Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.453 keer bekeken

5 bizarre sex fails om te allen tijde te vermijden

2 november 2017,

geschreven door

Dat sex messy is, mag duidelijk zijn. Natuurlijk gaat er wel eens iets ‘mis’. Een gescheurd condoom, net iets te hard bijten of beschamende geluiden. Het hoort er allemaal bij. Soms hou je zelfs een sex injury over aan een goede vrijpartij. Bijvoorbeeld wanneer je het op een gekke plek doet, of een nieuw standje doet. Maar in extreme gevallen gaat het écht mis. Wij hopen dat jij deze sex fails nooit mee hoeft te maken.

1. Anaal avontuur

Over het algemeen is het geen goed idee om iets in je anus te steken, wat daar niet voor gemaakt is. Een goed voorbeeld hiervan is een man uit Kroatië. Dit heldere licht stak een neonlamp in zijn sterretje. Die vervolgens explodeerde. Deze geluksvogel heeft dit overleefd, maar het was een close call.

2. Heet slippertje

Een stomend heet seksleven staat op het verlanglijstje van velen, dat vinden wij een goede zaak. Maar zorg er wel voor dat je dit niet zo letterlijk neemt als dit stel. Deze man kwam thuis na een etentje en wilde zijn vrouw verwennen. Niks mis mee! Het probleem is dat hij tijdens dit etentje een zeer pittige curry at. Zo pittig dat hij de poenani van zijn dame bijna verschroeide tijdens het beffen. Hij kan de volgende keer beter een wat milder gerecht kiezen!

3. Road Head

Road head is het uitvoeren van een blowjob, terwijl je in een rijdende auto zit. Hartstikke gevaarlijk natuurlijk! Daarom besloot dit stel, heel verstandig, om deze daad in een geparkeerde auto uit te voeren. Kan niks misgaan, toch? Helaas reed een andere auto in op de achterkant van deze geparkeerde auto. Door de impact klapte de kaken van de vrouw dicht, waardoor ze de snikkel van haar partner afbeet. Autsj.

4. Lekker bubbelen

Een jonge en verder gezonde vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege acute buitpijn. Normaal gesproken wordt zulke pijn veroorzaakt door lucht of gas in de buikholte. Uiteindelijk bleek dit veroorzaakt te zijn door de jet van een jacuzzi..

5. Heftig hoestje

Een Indiase vrouw had al maanden last van een verkoudheid, die maar niet over leek te gaan. Toen ze eindelijk een bezoekje bracht aan het ziekenhuis om haar aanhoudende hoest te laten onderzoeken, vonden de artsen een condoom in de longen van de vrouw. Blijkbaar had ze deze ingeademd tijdens een pijpbeurt. Zonder dat ze het door had gehad? HOE DAN?!

Zoek op tijd hulp!

Natuurlijk is het gênant om een bezoekje aan het ziekenhuis te brengen, wanneer er bijvoorbeeld een voorwerp vast is komen te zitten in je achterste. Maar helaas gaan deze problemen niet uit zichzelf weg, dus vroeg of laat zul je toch de hulp van een arts moeten inschakelen. Bel dan liever meteen, zodat je sexy fail niet onnodig erger wordt dan dat deze is!

Heb jij wel eens een sex injury opgelopen? Deel het hier beneden in de reacties!

2 reacties

    1. Een jet in een jacuzzi kan blijkbaar ook aardig wat lucht naar binnen pompen. Waarschijnlijk zat ze er iets te dicht op… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In dit erotisch verhaal is Vayen opzoek naar een spicy romannetje, maar Emiel heeft dit boek al in handen in de boekenwinkel. Ze wisselen nummers uit om elkaar op de hoogte te houden van het boek, maar de berichten worden al snel erotisch getint. En dan stelt Vayen…
1.453 keer bekeken