It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

983 keer bekeken

Keraunofilie: seksuele opwinding door bliksem

11 september 2020,

geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is het de beurt aan keraunofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

keraunofilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken door bliksem.

Veel mensen zijn bang voor onweer, maar er zijn ook mensen die juist intens genieten van dit vaak spectaculaire natuurfenomeen. Ga jij meteen naar buiten of ren je naar het raam bij de eerste tekenen van een onweersbui? Dan heb jij misschien wel een fetish voor bliksem. Mensen met keraunofilie (ceraunophilia in het Engels) vinden bliksem prachtig om te zien en worden seksueel opgewonden van de felle lichtstralen. Ze kunnen zichzelf helemaal verliezen in de pracht en praal van het felle licht en de unieke patronen die de bliksemstralen in de lucht tekenen. Keraunofilie is redelijk ongevaarlijk (zolang je niet in een open veld gaat staan als het dondert en bliksemt uiteraard) en komt vaker voor dan je denkt, dus wees niet bang om optimaal te genieten wanneer de eerstvolgende onweersbui zich aandient!

Herken jij jezelf in deze bliksemfetisj of ben je altijd opgelucht als de onweersbui weer voorbij is?

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.697 keer bekeken

Geschreven door

Wie wordt er nou niet vrolijk van unicorns? Wij in ieder geval wel! Denkend aan deze vrolijke mythische wezens wanen we onszelf in een wereld vol roze wolken, regenbogen, hartjes en snoepgoed. Met het volgende seksspeeltje blijf je ook met de ogen op…
1.697 keer bekeken