Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

28.438 keer bekeken

De 10 beste standjes voor mensen die graag kijken

14 juni 2020,

geschreven door

De meningen zijn verdeeld; licht aan of licht uit tijdens een vrijpartij? Sex in het donker kan erg spannend zijn, maar hoe opwindend is het om die seksgod(in) van je in actie te zien?  Trek die kleren maar van elkaars lijf, want in dit artikel zetten we alle standjes op een rij waarbij je een goed zicht hebt op je sekspartner. 

Hoor jij bij de groep mensen die graag kijkt tijdens de seks? Ga er dan maar even goed voor zitten (of liggen), want wij hebben de 10 beste standjes voor je op een rij gezet.

Feit! Maar liefst 60% van de mensen heeft liever seks in het licht dan in het donker.

De Lapdance

lapdance

Bij dit standje kijk je elkaar in de ogen aan, waardoor het een heel intiem standje is. De man neemt plaats op een stoel of op de rand van het bed, terwijl de vrouw op zijn schoot gaat zitten en beide armen en benen om hem heen slaat. De man kan de vrouw verder ondersteunen door haar billen vast te pakken en deze omhoog en omlaag te liften.

De Lotus

lotus

De man gaat voor dit standje in kleermakerszit zitten. De vrouw neemt vervolgens plaatst in zijn schoot, met haar gezicht naar haar partner gericht. Met haar benen om de man heen, beweegt ze vervolgens naar voren en achteren. Doordat ze haar benen om de man heen heeft, wordt het mogelijk om diep te penetreren. Ook bij dit standje kunnen jullie elkaar in de ogen te kijken en kunnen ook andere erogene zones gelijktijdig gestimuleerd worden.

De Drilboor

lotus

Kijken wil je, kijken zal je! Bij de Drilboor kan je elkaar diep in de ogen kijken, maar jullie hebben ook beide goed zicht op hoe de man penetreert. Dit is misschien niet het makkelijkste seksstandje om te doen, maar wel een leuke voor de afwisseling! Zij ligt op haar rug met haar enkels aan beide kanten van haar hoofd. De man hangt boven haar en squat als het ware op en neer.

De Krakeling

de krakeling

Bij de Krakeling gaat de vrouw op haar zij liggen. De man schuift over haar onderste been heen, terwijl zij haar andere been om zijn lichaam klemt. Jullie zijn op deze manier, net als een krakeling, in elkaar verweven en kunnen elkaar tijdens de penetratie blijven aankijken. Hij kan diep penetreren, terwijl haar G-spot alle aandacht krijgt.

The Up and Over

 

lapdance

Missionaris zal nooit meer hetzelfde zijn. The Up and Over wordt jullie nieuwe favoriete standje. Ga als vrouw op je rug liggen, stop een kussen onder je billen, steek je heupen in de lucht en breng je benen naar je schouders. Je knieën zijn ongeveer ter hoogte van je borsten. Op deze manier kan jouw partner makkelijk bij je vagina en kan hij nog dieper penetreren. Beschouw dit als een opwarming want je maakt jezelf warm voor een intens orgasme. Zodra je het gevoel krijgt dat dit standje iets voor je doet, doe je je benen naar beneden. Je partner ligt nog steeds bovenop en steekt zijn bekken wat omhoog zodat zijn penis jouw gevoelige plekje raakt. Laat hem tegen je G-spot stoten totdat je een orgasme krijgt.

Aquarius

lapdance
Begin in de missionarispositie. De man zit rechtop op zijn enkels en zijn knieën zijn gespreid. Terwijl de vrouw op haar rug ligt, legt ze haar voeten plat op het bed en beweegt de heupen omhoog, zodat je een soort bruggetje maakt. Dit standje zorgt voor diepe stimulatie, een lekker gevoel van volheid en is daarnaast ook nog eens de perfecte hoek voor stimulatie van de G-spot. Voor de man is het in deze houding ook makkelijk om de clitoris met zijn vingers te stimuleren.

Oogcontact

lapdanceDe naam zegt het al, tijdens dit standje maak je oogcontact met je partner terwijl je jezelf bevredigt. Dit standje is daarom misschien nog wel een stuk spannender dan bovenstaande, maar zeker niet minder opwindend! Een van de meest kwetsbare dingen die je samen kunt doen, is elkaar recht aankijken terwijl je aan het masturberen bent. Stimuleer jezelf zoals je in je eentje zou doen en houd je vooral niet in.

Spread Eagle

lapdanceDe vrouw ligt op haar rug en brengt haar benen richting de schouders. De benen kan je tegenhouden door de handen achter de knieën te houden. De man komt vanaf bovenaf tussen de benen liggen en gebruikt zijn handen om in balans te blijven. Dit standje is daarnaast ook geschikt voor anale stimulatie. Dit seksstandje heeft veel weg van de traditionele missionaris, maar de bekken van je partner liggen bij dit standje iets hoger dan normaal. Dit biedt hem de mogelijkheid om diep te penetreren.

De Missionaris

lapdance

De missionaris kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Maak het missionaris standje ietsjes spannender door een seksspeeltje erbij te betrekken. Een vibrerende cockring is een uitstekende keuze en geeft jullie allebei een extra boost, maar je kunt bijvoorbeeld ook een mini vibrator gebruiken om de clitoris tijdens het missionaris standje te stimuleren.

Cowgirl

lapdance

De laatste, maar zeker niet de minste! Dit is waarschijnlijk het meest klassieke standje waarbij de vrouw bovenop zit. Laat je partner plat op het bed liggen en klim bovenop hem.. Klem je benen om het middel van je partner, zodat je met één been aan beide kanten van zijn lichaam zit. Ga zo rechtop mogelijk zitten. Het standje werkt het best wanneer je op je knieën kunt rusten.

Wat is jouw favoriete standje?

1 reactie

  1. Mijn favo standje is cowgirl. De macht die mijn vrouw dan uitstraalt, het zicht op haar fantastische body, de overgave, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.461 keer bekeken

Geschreven door

Wij zijn het er allemaal over eens; de Nederlandse zomer kan beter én heter. De temperaturen hebben wij helaas niet in de hand, maar gedurende de zomer kunnen wij zeker wel voor hete momenten door de speakers zorgen. Samen met jullie hebben wij deze…
2.461 keer bekeken