Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

12.069 keer bekeken

De 10 grootste sex onder de douche blunders!

24 februari 2020,

geschreven door

Een van de leukste onderdelen van seks is samen nieuwe dingen proberen. Sommige dingen die je probeert pakken goed uit, andere dingen kunnen daarentegen beter onder de noemer ‘een keer, nooit weer’ worden gebracht. Sex onder de douche valt hier eigenlijk precies tussenin en kan net zo goed een flop als een succes zijn. Om die reden hebben we 10 tips verzameld die iedereen eigenlijk had moeten weten, voordat ze met hun partner onder de douche stapten. 

1. Houd er rekening mee dat het er lang niet zo sexy uit gaat zien

Lichamen zien er vreemd uit, vooral wanneer ze in een klein hokje met warm water gepropt zitten. Wanneer je er vanuit gaat dat het er net zo sexy uit gaat zien als in de series op HBO of in die stomende film, kom je bedrogen uit. Tenzij er twee mensen in voorkwamen die om de haverklap hun hoofd stootte of vast kwamen te zitten in het douchegordijn.. 😉

2. Je douche is waarschijnlijk gemaakt voor één persoon

Het is onvermijdelijk dat iemand kou gaat lijden wanneer je met zijn tweetjes onder de douche staat. Blijf maar eens in de stemming wanneer je staat te trillen van de kou.

3. Glijmiddel meenemen hoeft toch niet?

Waarom zou je glijmiddel meenemen onder de douche, dat spoelt er toch zo weer af? Klopt, maar je komt er al snel achter dat water alleen al helemaal niet werkt. Het natuurlijke vocht van de vagina wordt door het water weggespoeld, wat resulteert in pijnlijke vagina wanneer jullie vrijpartij achter de rug is. Probeer daarom de volgende keer eens een flesje glijmiddel op siliconenbasis mee te nemen. Dit heeft een langdurige werking en laat zich niet zo eenvoudig wegspoelen als een glijmiddel op waterbasis.

“Het natuurlijke vocht van de vagina wordt door het water weggespoeld, wat resulteert in pijnlijke vagina wanneer jullie vrijpartij achter de rug is. Probeer daarom de volgende keer eens een flesje glijmiddel op siliconenbasis mee te nemen.”

4. Het water stroomt je in de mond

Als jij als vrouw een manier hebt gevonden om niet met je mond vol water te eindigen tijdens orale sex onder de douche dan willen we graag weten hoe je dit doet! Niet iedereen vindt het even fijn wanneer je loopt te gorgelen tijdens je blowjob.

sex onder de douche

5. Je moet vrezen voor je leven

Er zijn maar een paar standjes die werken onder de douche; de rest is levensgevaarlijk! Het is een wonder dat er nog geen valhelmen zijn gemaakt, speciaal voor onder de douche. Zorg voor een gripmatje wanneer jullie bezig gaan, want een lelijke valpartij kan net zulke lelijke blessures opleveren.

Tip! Door een anti-slip matje onder de douche te gebruiken, voorkom je nare blessures en glijpartijen.

6. Ook onder de douche kun je zweten

Als je dacht onder de douche gespaard te blijven van zweet heb je het mis. Seksen onder de douche is behoorlijk inspannend en al die stoom in die toch al te kleine cabine helpt ook niet mee.

7. Je kunt het niet fout doen

Als je er niks aan vindt, betekent dat niet dat jullie het niet goed doen, maar is kans groot dat het gewoon niet jouw ding is. Sommige mensen zouden het liefst altijd onder de douche bezig zijn, terwijl anderen het na twee keer wel gezien hebben. Vind je het niks? Onthoud dat niet alles door iedereen leuk gevonden kan worden.

8. Je moet gelijk weer douchen

Waarschijnlijk kom je nauwelijks aan het inzepen of het wassen van je haar toe en maken jullie het in de slaapkamer af. En ja hoor, je bent alweer toe aan de volgende douche. Te vaak seksen onder de douche kan zo leiden tot een hoge waterrekening.

9. Seks onder de douche is prima als voorspel

Dit is misschien wel de beste manier om sex onder de douche succesvol te laten zijn. Gebruik het als voorspel en maak het af in de slaapkamer. Goed om die hoge waterrekening tegen te gaan 😉

10. Je laat de deur openstaan

In alle hitsigheid kan het weleens gebeuren dat je deur open laat staan. Vervelend als je kamergenoot, kind of moeder opeens komt binnenlopen. Je wilt geen trauma’s overhouden aan je shower sex natuurlijk 😉

Welke blunder komt jou bekend voor? Of heb je nog een andere sex onder de douche blunder die je met ons wilt delen? Deel het met ons in een reactie hieronder!

6 reacties

  1. De sproeier op je rug richtend tijdens orale seks scheelt een hoop water. Al moet het wel mogelijk zijn,

    1. Oei! Ik hoop dat je er niks ernstigs aan over hebt gehouden. De volgende keer de hete zaken toch maar bewaren voor de slaapkamer denk ik 😉

  2. mijn huid droogt altijd ontzettend uit van lang onder de douche staan, dus die mag ook wel op de lijst!! na een half uur onder de douche moey ik al meteen met bodylotion in de weer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.424 keer bekeken

Geschreven door

Elke vrouw heeft wel een aantal lichaamsdelen van een man die ze aantrekkelijk vindt. Veel vrouwen kunnen bijvoorbeeld niet genoeg krijgen van mannen met brede schouders, gespierde armen of een lekker strak buikje. Wanneer jij deze pluspunten durft t…
5.424 keer bekeken