Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

9.836 keer bekeken

Erotische beurzen en feesten van 2020 voor op je bucketlist!

15 december 2019,

geschreven door

Staat het bezoeken van een erotische beurs of een kinky feestje op jouw bucketlist dit jaar? Of zijn erotische beurzen jou niet vreemd en ben jij op iedere beurs en erotisch feestje te vinden? Pak in ieder geval je agenda er bij en leg onderstaande data vast. Toevallig op reis? Ook daar hebben we aan gedacht! Check in dit blog alle erotische beurzen en feesten die een bezoekje waard zijn!

Inhoud van dit artikel

Erotische beurzen van 2020

Loversland

Bobbi Eden’s Loverland zag het licht in 2017. Een relatief jonge erotische beurs, maar nu al een ware hit. Loversland biedt jou drie dagen lang een erotisch spektakel aan waar je verschillende pikante dingen tegen zal komen. Diverse standhouders stallen hun erotische producten uit, je kan spannende workshops volgen en genieten van verschillende live shows. Of je nou een ervaren bezoeker of juist nieuw bent in de wereld der erotische beurzen: Loversland is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats op 25-27 september 2020 in de IJsselhalen van Zwolle.

Tantra Festival Amsterdam 2020

In verband met het coronavirus is het Tantra Festival Amsterdam verplaatst naar april 2021.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar tantra? Of ben je inmiddels een ervaren tantrica? Dan is het Tantra Festival Amsterdam absoluut een bezoekje waard. Tijdens deze driedaagse beleving kan je verschillende tantrische workshops volgen en bovendien een tof feest meepakken op de zaterdagavond. Hoewel veel mensen tantra linken aan seks, draait het bij tantra om veel meer dan louter (seksuele) energie. Het doel van dit festival is namelijk om in contact te komen met jezelf en met anderen.

Tantra Festival Amsterdam vindt plaats op 24-26 juli 2020, Mirror Centre Amsterdam

Erotica Body & Beauty, België

Ook onze zuiderburen bieden genoeg erotisch entertainment aan. De Erotica Body & Beauty Beurs is dé erotiekbeurs van België, die op vier verschillende plaatsen neerstrijkt. Tijdens Erotica Body & Beauty kom je verschillende live acts en hete attracties tegen. Zo kan je een bezoekje brengen aan het Swingerscafé, maar kan je ook onder toeziend oog deelnemen aan verschillende BDSM shows.

  • 16-18 oktober 2020, Nekkerhal, Mechelen
  • 13-15 november 2020, Ethias Arena, Hasselt
  • 12-14 februari 2021, Antwerp Expo, Antwerpen
  • 5-7 maart 2021, Flanders Expo, Gent

VENUS Berlin, Duitsland

In verband met het coronavirus is VENUS verplaatst naar oktober 2021.

Al ruim 20 jaar is VENUS Berlin een waar begrip onder de erotische beurzen. Hier tref je meer dan 250 stands uit wel 40 verschillende landen aan, waar jij kennis maakt met de nieuwste trends in lingerie- en sextoyland, de meest kinky fetisj kleding en allerlei andere spannende producten. Geniet van prikkelende live optredens of breng een bezoek  aan de Kinky Area.

VENUS Berlin vindt plaats op 22-25 oktober 2020, Messe Berlijn

Benieuwd naar nog meer fetisj beurzen in Duitsland? Neem dan eens een kijkje op de website van BoFeWo, een bondage- en sm erotiekbeurs en Folsom Europe, het grootste gay fetisj event van Europa.

EroSexpo, Frankrijk

Ook Frankrijk biedt op erotisch vlak genoeg entertainment aan. In verschillende steden strijkt de erotiekbeurs EroSexpo neer, waar je diverse prikkelende live acts kan bewonderen, waaronder SM-shows. Je kan daarnaast meedoen aan erotische competities, zoals een striptease-wedstrijd en spannende aankopen doen bij de vele standhouders.

  • Le Mans: 19 en 20 oktober 2020
  • Rouen: 2 en 3 november 2020
  • Toulouse: 7 en 8 november 2020
  • Reims: 16 en 17 november 2020
  • Brest: 23 en 24 november 2020

Erots 2020, Letland

Erots is het grootste erotische evenement van de Baltische Staten. Hier tref je verschillende stands met erotische producten. Natuurlijk kan je genieten van diverse shows, zoals strip-acts en BDSM-optredens. Daarnaast kan je als bezoeker ook zelf deelnemen aan role-playing games! Wat wil je als bezoeker nog meer? Erots 2020 vond plaats op 21 en 22 februari in Riga, Letland.

Een trip naar Centraal-Europa op de planning? Overweeg dan om de grootste erotiekbeurs van die regio te bezoeken: Erofest. Naast het gebruikelijke erotische aanbod, kan je op Erofest kennis maken met de nieuwste modetrends en in de wereld van (erotische) plastische chirurgie duiken. Erofest is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren beursbezoeker. Het vindt plaats op 4 en 5 december 2020 in Praag.

Erotische feesten in 2020

Wasteland

Misschien wel het meest bekende erotische feest van Nederland: Wasteland. Al ruim 20 jaar staat dit event als een huis, waar jij gegarandeerd ondeugende dingen tegen gaat komen. Om binnen te komen geldt een strikte dresscode: een jeans is uit den boze. De eerstvolgende editie van Wasteland vindt plaats op 28 november 2020.

Crazyland

Ook de events van Crazyland bieden jou al zeker 15 jaar erotisch plezier. Crazyland barst van de meest spannende en sexy optredens, terwijl er een gemoedelijke sfeer heerst. Hoewel ook hier een strikte dresscode geldt, is het feest zeer geschikt om heen te gaan zodat jij jezelf helemaal kan laten gaan en zijn wie jij wil zijn.

Wegens de COVID-19 uitbraak is Crazy Wonderland | The Magial Journey verplaatst naar 17 juli 2021.

Toxic

Zin in een verleidend en prikkelend feestje? Dan is Toxic the place to be! Waan je in je mooiste fetisj outfit en voel je vrij. Wie of wat je ook bent, Toxic omarmt iedere gewoonte, gevoelens, voorliefdes en fetisjen. Er zijn diverse areas te vinden, waar telkens een unieke sfeer heerst. Daarnaast zijn er verschillende ruimten om te relaxen, je terug te trekken of samen te spelen. Toxic vindt plaats op 31 december 2020.

Boudoir Bizarre

Als je helemaal weg bent van de old school fetish-feesten, dan is Boudoir Bizarre het event om in je agenda te zetten. Boudoir Bizarre opent haar deuren voor alle BDSM’ers, fetisjisten, swingers etc. Wat jouw seksualiteit of geaardheid ook is: bij Boudoir Bizarre mag je zijn wie je bent. Hier tref je diverse fetisj en BDSM shows en ruimten met de meest toffe sounds.

Overige erotische feesten om niet te missen

Welke erotische beurzen en feesten heb jij al genoteerd in je agenda?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

31.421 keer bekeken

Geschreven door

Geïnteresseerd in een trio, maar geen idee waar je de geschikte persoon vindt? Of weet je gewoonweg niet zeker hoe je er een prettige ervaring van maakt? Geen zorgen, je bent niet de enige die met deze spannende vragen rondloopt! Daarom hebben we 6 …
31.421 keer bekeken