Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.632 keer bekeken

Sekshoroscoop 2018: wat hebben de sterren voor jou in petto?

27 december 2017,

geschreven door

Wat hebben de sterren voor jou in de planning staan? Misschien wordt je in 2018 eindelijk van je single bestaan verlost. Of wellicht zetten jij en je partner wel een volgende stap in jullie relatie. Er gaat vast weer een hoop gebeuren het komende jaar! Lees het snel in onze uitgebreide sekshoroscoop voor 2018! 

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Je hebt begin 2018 weinig aan je hoofd, waardoor je alle tijd en energie hebt om je op liefde en erotiek te richten. De eerste paar maanden van het nieuwe jaar ben je in een experimentele bui en op zoek naar nieuwe dingen om uit te proberen in de slaapkamer. Wees op je hoede dat je niet te opdringerig wordt en je afgewezen voelt wanneer je partner niet overal in meegaat. Vraag je partner ook regelmatig naar zijn of haar wensen en verlangens. Wanneer het je lukt hier gehoor aan te geven, zal jullie relatie halverwege het jaar steeds meer intimiteit en diepgang bevatten. Ben je single? Dan wordt dit jouw jaar! Zodra het weer buiten weer wat beter wordt, lijkt jouw aantrekkingskracht steeds verder toe te nemen. Houd je ogen open en je loopt je nieuwe liefde vanzelf tegen het lijf!
Jouw seksleven gaat meer diepgang krijgen in het nieuwe jaar! Je ongekende energie en bereidheid om het je partner naar zijn/haar zin te maken, gaat voor een omslag in jullie relatie zorgen. Jullie herontdekken elkaar door veel samen te ondernemen en durven meer te experimenteren in de slaapkamer.
Favoriete maanden: April, Juni & Augustus

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Het nieuwe jaar begint rustig, maar vergeet niet je ogen open te houden! In die oase van rust, zou namelijk zomaar de kans van het jaar verstopt kunnen zitten. En wanneer je deze kans mist, zie je hem het hele jaar niet meer terug. De kans is groot dat de single Vissen in de zomer de liefde van zijn of haar leven zal ontmoeten. Het najaar staat dan ook volledig in het teken van relaties. Je zal heel erg hard je best doen om iedereen in je naaste omgeving gelukkig te maken. Besteed hier echter niet te veel energie aan, dan loop je de kans om de realiteit uit het oog te verliezen. Het einde van 2018 zal voornamelijk in het teken staan van werk en carrière, wie weet sleep je een mooie bonus of promotie in de wacht.
Jouw seksleven staat in 2018 in het teken van ontdekking. Je zal tot nieuwe seksuele inzichten komen. In deze ontdekkingsreis, zul je leuke en minder leuke ervaringen op doen. Dat is maar goed ook, ook van fouten leer je! Wees dus niet terughoudend in de slaapkamer, het komende jaar.
Favoriete maanden: Maart, September & November

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

In 2018, zul jij in staat zijn om de doelen die jij stelt te bereiken. Dit komt niet alleen door jouw persoonlijkheid en doorzettingsvermogen, ook de planeten helpen je een handje mee. Je zal meer energie hebben dan ooit, wat je carriere veel goed zal doen. In het voorjaar zit je barstensvol nieuwe ideeën, pas echter wel op met al je gedagdroom. In de warmere maanden doe je er goed aan om op je gezondheid te letten. Door alle energie die je voelt is het namelijk makkelijk om problemen over het hoofd te zien. Het einde van het jaar zal in het teken staan van kennis. Dit is een mooie tijd om een nieuwe vaardigheid te leren, of een oude hobby opnieuw op te pakken.
Jouw seksleven is in 2018 wat aan de tamme kant. Je bent zo veel aandacht en energie kwijt aan andere aspecten van je leven, dat je geen creativiteit overhoudt voor in de slaapkamer. Jammer! De band met je bedpartner is echter sterker dan ooit, wat ook heel wat waard is. Zorg voor afwisseling in je seksleven, door het eens op een andere plek dan in de slaapkamer te doen. Bijvoorbeeld op de bank, of in de keuken.
Favoriete maanden: Maart, Juli & September

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Jij begint het jaar goed, met een flinke dosis fysieke en mentale energie. Hierdoor lukt het je om recht op je doel af te gaan. Wanneer er kleine obstakels op je pad komen, heb je er geen moeite mee om deze te omzeilen. Aan motivatie geen gebrek! Dit is ook een goed moment om een vergeten hobby weer op te pakken, dit zal je veel plezier brengen. De zomer staat in het teken van verliefdheid. Wanneer je al een partner hebt, zul je opnieuw vlinders in je buik voelen. De single Stier zal hevig verliefd worden op een (nog) onbekende. Dit zal de hele zomer aanhouden, maar hoeft niet noodzakelijk op een relatie uit te lopen. Aan het einde van het jaar zorgt de invloed van Venus er voor dat je zeer charmant overkomt. Een goed moment dus om met je baas in gesprek te gaan over je salaris.
Jouw seksleven is vooral in de zomermaanden geweldig. Door je ongekende verliefdheid, weet jij je bedpartner tot nieuwe hoogtes te brengen. Alle liefde en passie die je te geven hebt, krijg je ook zeker terug. Op seksueel vlak zul je sensaties ervaren die je nog nooit eerder hebt ervaren. Deze summer of love zal jij de komende jaren zeker niet vergeten.
Favoriete maanden: Januari, Augustus & December

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

2018 belooft een hectisch jaar te worden. In het begin van het jaar zul je out of touch zijn met je emoties. Uitingen van genegenheid zullen vreemd voelen. Je zal je enorm aangetrokken voelen tot het avontuur. Dit zal je privéleven geen goed doen, zeker niet wanneer je een partner hebt. Probeer de drang naar het onbekende te weerstaan, dit zal namelijk meer kwaad doen dan goed. Pas wanneer de dagen korter worden, kun je innerlijke rust verwachten. Deze periode is dan ook zeer geschikt om de intimiteit met je partner te herontdekken. Deze kalmte zal ook je carrière goed doen. Je zal precies weten hoe je in gecompliceerde situaties moet reageren.
Jouw seksleven heeft helaas betere tijden gekend. Je doet er goed aan om je horizon te verbreden op het gebied van soloseks. De seks met je bedpartner zal namelijk erg moeizaam gaan. Dit is grotendeels te wijten aan een missende emotionele connectie. Hierdoor klikt het op seksueel vlak helaas ook niet.
Favoriete maanden: Februari, Mei & Juni

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

2017 was een bewogen jaar voor jou, Kreeft! Gelukkig keert in 2018 de rust weer een beetje terug. Je zit lekkerder in je vel en dat heeft positieve gevolgen voor vriendschappen en de band met je familie! De creatieveling komt in je naar boven en jouw baas is daar zeker blij mee. Kijk er dan ook niet raar van op dat 2018 op werkgebied erg succesvol zal zijn! Kreeften in een relatie merken ook op liefdesgebied veranderingen. Jij en je partner diepen jullie relatie verder uit en denken mogelijk na over het zetten van een volgende stap. Voor de single Kreeften belooft 2018 een meer spannend jaar te worden. Dit jaar voel jij je sexy!
Jouw seksleven: je voelt je comfortabel bij je huidige seksuele repertoire. Later in het jaar kan dat een beetje aan je gaan knagen. Het begint te kriebelen om eens iets nieuws te proberen, zowel met als zonder een partner! Ga echter niet roekeloos dingen proberen. Bestudeer eerst eens de mogelijkheden en bekijk wat de markt jou (en je partner) te bieden heeft.
Favoriete maanden: Maart, Augustus & Oktober

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Het gaat een mooi jaar voor je worden Leeuw! Jij en je partner ondernemen veel met elkaar en ook in de slaapkamer loopt alles op rolletjes. Vanaf maart moet je echter op gaan letten. Doordat je veel tijd met je partner doorbrengt, heb je soms moeite om ook je familie en sociale aandacht te geven. Dit verminderde contact kan uiteindelijk invloed hebben gaan op je gemoedstoestand. Probeer daarom ook eens dingen zonder je partner te ondernemen. Het voordeel hiervan is dat je je partner ook een keer wat nieuws te vertellen hebt en jullie niet constant op elkaars lip zitten. Ook al gaat alles op het moment goed, op deze manier voorkom je dat er geen sleur in jullie relatie komt kruipen. Lukt je dit dan verloopt 2018 over het algemeen vrij rustig en mag je over je seksleven niet klagen!
Jouw seksleven ziet er voor 2018 rooskleurig uit Leeuw. In het begin van het jaar onderneem je veel met je partner en mag je op het gebied van romantiek en seks zeker niet klagen! Let er wel op dat je ook dingen zonder je partner blijft ondernemen om sleur en irritaties te voorkomen. Wanneer dit lukt, wordt 2018 een prima jaar!
Favoriete maanden: Januari, Februari & Augustus

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

In 2018 staat jou heel wat turbulentie te wachten. In maart vindt er een ingrijpende gebeurtenis plaats, waar je enige tijd van ontdaan bent. Gelukkig vind je genoeg steun bij familie en vrienden. In deze periode besef je hoe waardevol dierbaren voor je zijn! De zon gaat gelukkig weer schijnen in juli en je voelt een nieuwe levensenergie door je lijf stromen! Je onderneemt veel dingen met je vrienden en geliefde. De positieve tendens kabbelt voort en in september komt er iets aangenaam onverwachts op je pad. Zowel singles als Maagden in een relatie voelen in december zich erg geliefd!
Jouw seksleven: jouw seksleven flowt een beetje met de turbulentie van dit jaar mee. Wanneer je niet lekker in je vel zit, zal jouw seksleven even op een lager pitje komen te staan. Wind je hier niet al te veel over op; betere tijden komen eraan. En een nieuwe levensenergie betekent ook een herboren sexdrive!
Favoriete maanden: Februari, September & December

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

De eerste paar maanden van het nieuwe jaar liggen jij en je partner regelmatig met elkaar overhoop. Het lijkt soms net alsof al het initiatief van jouw kant moet komen en dit zorgt voor de nodige ergernissen. Hierdoor heb je steeds minder zin om dingen met je partner te ondernemen. Misschien verwacht je wel iets teveel van je partner. Wanneer jullie meer met elkaar durven te communiceren, komen bepaalde problemen waar jij en je partner al langer mee worstelen eindelijk eens op tafel te liggen. Op het moment misschien vervelend, maar op de lange termijn essentieel voor jullie relatie! Vanaf april zullen jullie weer meer met elkaar gaan ondernemen en keert de romantiek en intimiteit in jullie relatie terug!
Jouw seksleven zal de eerste paar maanden minder intens zijn dan je misschien zou willen. Door te blijven communiceren met je partner komt dit echter vanzelf weer terug. Luister niet alleen naar je eigen verlangen, maar vraag ook naar de wensen van je partner. Als dat lukt, gaat 2018 een goed jaar worden wat betreft erotiek en passie!
Favoriete maanden: Juni, Augustus & December

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De eerste maanden van het nieuwe jaar leven jij en je partner een beetje langs elkaar heen. Hierdoor wordt er minder tijd gemaakt voor intimiteit romantiek. Kleine irritaties blijven lang hangen en dit heeft de nodige invloed op je humeur. Onthoud dat wanneer jij je irritaties onderdrukt, deze op een later moment er harder uitkomen. Probeer daarom in de eerste maanden van het jaar direct en open te communiceren met je partner. Zet die negatieve energie om door tijd te maken voor positieve dingen zoals een nieuwe hobby of leuke uitjes samen met je partner. Na een minder begin zullen de maanden die volgen voor jou en je liefje een stuk positiever uitpakken. Wanneer jullie de problemen van het begin van het jaar overwinnen, is de kans groot dat jullie later in het jaar jullie relatie naar een nieuw niveau brengen. Er is weer meer ruimte voor passie en intimiteit en irritaties hebben plaatsgemaakt voor acceptatie en een hoop liefde.
Jouw seksleven begint dit jaar met ups en downs. Wanneer het je lukt om een stroef begin van het jaar om te buigen, wordt de band tussen jou en je partner alleen maar sterker. Zijn jullie al een tijdje bij elkaar? Dan is de kans groot dat jullie halverwege het jaar een volgende stap in jullie relatie gaan zetten!
Favoriete maanden: Maart, Mei & September

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Ja, Boogschutter. Jouw nieuwe relatie krijgt in 2018 meer diepgang! Je leert je nieuwe liefje nog beter kennen, met de nodige ups en downs. Dit zorgt er ook voor dat jij jezelf nog beter leert kennen. Op sommige vlakken zal dit confronterend voor je zijn, maar je zult later merken dat dit behoorlijk positief kan uitpakken, op zowel sociaal, relationeel als werkvlak. Voor zowel de single Boogschutter als de Boogschutter in relatie, geldt dat in 2018 even extra moet worden gelet op de lichamelijke gezondheid. Een ongeluk zit namelijk in een kleine hoek! Het zal echter niets ernstigs zijn.
Jouw seksleven begint stout en stomend! Je nieuwe geliefde laat jou alle hoeken van de kamer zien en je ontdekt plekjes van je eigen lichaam die jou nooit eerder deden bekoren. Jouw partner is erg experimenteel, waardoor jij kennis maakt met veel nieuwe dingen in de slaapkamer. Pas op dat je niet alles doet om jouw partner te pleasen: jij moet er minstens zo heerlijk van genieten!
Favoriete maanden: Januari, Mei & September

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

In 2018 leer jij wie jouw echte vrienden zijn. Er zullen wat veranderingen, zowel op het gebied van liefde als van werk gaan plaatsvinden. Je echte vrienden zullen te allen tijde interesse in je blijven tonen. Je voelt je daardoor dit jaar erg dankbaar voor hetgeen dat je hebt. Je haalt dan ook des te meer geluk uit de kleine dingen. Deze instelling zorgt ervoor dat jij open staat voor veel aangename verrassingen en ontmoetingen dit jaar. De Steenbok in een relatie moet er voor zorgen dat de aandacht niet teveel naar het werk gaat. Probeer de passie in je relatie te houden!
Jouw seksleven wordt turbulent dit jaar! Je kunt intens genieten van intimiteit met een dierbaar persoon. Zorg er wel voor dat je de seks leuk en spannend houdt. Je bent eerst nog wat onwennig ten opzichte van seksspeeltjes, maar gaandeweg dit jaar ontdekt je toch veel nieuwe dingen en dat komt jouw seksleven zeker ten goede! Ook maak jij dit jaar kennis met spannende rollenspellen.
Favoriete maanden: Maart, Juni & November

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.140 keer bekeken

Geschreven door

Wanneer je hebt besloten om zwanger te worden, wil je dat het liefst zo snel mogelijk. Rond je ovulatie ben je maar met één ding bezig en dat is raak schieten. Onder het motto: “alle beetjes helpen”. Zes simpele manieren om je vruchtbaarheid ei…
5.140 keer bekeken