Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

78.958 keer bekeken

Dit is waarom je vanavond nog de reverse cowgirl moet doen!

23 februari 2021,

geschreven door

Het reverse cowgirl seks standje kan om verschillende redenen uiterst plezierig zijn voor vrouwen: de positie is perfect voor clitoris stimulatie en laat haar het ritme en tempo bepalen. Het is ook een kans om je als vrouw superkrachtig en in control te voelen, terwijl je partner tegelijkertijd van een prachtig uitzicht geniet. Dit standje mag zeker niet ontbreken in jullie repertoire!

Reverse cowgirl positie

De meeste mensen zullen de gewone cowgirl positie wel kennen. Hier zit de vrouw bovenop, met de ogen naar haar partner gericht. Dit wordt ook wel het amazone standje genoemd.

Bij het reverse cowgirl standje zit je als vrouw ook bovenop, maar kijken jullie beide in dezelfde richting. De vrouw laat zich bij dit standje op de man zakken en bepaalt het tempo en het ritme. De man kan eventueel een beetje meehelpen door zijn bekken naar boven te duwen.

“De vrouw laat zich bij de reverse cowgirl op de man zakken en bepaalt het tempo en het ritme.”

De voordelen:

  • Het reverse cowgirl standje is er eentje die eigenlijk niet in je seksrepertoire mag ontbreken. Niet alleen geeft het de man een fantastisch uitzicht, ook als vrouw kom je behoorlijk aan je trekken met dit seksstandje. Het standje stelt de vrouw in staat de volledige controle te nemen. Zij bepaalt het ritme en tempo tijdens dit standje. Zij kan zo volledig gehoor te geven aan haar seksuele verlangens.
  • Nog een bijkomend voordeel is dat de man diep kan penetreren bij dit standje. De reverse cowgirl stimuleert daarnaast ook de G-spot. Doordat je zelf de controle hebt over de mate van stimulatie is het makkelijker om als vrouw tot een orgasme te komen.
  • Mannen vinden het daarnaast ook wel prettig wanneer jij een keer de leiding hebt. Zij kunnen rustig achterover leunen terwijl ze jouw kont vrolijk heen en weer zien gaan.
  • Sommige vrouwen vinden het een nadeel dat de man met dit standje niet bij de clitoris van zijn partner kan komen. Maar laten we wel wezen, de clitoris is misschien wel beter af wanneer deze door de vrouw zelf wordt gestimuleerd Mocht je als vrouw nog een hand overhebben, dan kan je vanuit deze positie ook erg goed de ballen van je partner stimuleren!
  • Voor een one night stand is de reverse cowgirl ook erg geschikt! Waarom? Je hebt bij dit standje geen oogcontact, waardoor het standje een stuk minder intiem is dan bijvoorbeeld de missionairs positie.

Sextoys combineren met Reverse Cowgirl

Wil je jouw partner nog meer van het uitzicht laten genieten? Met een sierlijke buttplug met diamant laat je jouw billen nog meer stralen. De metalen buttplug is daarnaast erg geschikt voor temperature play. Metaal laat zich namelijk eenvoudig afkoelen of opwarmen en houdt de de temperatuur goed vast. Wanneer je huid in aanraking komt met een koud of heet object worden de zenuwuiteinden extra getriggerd.

Omdat de vrouw tijdens dit standje beide handen vrij heeft, kan ze haar clitoris tijdens de penetratie eenvoudig stimuleren met behulp van een mini vibrator.

Wat zijn jouw ervaringen met de reverse cowgirl? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

429 keer bekeken

Geschreven door

Blue Diamond condooms zijn condooms die ervoor zorgen dat je erectie sterker en harder wordt. Wil je intiemere seks? Gebruik dan de Blue Diamond condooms, dit geeft voor beide een meer intense ervaring! Nieuwsgierig naar dit condoom? Bestel Blue Diam…
429 keer bekeken