Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

27.164 keer bekeken

How to… tepel stimulatie op verschillende manieren

14 september 2022,

geschreven door

Hoewel de vagina, clitoris, penis en anus de bekendste erogene zones zijn, is de lijst van erogene zones veel langer. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat er nog veel meer verschillende manieren van stimulatie zijn! De tepels zijn voor veel mensen – en dan met name vrouwen – zeer gevoelig. Sommige vrouwen kunnen er zelfs een orgasme mee opwekken. Een goede reden dus om de tepels niet over te slaan tijdens het voorspel of tijdens de seks. Lees hier alles over tepel stimulatie. 

De tepels als erogene zone en het tepelorgasme

In de puberteit ontwikkelen de borsten en tepels bij vrouwen, onder andere onder invloed van vrouwelijke hormonen. Dit zorgt ervoor dat de borsten en tepels gevoeliger worden dan bij mannen. Sommige vrouwen vinden het zelfs opwindend als de tepels worden aangeraakt. Niet gek dus dat ze vaak als een favoriete erogene zone worden genoemd.

Feit: Onderzoek toont aan dat tepel stimulatie dezelfde gebieden in de hersenen activeert als clitoris stimulatie.

Doordat tepel stimulatie en clitoris stimulatie neurologisch gezien ‘overlappen’, is het mogelijk dat vrouwen klaarkomen van enkel het stimuleren van de tepels. Dit wordt ook wel een tepelorgasme genoemd.

Tepel stimulatie: zo doe je dat

Er zijn verschillende manieren waarop je de tepels kan bevredigen. Natuurlijk kunnen de tepels worden aangeraakt met de vingers, mond of tong. Zo kan er in worden geknepen of aan worden gezogen. Maar naast deze natuurlijke manieren, zijn er ook hulpmiddelen om de tepels extra te prikkelen.

Tepelvibrator of tepelstimulator

 • Vibrator voor tepel stimulatie
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Ook geschikt voor clitoris stimulatie

tepel vibratorEr zijn speciale vibrerende speeltjes verkrijgbaar om gericht de tepels te stimuleren. De tepelvibrator of tepelstimulator is zo ontworpen dat het perfect op de tepels past. De vibraties van het speeltje zorgen voor een fijne stimulatie. Hoewel de tepel vibrator bedoeld is voor het stimuleren van de tepels, kan het ook prima gebruikt worden voor clitoris stimulatie.

Wist je dat… je de tepels perfect kan stimuleren met ieder gewenste clitoris stimulator of mini vibrator?

Tepelklemmen

 • Beperkt de bloedtoevoer naar de tepel
 • Populair in de BDSM-wereld vanwege de pijnprikkel-mogelijkheden
 • Verschillende soorten, waaronder verstelbare en vibrerende modellen.

tepelklemmenTepelklemmen zijn speciaal bedoeld voor het prikkelen van de tepels. De klem zorgt namelijk voor een prikkeling van de zenuwuiteinden in de tepel en het beperkt de bloedtoevoer. Het gevolg is dat de tepel extra gevoelig wordt.

Omdat tepelklemmen een pijnprikkel in de tepel kunnen geven, zijn deze klemmen zeer geliefd onder BDSM’ers. Het hangt echter af van hoe je de klemmen gebruikt. Zo kan je de tepelklemmen makkelijk verstellen, waardoor je zelf de druk op de tepel kan bepalen (en daarmee ook de pijnprikkel). Daarom zijn tepelklemmen ook zeer geschikt voor mensen die verder niet into BDSM zijn.

Tepelzuigers

 • Creëert een vacuüm
 • Verhoogde bloedtoevoer
 • Perfect om te gebruiken vóór verdere tepel stimulatie

tepelzuigersMet een tepelzuiger kan je zeer gericht de tepel ‘oppompen’ en stijf maken. De zuiger pompt als het ware de tepel vacuüm. Daardoor zal er meer bloed naar de tepel stromen. Deze toegenomen bloedtoevoer zorgt ervoor dat de tepel gevoeliger wordt. Tepel stimulatie zal dan extra opwindend zijn. Gebruik een tepelzuiger dus voornamelijk voorafgaand aan de daadwerkelijke tepel stimulatie.

Wist je dat… regelmatig een tepelzuiger gebruiken kan leiden tot blijvend stevigere tepels?

Andere manieren om de tepels te stimuleren

 • Met een kietelaar kan je zachtjes over de tepels strijken. Deze lichte, kriebelende sensatie kan al voldoende zijn om bevredigd te worden.
 • Een bekende manier om met de tepels te spelen is het gebruik maken van ijsblokjes. Het spelen met warm en koud (Temperature Play) geeft een bijzondere sensatie.

Heb jij al ervaring met tepel stimulatie?

8 reacties

 1. Al een hele tijd gebruik ik, bij zelfbevrediging, tepelklemmen. Ik gebruik de zo genaamde krokedillenbekjes. Ook tepelklemmen met ketting horen tot mijn favorieten. Tijdens de seks met mijn vrouw wordt ik ontzettend opgewonden als ze aan mijn tepels trekt, bijt en knijpt. Daar kom ik heel intens op klaar.

 2. Ik, man, krijg direct een stijve penis als ik tepelklemmen gebruik. Mijn vrouw vindt dit helemaal niks, maar als ik mezelf bevredig gebruik ik de tepelklemmen altijd (of heel vaak). Tijdens seks met mijn vrouw wordt ik veel harder en komveel intenser als ze mijn tepels knijpt, bijt of hard zuigt. Volgens mijn vrouw is dit wel een beetje. Zijn er meer mannen die zo gevoelig zijn als hun tepels bewerkt worden???

 3. Even voor de duidelijkheid : een man heeft 10(!!) vingers , twee lippen , een tong , tanden (die moet je wel voorzichtig gebruiken). Hij kan een vrouw masseren met veel verschillende technieken: daarbij is er ook keus uit honderden zoniet duizenden verschillende crèmes en oliën. Ook met de penis en scrotum kunnen leuke spelletjes gedaan worden rond de tepels. Een man kan zijn partner “teasen” op oneindig verschillende manieren. Met de juiste partner werkt hun lichaamsgeur ook stimulerend. En ook in de badkamer kan een heteroseksuele stelletje allerlij spelletjes spelen.
  En U beweert dat dat allemaal NIET voldoende is en dat een sex-toy de boel pas echt spannend kan maken??
  Wel IK vind die bewering te zot voor woorden !!!

  1. Hi Orlando,
   Wij zeggen niet dat de vingers niet genoeg zijn hoor 😊 Mannen én vrouwen hebben van nature genoeg meegekregen om de tepels van hun partner te stimuleren, daar heb je gelijk in. Maar er zijn ook heel veel mensen die íets meer stimulatie of afwisseling fijn vinden. Het is heerlijk om te experimenteren met verschillende vormen van stimulatie. Wij raden daarom aan om lekker veel te proberen. strelen, knijpen en kneden met vingers, zuigen, likken, blazen met je mond én stimulatie doormiddel van toys! Zo is er voor ieder wat wils 😉

 4. Klinkt zo leuk allemaal. Helaas zijn mijn borsten en tepels totaal niet gevoelig. Ik voel het niet eens als mijn vriend ermee bezig is. Naast mijn clitoris en gspot heb ik geen erozones. En voel ik pas iets vlak voor ik klaarkom.

  1. Een echtpaar wat aan het Voorspel begint zal de tepels van de vrouw stijver worden mijn lippen tegen je borsten en met de tong ronddraaiende bewegingen maken dan komt de partner sneller klaar een vrouw die aan het pijpen van de man begint zal eerst de penis stijf maken en aan de ballen zuigen een voor een maar ook geeft ze een lik over je eikel en dan neemt de vrouw de penis in de mond en pijpt die heerlijk leeg

  2. Hoi Es
   Geef jij je wel helemaal tijdens de sex en ben je volledig ontspannen
   Als je een goed voorspel hebt en je ero zones gaat
   Stumuleren ga je vast en zeker meer voelen

 5. Ik als man stimuleer ze heerlijk met mijn nagels en electrosex tijdens mijn masturbatie. Wie houd er nog meer van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Sommige mensen die geen zin hebben in seks met hun partner, hebben sowieso niet zo’n interesse in seks op dat moment. Hun gebrek aan zin gaat dan samen met een lage sexdrive. Maar het komt ook voor dat mensen bij mij komen en zeggen: help, ik heb g…
2.901 keer bekeken