door SassySue

Deze standjes geven je gegarandeerd een orgasme

18 oktober 2017 door SassySue

Lukt het niet om klaar te komen tijdens de daad? Geen paniek! Er zijn gelukkig voldoende manieren om je kans tot een explosief orgasme te verhogen. Deze standjes moet je absoluut proberen om tot een ongekend hoogtepunt te komen.

1. The Up and Over

up and over

Missionaris zal nooit meer hetzelfde zijn. The Up and Over wordt jullie nieuwe favoriete standje. Ga op je rug liggen, stop een kussen onder je kont, steek je heupen in de lucht en breng je benen naar je schouders. Je knieën zijn ongeveer ter hoogte van je borsten. Op deze manier kan jouw partner makkelijk bij je vagina en kan hij nog dieper penetreren; een voordeel voor jullie beiden.

Beschouw dit als een opwarming want je maakt jezelf warm voor een intenser orgasme. Zodra je het gevoel krijgt dat dit standje iets voor je doet, doe je je benen naar beneden. Je partner ligt nog steeds bovenop en steekt zijn bekken wat omhoog zodat zijn penis jouw gevoelige plekje raakt. Laat hem tegen je G-spot stoten totdat je een orgasme krijgt.

2. Flat Doggy

flat doggy

Doggystyle is heter dan heet maar om tot een orgasme te komen moet je deze positie een beetje aanpassen. Ga op je buik liggen en steek je kont lichtjes omhoog zodat hij bij jou naar binnen kan gaan. Je partner kan zijn handen in een push-up positie houden maar hij kan ook bovenop je gaan liggen.

Deze positie zorgt voor meer wrijving wanneer hij in en uit je beweegt en op deze manier kun je ook je clitoris zachtjes tegen het bed wrijven. Yeeh, voor dubbele stimulatie! Het standje mag er dan uitzien alsof er een zak zout op bed ligt, maar het resultaat is er niet minder om.

3. The Lusty Leg Wrap

leg wrap

Met al dat gekronkel in gekke posities kan seks soms meer lijken op een cardio work-out in de sportschool dan iets waar je ontspannend van kunt genieten. Daarom is het belangrijk om ten minste één ontspannend seksstandje in je repertoire te hebben. En natuurlijk eentje waar je gegarandeerd een orgasme van krijgt. Dat is de Lusty Leg Wrap. Jij gaat op je rug liggen en hij ligt op zijn zij tussen jouw benen in en met zijn gezicht naar jou toe gericht.

Zijn bovenlichaam ligt naast het jouwe (nog steeds op zijn zij) en hij steunt op zijn onderste arm die onder jouw nek ligt. Jij klemt jouw benen om de zijne als een soort brug. Laat hem dan voorzichtig bij je naar binnen glijden. Dit standje is ideaal als het lang duurt voordat je tot een climax komt. Voor meer stimulatie kun je jezelf aanraken of je partner kan zijn vrije hand gebruiken om je tepels te stimuleren.

4. Italiaanse kroonluchter

italiaanse kroonluchter

Wanneer de vrouw bovenop gaat, dan wordt er meestal sneller een orgasme bereikt. Dat komt omdat je zelf het tempo en de diepte kan bepalen, maar ook omdat je makkelijk toegang hebt tot je clitoris. Wist je dat je nog eenvoudiger tot een orgasme kan komen door je 180 graden te draaien? Draai je om zodat je zicht hebt op zijn voeten, je zit dus in de reverse cowgirl positie.

Maak dit standje nog sensationeler door je benen tegen elkaar aan te houden, in plaats van zijlings langs zijn benen. Zo wordt je vagina wat strakker, je voelt nog meer én je clitoris wordt ook nog eens extra gestimuleerd. Dat zorgt uiteraard voor een explosief orgasme!

5. Tafelblad

tafelblad

Soms kan verandering van omgeving helpen bij het bereiken van een orgasme. Verruil de slaapkamer eens voor de keuken. Je hebt een keukentafel nodig die tot de heup van je partner komt. Ga op de tafel liggen met je kont langs de rand. Je lief komt bij je naar binnen terwijl hij tussen je benen staat en je heupen vasthoudt. Je kunt je voeten op zijn schouders of op de rand van de tafel laten rusten.

Doordat je partner staat, heeft hij zijn handen vrij om jou aan te raken. Ook de hoek van zijn penis zorgt ervoor dat hij makkelijker je g-spot kan raken. Bovendien kan hij tevens je clitoris strelen. Om je kansen op een orgasme te verhogen, steek je je heupen in de lucht zodat je bekkenbodemspieren aanspannen en er meer bloedtoevoer naar het gebied is.

6. Lapdance

lapdance

Laat je partner op bed zitten en ga bovenop hem zitten met je gezicht richting de zijne. In deze positie heb je veel controle over de snelheid, de hoek en de beweging omdat je je armen en benen kunt gebruiken om te manoeuvreren. In plaats van alleen maar op en neer te bewegen, wat vermoeiend kan zijn, kun je ook naar voren en achter schuiven om je clitoris tegen zijn penis aan te wrijven.

En als je een klein beetje naar achteren leunt, dan krijg je een nog grotere vaginale stimulatie en kan hij met je clitoris spelen. Ook je borsten zullen op deze manier precies ter hoogte zitten van zijn mond. Vrouwen: laat je borsten niet verwaarlozen tijdens dit standje!

7. Lepeltje Lepeltje

lepeltje lepeltje

Emotioneel en lichamelijk contact kan een grote rol spelen bij het krijgen van een orgasme. Wanneer je hier gevoelig voor bent, is er geen betere positie dan de Sweet Spoons. Ga op je zij liggen en laat je partner achter je liggen. In plaats van dat hij in en uit je beweegt, moet dit keer zijn penis voorzichtig tegen de wand van je vagina wrijven. Naast het voldoen van je knuffelbehoefte biedt het ook een consistente stimulatie, dat essentieel is voor het bereiken van een orgasme.

In deze positie kan jouw lief je niet diep penetreren, maar kun je wel zijn hand leiden naar je clitoris om jou extra te laten stimuleren. Nadat jullie beiden zijn klaargekomen, zijn jullie al in de perfecte positie om heerlijk na te knuffelen of in slaap te vallen.

Is het jou gelukt om met één (of meerdere) van deze standjes een orgasme te krijgen? Deel je verhaal met ons in een reactie hieronder. Wij zijn benieuwd!

Reageer

Gerelateerde berichten

8 reacties op Deze standjes geven je gegarandeerd een orgasme

 • deze standjes lijken me heel fijn om uit te proberen maar ik weet niet zo goed hoe ik dat voor elkaar moet krijgen…. moet ik het gewoon tegen mijn vriend zeggen dat ik dat wil en wat als ik het verkeerd doe.. sommige lijken me best ingewikkeld

  • Hoi Irina, ik kan me voorstellen dat het lastig is om het zo ‘out of the blue’ in de slaapkamer ter sprake te laten komen. Belangrijk is om te doen wat goed voelt voor jou. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat het je leuk lijkt om te experimenteren met nieuwe standjes, zonder het enorm beladen te laten klinken. Seks is ook samen nieuwe dingen ontdekken en proberen er de lol een beetje van in te zien. Er is geen goed of slecht, zolang jullie er maar plezier aan beleven 🙂

 • Ik ben 72 jaar en het lukt maar afentoe om haar te kunnen neuken , meestal blijft het bij standje 69 , is dit normaal of doe ik iets verkeert

  • Beste Ouwe man,

   Moeite met penetratie kan te maken hebben met verschillende dingen. Allereerst is het van belang om te onderzoeken waardoor penetratie niet altijd mogelijk is. Is er bijvoorbeeld sprake van pijn bij het vrijen? Ook kan een erectieprobleem vaak voorkomen, zeker naarmate mannen wat ouder worden. Afhankelijk van wat de oorzaak is, kan gekeken worden naar de oplossing.
   Belangrijk daarbij is te vermelden dat indien penetratie moeizaam of onmogelijk blijft, blijf je dan vooral focussen op hetgeen in de slaapkamer nog wél kan en waar zowel jij als je partner van kan blijven genieten.

 • ik ben al 6 jaar alleen en mis het zeker die intimiteit en het lijkt mij echt wel interessant om die standjes uit te proberen

 • Vurige Man , Ik ben 68jaar had 2012 prostaatkanker maar nu volledig clean , nu moet wel nog de nodige maatregel nemen mits begeleiding van uroloog met injectie juist voor de daad en heb dan erectie die wel 1u a 2u aanhoud , klaarkomen maar zonder zaadlozing , maar heb heel intense sex met een heel lieve dame die mij bijstaat en zelf heel intens geniet MVG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid