Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

38.176 keer bekeken

Met deze tips geef jij haar een mindblowing tepelorgasme!

7 februari 2021,

geschreven door

Een tepelorgasme is geen mythe, het bestaat echt. Hoewel lang niet alle vrouwen ze krijgen, zijn het er waarschijnlijk toch meer dan je denkt. Uit een onderzoek van researcher Herbert Arthur Otto bleek dat van de 213 vrouwelijke deelnemers maar liefst 29% minimaal één keer een tepelorgasme heeft gehad. Niet iedereen kan een tepelorgasme krijgen, maar met de volgende tips kom je sowieso in de buurt. 

#1 Niet elke borst is hetzelfde

Groot, klein, bruin, roze, licht, donker en ga zo maar door: elke borst met tepel is anders. De kans dat het tepeltrucje dat je ex-vriendin altijd zo fijn vond werkt voor je huidige vriendin is dan ook klein. Ga er niet vanuit dat alle borsten hetzelfde zijn en dan komt het helemaal goed. Zie de borsten van je vriendin als een leeg canvas en ontdek welke kleuren je nodig hebt voor een overweldigende creatie…

#2 Wees lief voor haar boezem

Tenzij ze erom vraagt, behoor je de borsten van een vrouw niet als stressballen te gebruiken. Behandel ze teder alsof je een kitten in je handen hebt. Borsten en tepels zijn immers gevoelig. Je kunt haar borsten masseren met je handpalmen. Of draai rondjes met je vinger. Begin bij het knopje van haar tepel en maak de rondjes groter waardoor je haar areola’s (tepelhof) en vervolgens de rest van haar borst met je vinger streelt. Zo ligt een tepel orgasme binnen handbereik.

Wist je dat… tepelstimulatie hetzelfde deel in het vrouwelijke brein aanspreekt als clitoris stimulatie?

#3 Plaag haar tepels een beetje

Juist wanneer je net begint met het stimuleren van haar borsten, kun je de hoofdprijs het beste even laten liggen: haar tepels. Bewaar die liever nog even voor later. Net als het plagen van haar clitoris, kan ook het ontwijken van haar tepels haar vreselijk opgewonden maken. Wanneer ze je vraagt om meer of ze is duidelijk goed opgewarmd kun je haar tepels meenemen in jouw liefdesspel en zal een eventueel tepel orgasme des te heftiger voelen voor haar.

#4 Gebruik je mond voor tepelstimulatie

Leuk dat je goed overweg kan met je vingers, maar vergeet ook je mond niet. Je mond is warm en nat en dat voelt voor veel tepels goddelijk aan. Net als met je vingers, kun je ook met je mond eindeloos veel moves uithalen. Kussen, zachtjes bijten, likken en zuigen. Noem het maar op, het is allemaal mogelijk. Probeer bijvoorbeeld eens met het puntje van je tong rondjes te draaien om haar tepel.

“Je mond is warm en nat en dat voelt voor veel tepels goddelijk aan.”

#5 Laat je door haar leiden

Je bent echt niet helemaal aan je lot overgelaten, grote kans dat je vriendin de weg in boobyland best wil wijzen. Vraag haar niet de oren van de kop, maar probeer iets en vraag haar of ze het fijn vindt. Natuurlijk kan je haar ook op de man af vragen waar ze super opgewonden van raakt. Laat haar eventueel zelf met haar borsten en tepels spelen en kijk toe. Oftewel: watch and learn!

#6 Let op haar lichaamstaal

Probeer tijdens de borst- en tepelstimulatie op haar reactie te letten. Kreunen en hijgen is een goed teken. Maar ook haar borsten zelf verraden of ze het naar haar zin heeft of niet. Bij opwinding kunnen borsten wel 25% groter worden. Ook een rode huid en donkerdere tepels zijn een goed teken. Ten slotte kun je altijd nog even een check doen door je vingers in haar slipje te laten gaan. Een vochtige vulva zegt meer dan genoeg. Een tepelorgasme kan dan nooit ver meer zijn.

#7 Is ze kinky? Word wat ruiger met haar tepels!

Niet alle vrouwen houden van een zachte aanpak of willen constant op een tedere manier behandeld worden. Als dat het geval is bij jouw vriendin, is het tijd om de volumeknoppen open te draaien. Je kunt beginnen met licht knijpen of zachtjes haar tepel tussen je tanden nemen. Als zelfs dat nog niet genoeg is, kun je eventueel tepelklemmen gebruiken. Maar let op; dat is uiteraard niet voor elke vrouw weggelegd. Overleg het eventjes voor je ze koopt.

#8 Geef complimentjes over haar borsten

Een lekker tepelorgasme gaat hand in hand met een goed gevoel. Probeer al haar remmingen (als ze die heeft) weg te nemen door gemeende complimentjes te geven over haar borsten. Vertel bijvoorbeeld hoe opgewonden je er zelf van wordt door naar ze te kijken en ze aan te raken. Of zeg hoe mooi je ze vindt. Dat kan er maar net voor zorgen dat ze zichzelf helemaal laat gaan.

Heb jij wel eens iemand een tepelorgasme bezorgd of misschien zelf een gehad? Deel het met ons in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.281 keer bekeken

Geschreven door

De komende dagen staat alles in het teken van kerst! Die heerlijke tijd vol lichtjes, gezelligheid, eten, drinken, cadeaus, verplichte bezoekjes aan de schoonouders en nog meer eten. Wat is er nou leuker om dit af te wisselen met een erotische rendez…
11.281 keer bekeken