NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.080 keer bekeken

10 swingende nummers over one night stands!

19 mei 2022,

geschreven door

Heb jij weleens een avontuurtje? Misschien is het een perfecte nacht en hoop je stiekem wel op meer, of ben je juist opgelucht dat hij/zij al vertrokken is wanneer je wakker wordt. Of je er nu dol op bent of er niks meer van moet hebben, one night stands laten altijd een indruk op ons achter. Welke hit past het best bij jouw ervaring?

Avicii – Lonely Together (feat. Rita Ora)

Dit nummer gaat over de tweestrijdige gevoelens van Rita. Op een dronken avond wil ze een gebroken relatie opnieuw aangaan, maar ze weet dat het niet kan, omdat er geen romantische gevoelens zijn. Toch wil ze graag een one night stand om haar eenzaamheid tegen te gaan.

AC/DC – You Shook Me All Night Long

Ongetwijfeld dat je deze klassieker weleens gehoord hebt! Dit nummer is niet alleen één van AC/DC’s grootste hits, het is ook het eerste nummer dat geschreven is door Brian Johnson. Wanneer Bon Scott kwam te overlijden in 1980, nam Brian de rol van lead zanger van hem over.

Train – Drive By

Heb jij weleens het gevoel gehad dat het meer had moeten zijn dan die ene spannende avond? Dan zul je jezelf herkennen in ‘Drive By’ van Train. In dit nummer betuigt zanger Pat Monahan dat zijn liefde voor haar veel meer betekent dan hij destijds over kon brengen.

Carrie Underwood – Last Name

Soms gaat het allemaal zo snel op een avond, dat je je stiekem een beetje schaamt! Met ‘Last Name’ combineert Carrie haar countrystijl met popmuziek, en vertelt over een avond waarop ze zich (door de drank) iets teveel mee liet slepen. De nacht die volgt loopt een beetje uit de hand…

Sam Smith – Stay With Me

Ook ‘Stay With Me’ gaat over een sterk verlangen naar een relatie, na een one night stand. Ondanks dat het niet iets romantisch kan zijn, wil Sam graag dat deze persoon blijft, om te helpen het verlangen te stillen. Kun jij je dit gevoel ook herinneren?

 Rod Stewart – Do Ya Think I’m Sexy

‘Do Ya Think I’m Sexy’: een soort parodie op disco die niet ver weg klinkt van Saturday Night Fever van de Bee Gees. Maar dat maakt dit nummer niets minder catchy! In de club ontmoeten een man en een vrouw elkaar. Eerst is het nog spannend, maar toch gaat zij met hem mee naar huis…

Daft Punk – Get Lucky (feat. Pharrell Williams & Nile Rodgers)

Als het gaat om one night stands, is ‘Get Lucky’ van Daft Punk natuurlijk een no-brainer. Wil jij in de stemming komen voor een spannende avond uit, dan is dit de track voor jou! Het nummer vat de boodschap van het overkoepelende album ‘Random Access Memories’ ook nog eens mooi samen.

Fall Out Boy – Thnks fr th Mmrs

Soms werkt een relatie niet meer op romantisch vlak, maar wil je toch nog seks, ongeacht hoe oppervlakkig. Dit is waar ‘Thnks fr th Mmrs’ over gaat. Herinner jij je die bizarre videoclip met de chimpansees nog? Thanks for the memories, Fall Out Boy!

Ed Sheeran – One Night

Heb jij op reis weleens iemand ontmoet waar je echt wat voor voelt? Dan weet je hoe lastig dat kan zijn. In ‘One Night’ deelt Ed Sheeran hoe hij hiermee worstelt, omdat hij als muzikant altijd onderweg is. Hij probeert zichzelf te overtuigen om zijn gevoelens met haar te delen.

Calvin Harris – Blame (feat. John Newman)

Het nummer ‘Blame’ gaat over iemand die zich door zijn verlangen mee laat slepen en met een ander naar bed gaat. Hij voelt zich natuurlijk schuldig, maar heeft moeite om te bekennen dat hij een fout is begaan. Hopelijk heb je dit niet meegemaakt!

Wat is jouw favoriete track uit onze lijst? Of heb jij nog een betere suggestie?

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.030 keer bekeken

Geschreven door

Het idee van een one night stand is natuurlijk prachtig. Een wilde nacht beleven met een wildvreemde om deze vervolgens nooit meer te zien. In de praktijk gaat het vaak ietsje anders. Denk aan legendarische katers, teleurstelling en chlamydia. Wil ji…
2.030 keer bekeken