

Heb jij even genoeg van je huidige sextoys en ben je wel toe aan iets nieuws? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij hebben namelijk weer een boel nieuwe producten aan onze webshop toegevoegd. Wij lichten onze persoonlijke favorieten graag aan je to…
3.701 keer bekeken